Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Smerter i brystet/hjertet ...

124»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Skabsninja, jeg vil råde dig til at gøre følgende:


    1) skift læge -en læge der ikke tager blodig opkast med vægttab alvorligt burde slet ikke være læge. Kan du ikke få din tidligere læge tilbage? Der er tit andre regler for tidligere patienter. Ellers ville jeg simpelthen ringe mellem 8-9 til en af de andre læger i dit område og forklare den lidt specielle situation. Måske de kan tage dig ind alligevel. Det er nemlig ikke sådan at lægen har fyldt sin kvote op til bristepunktet, for børn af personer der allerede er hans patienter, bliver jo automatisk også tilmeldt ved ham/hende.

    Lad være med at hænge din nuværende læge for meget ud overfor de andre læger, det kommer der ikke noget brugbart ud af, bare sig at du har de og de symptomer og at kemien mellem dig og din nuværende læge bare ikke er så du føler dig tryg, hvilket er meget vigtigt for dig som patient.

    2) du skal have en CT-skanning af hjernen snarest, du må slå i bordet og kræve det, fordi du har haft en episode hvor hele din ene halvddel af kroppen (eller måske kun ansigtet?) hang.

    3) du skal have indsprøjtninger med B12 og have undersøgt nærmere hvorfor du ikke selv kan få nok.

    4) prøv at nævne dieu-la-foy for din (nye) læge. Det er navnet på en tilstand hvor man medfødt har en snoet pulsåre lige under slimhinden i mavesækken eller tolvfingertarmen som indimellem bløder. Den er rigtig lusket for den bløder kun i kort tid, holder så op igen, og kommer så igen. Dvs. når lægen står med sin kikkert så er det ikke sikkert at der er noget at se.

    5) væggtab er ikke normalt, du skal undersøges tilbunds. Du har fået frikendt dit hjerte og det er godt. Du er ikke så gammel endnu at forkammer-flimmer og flagren er noget du behøver at bekymre dig om. Men du har tabt dig 10-15 kg af en årsag og den skal findes.

    6) husk at den måde du blev indlagt på jo var en akut indlæggelse. Ved den slags kigger lægerne altså kun efter de ting der umiddelbart kan slå dig ihjel så at sige. Derfor koncentrerede de sig om hjertet. Du skal være ualmindelig heldig hvis lige den læge du har brug for til dine usædvanlige symptomer er på vagt når du kommer ind på sygehuset på den måde.

    Du skal udredes via en henvisning, sådan sikres at du bliver set af de rigtige personer og speciallæger.

    De er slet ikke tilstede ved den akutte modtagelse, undtagen nogle kirurger. Men de vil heller ikke undersøge dig for andet om du er ved at forbløde ved en akut indlæggelse.

    Så man kan egentligt ikke bebrejde sygehuslægerne her, ressourcerne er ikke til at lave specielle tests mm. kl. 22 om aftenen.

    Derfor er det vigtigt at du bruger sygehusvæsenet ordentligt, for det får du mest ud af og undgår at spilde både din egen og sygehusets tid (og penge). Derfor er det så vigtigt at du får en ordentlig praktiserende læge, for det er ham/hende der skal lave de henvisninger. Så se at få skiftet det fjols ud i en fart!
  • Indstillinger
    Lyt efter, hvad Asklepios12 fortæller dig. Det var hende der vidste, hvad der var galt med mig. Jeg havde forgæves bedt min læge om hjælp i flere år.
Log in eller Registrér for at kommentere.