Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Er der bøger om psykisk misbrug og kulde forældre?.

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    En lille informativ hilsen ang. fravær af varme, kærlige forældre, men opvækst hos følelseskolde, "fraværende" måske forhånende og nedgørende foældre og senere følger heraf som ung og i voksenlivet.

    I "Livsnettet. dk" debatterer en del folk bl.a. om disse problematikker.

    Her findes desuden div. grupper at tilmelde sig, hvor man specifict kan debattere sit eget problem blot eet enkelt eksempel .: "Dysfunktionelle familer"
    her kan man debattere og dele sine følelser og oplevelser med ligesindede.

    Herudover findes interessegrupper om div. sygdomme + f.eks, bøger, have, foto, familien, 60+ , håndarbejde, bedsteforældre, musik etc etc. Hvor man i samtlige grupper deler hinandens oplevelser m.v.
    Hilsener, annama9
  • Indstillinger
    Så har jeg læst " de mente det jo godt " der handler om hvordan og hvorfor nogen bliver omsorgssvigtede. Der er fokus på een ting og det er depression og det er det bogen handler om.

    Og hvordan man udvikler en depression - de mange svigt der skal til

    Den beskriver i detaljer hvordan et barn reagerer og hvordan det vil/kan udvikler sig - men også hvad der skal til for at gå fri - for depressionen.

    Ja ikke for at lyder overlegen men der står jo ikke noget man ikke selv kunne regne ud ...og så igen jo vist gør der det - og penslet ud. Jeg synes det er en interessant bog - der kommer ind over hvordan man trak sig fra alt og til sidst mistede lysten og evnerne til at deltage....(altså fra barn til voksen ).

    Og at det kan vendes....men er en proces...der tager tid

    Men :super god bog...jeg vil anbefale den til alle børn af forældre der bare måtte skubbe dem væk fordi de hverken havde glæde eller overskud eller evner til at være forældre....måske pga af svigt de havde oplevet.

    Så hvor denne bog ikke handler om alkoholikere narkomaner incest eller vold er der altså fokus på depression.

    Så på en eller anden måde er alle de ting altså linket til det at blive omsorgssvigtet - og så er der dem der bare er dysfunktionelle og emotionelle analfabter eller sociopater. Hmm ja ...


    Sygdomsskabende betingelser i barndomme til sådan grundlægges en depression s.51 og frem var for mig de mest interessante kapitler ....og "tilbagetrækningen" sagde alt ...

    Tak fordi du gav mig navnet på den bog. Jeg har givet den videre til folk jeg kender og som har problemet. Selv lider jeg ikke depression men kan da sagtens være ked MEN jeg har gjort det før.. engang...det jer ikke i tvivl om når jeg læser bogen.
Log in eller Registrér for at kommentere.