Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Underlivsproblemer

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Nu har jeg læst debatten igennem, og nej - det har du ikke skrevet noget om.

    Jo, du har skrevet, at du er flov, men det er de fleste - af en eller anden mærkelig årsag - omkring deres kønsdele, men du har ikke skrevet, at du har en "mærkelig" tissemand, og at du har besluttet, at du aldrig vil have noget seksuelt. Du er 15 år, så netop det haster ikke, men det er da noget af en drastisk beslutning, og hvorfor mener du, du har en så mærkelig tissemand, at den ikke kan vises til noget menneske?

    Har lægen fortalt dig det? Eller rettere; hvad sagde lægen helt konkret til dig, da du var der og viste den frem? Var det der, du fik at vide, at den da så meget mærkelig ud??? Hvad er det, du mener, der er så mærkeligt?

    Det med at der siver væske ud har du vel også talt med lægen om? Mit gæt er, at når man har smerter, så spænder man helt uvilkårligt, og derfor bliver der på den måde presset væske ud - men det ved jeg ikke noget om.

    Dit største problem er, at du overhovedet ikke har nogen voksne at tale med om det her. Du fortalte tidligere, at du ville have mulighed for at være alene med dine forældre mandag, men der sagde du stadig ikke noget, vel?

    Du er selv din egen største fjende i hele denne historie. Du er - naturligvis - ret bekymret for det her, men så bruger du megen energi på at frygte en hel masse, som måske slet ikke er nødvendigt.

    Men - gå nu til læge, og få talt med den læge om, hvordan du har det, og fortæl også lægen, at du netop går helt alene med det her, at du ikke har fortalt det til dine forældre, fordi du er for flov og er bange for deres reaktion.

    Når du nu er ved den læge - så få talt om det her også. Måske lægen kan give dig nogle bud på, hvordan du kommer over denne helt, helt unødvendige flovhed over noget, du jo altså ikke selv har skabt og derfor heller ikke kan gøre for, hvorfor du heller ikke skal være flov over det.
Log in eller Registrér for at kommentere.