Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

pinligt, 25 og jomfru

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej 25 og jomfru

    Jeg - en moden mand - forstår dig fuldstændigt. Var frygtelig flov over ikke at have haft sex, inden jeg var 23-24 år. Når du finder den rigtige vil han helt sikkert - ellers er han ikke den rigtige - være glad for at være den første/den eneste. Drop de uopnåelige - dem søger du kun for at undgå den rigtige.

    Venlig hilsen Den erfarne
  • Indstillinger
    Hej Bruger22,

    Jeg håber måske at du kan bruge min historie til noget. Synes nemlig at det er meget genkendeligt det du skriver. Jeg er i dag 35 år gammel med en sød og smuk kæreste og to dejlige børn, men indtil jeg mødte hende var jeg låst fuldstændig fast i mit forhold til piger.

    Jeg har altid været meget vellidt, men jeg kunne ikke finde ud af at score og mens mine venner nedlagde damer til højre og venstre blev jeg mere og mere fanget i min rolle som ham den søde der aldrig var sammen med piger. Jeg mistede godt nok min mødom som 19 årig, men det var en rædselsfuld oplevelse fordi jeg var så fuld og slet ikke kunne finde ud af det. Jeg kyssede da af og til også med en pige, men ligeså snart det trak op til noget mere blev jeg en kylling og stak halen mellem benene. Og som årerne gik blev det kun værre og værre. Var fyldt med skam over at jeg ikke kunne finde ud af det og lukkede derfor mere og mere af på den front. Og ligesom dig dig forsøgte jