Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

min kærestes fortid

124»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Lotto og Sofie.


    Jeg tror jeg er ekstrem dårlig til at forklare mig selv. Jeg mixer måske mange ting ind, som måske er unormal for andre mennesker. Det jeg hele tiden var ude efter var om hvornår det er ok at have samleje uden kondom for en pige. For mig går jeg ikke i seng med en pige jeg lige har mødt for 2 timer siden, jeg vil være sammen med hende i 4-8 år før JEG stoler på at vi vil have en fremtid sammen og kærlighedsniveau vil være høj nok. Så fandt jeg ud af fra sofies indlæg at tid ikke er afgørende, man kan sagtens blive smask forelsket i en fyr på få måneder som jeg har overset. Jeg siger ikke at man ikke må gå i seng uden kondom og så er man sorteret væk for at få en mand i fremtiden. Det med at i har haft børn med en anden mand vil ikke være et problem for mig, for der ved jeg at jeres kærlighedsniveau var høj nok til have sex uden kondom og få børn.

    Og igen jeg bore i problemet herinde hvor ingen kender mig, det er mig selv der såre mig selv. Jeg prøver at løse mit eget problem som jeg har fundet ud af. Jeg har kun såret hende ved vores samtale hvor vi kom ind på emnet.

    Det med at jeg er bange for at hun vil synes at fyren før var bedre kan jeg ikke forstå hvad det har med mit problem at gøre.

    Ja jeg har skrevet om vores problem med distancen og har en løsning på. Har også fortalt hvordan mit synsvinkel i et forhold skal være før det kan blive et lang forhold, at man kan tilgive, vise hensyn og forståelse overfor hinanden. Hvis jeg det jeg har gjort ind til videre er totalt utilgivelig i jeres øjne, så har jeg fundet min drømmekvinde hvor jeg kan have et lang forhold til mig. For vi tilgiver og viser forståelse over for hinanden.

    Jeg er glad for det i har lært mig, men havde ikke ønsket at blive upopulær og ende sådan.

    Jeg vil håbe jeg vil blive et bedre menneske både for andre og især mod min kæreste.



    Vh. Jack
  • Indstillinger
    Hej Jack

    Du virker da som en både rar, venlig og tænksom fyr, så jeg vil ønske dig held og lykke med din drømmekvinde:-)

    Dit spørgsmål som lyder: Hvornår er det OK at en pige dyrker sex uden kondom, kan jeg svare ret kontant på.

    Hvis pigen bruger p-piller og begge er testet for kønssygdomme har jeg ingen problemer med at mene, at det er OK ikke at bruge kondom. For mig kunne det være fra dag et, hvilket selvfølgelig ikke kan lade sig gøre, da man lige må vente på testresultatet for kønssygdomme.

    For mig er et kondom kun en sikkerhedsventil for enten ikke at blive gravid eller ikke at risikere en kønssygdom, intet andet. Sex uden kondom ville for mig også være naturligt i et ganske nyt og kort forhold, hvis vi begge er testet. Jeg tillægger ikke kondomet en højere status med hensyn til om forholdet kan holde eller ej.

    Lov mig nu ikke at fokusere så meget på dette dumme kondom:-) elsk din kæreste med eller uden… nu smiler jeg til dig, vær god ved hinanden, lyt til hinanden, vær hinandens bedste venner og for alt i verden stol på hinanden.

    Carpe diem… som betyder grib dagen

    Hilsen Sofie
  • Indstillinger
    Nej, nej, nej og atter nej.

    Der er vel ingen, der synes, du er et dårligt menneske og upopulær. Der er heller ingen, der skælder dig ud og er sure - og hvad du ellers har opfattet.

    Jeg kender ikke Sofie personligt, men er helt overbevist om, at heller ikke hun synes, du er så frygtelig, som du tror. Vi er uenige med dig, ja - men det er altså ikke ensbetydende med, at vi synes, du er et dårligt menneske.

    Du har her i debatforum bedt om holdninger til det at have sex uden kondom - og du har fået nogle bud, der alle som en går på, at der altså ikke findes nogen "regler" for hvornår man kan undlade at bruge dette kondom, og at det ikke handler om hverken ligegyldighed eller speciel kærlighed, når man foretager dette valg.

    Nu kommer du ind på, at du mener, der skal gå mellem 4 og 8 år, før man lader være.

    Hvor i alverden du har fået en sådan indstilling fra, aner jeg ikke. Vi er her ret uenige med dig, men det er FULDSTÆNDIGT ligegyldigt, hvad vi mener - det er ligeledes FULDSTÆNDIGT ligegyldigt om vi bliver enige eller ej.

    Men - det er IKKE ligegyldigt om din kæreste deler denne ret specielle indstilling, og det lader det ikke til at hun gør.

    Og - det er udelukkende op til dig, om du vil leve et liv med en pige, der ikke deler en sådan holdning, eller om du ikke vil.

    Jeg ser - ved at læse debatten igennem - at du har et langt, langt større problem. I hvert eneste indlæg beskriver du, hvor dårlig du er, hvor skidt du formulerer dig, hvor lidt du ved om noget som helst, hvor ringe et menneske, du opfatter dig selv til at være osv. osv.

    Du nedgører dig selv totalt - HELE TIDEN.

    Altså - hvis ikke en gang du selv kan lide dig selv - hvordan pokker kan du så tro at nogen som helst andre vil??? Hvorfor skal din kæreste f.eks. kunne elske dig, når du konstant - og hele tiden fortæller, at du ikke er det værd?

    Jeg vil bestemt råde dig til at søge noget professionel hjælp - for du lader da til at have endog meget store problemer med dit selvværd.

    Jeg synes, du skal gå til din læge og fortælle, at du netop har det sådan med dig selv. Jeg er lige ved at tro, at du faktisk kan få hjælp uden egenbetaling, for du har da bestemt nogle alvorlige problemer.

    Og så - bagefter - kan du gå i gang med din hjemmelavede "regel" for brug af kondom i et forhold. For husk -den er helt hjemmelavet; der står ingen steder i nogen lov, noget som helst om den slags.

    Din kæreste har haft sex uden kondom, fordi HUN syntes det var i orden i den situation. Sådan ville du aldrig gøre, men det gør IKKE hende forkert. Det gør heller ikke dig forkert, at du mener noget andet. Du skal bare finde ud af med dig selv, om du kan acceptere en sådan indstilling eller ej.

    Som der nu er skrevet i en efterhånden meget lang debat - så lader det til, at du IKKE kan acceptere det, og derfor er det måske nok det klogeste, at du stopper forholdet.

    Også må man håbe for dig, at du finder en pige, med samme holdning til den slags som dig selv - OG at det så samtidig er en, du vil kunne elske.

    Det bliver nok ikke helt nemt.

    I kærlighed må man yde og slække - også på holdninger - hvis man også vil nyde. Sådan er det.

    (dette skrevet mens Sofie sendte sit seneste indlæg, så det har jeg ikke læst først)
  • Indstillinger
    Hej Sofie.

    Jeg er ved at komme over det, som sagt så må det være mig selv der gør det til et problem. Den måde du svarede på var ikke det jeg var ude efter. Teoretisk har du ret. Men jeg tror jeg vil kunne leve/glemme det og forsætte mit forhold med hende. Jeg vil gøre mit bedste for at gøre hende glad. Tak for alt Sofie, selvom jeg troede at vores venskab herinde var over. Jeg troede at du aldrig vil skrive så sødt til mig igen. Men jeg er glad for det blev en lykkelig slutning. Du må have det godt.


    vh. Jack
  • Indstillinger
    Hej Lotte.

    Jeg troede virkelig i vil dræbe mig. Men det er godt vi er blevet venner igen, selvom vi højst sandsynlig ikke kommer til at ses i virkeligheden. Ja det betyder ikke noget at vi er enig eller uenig, men for mig lytter og lære jeg hvis jeg kan se logik og mening. Jeg ved jeg nedgør og er tilbageholdende, men jeg kan ikke ændre mig selv. Jeg vil forsøge på det så min kæreste ikke hele tiden skal opmuntre mig. Jeg kunne prøve hos min egen læge og se hvad der er af hjælp at hente der, synes ikke at min selvværd er så stor en trussel end det andet. Jeg skal nok hente noget professionel hjælp hvis min kæreste og jeg synes der er behov for det, vi forstår og tilgiver hinanden kan jeg mærke. Jeg siger rimelig ofte til hende, at hun skal fortælle mig, hvis der er noget hun synes er jeg gør forkert så kan vi tale om det. Jeg skal nok komme over det og have et godt liv med hende, det jeg sikkert på jeg kan klare. Jeg siger mange tak for dit indsats, også til alle jer andre.


    vh.
    Jack
  • Indstillinger
    Tak Jack:-) du må også have det godt. Håber at du og din kæreste må få et smukt liv sammen og mange børn:-)

    Du må gerne ud i fremtiden skrive og fortælle, hvordan du har klaret dine problemer, og om det er lykkedes dig at få lidt mere selvtillid og selvværd.

    Jeg fornemmer du arbejder med det hele… godt gået af dig.

    Hilsen Sofie
  • Indstillinger
    Hej Sofie


    Tak skal du have. Jeg tror i har glemt mig til den tid. Jeg vil arbejde med det jeg har observeret. Jeg håber ikke der vil komme flere problemer med i mit liv. I må også have det godt, I er nogle søde og rare mennesker der bruger jeres tid på at hjælpe folk. Det sætter jeg meget pris på.



    vh. Jack
Log in eller Registrér for at kommentere.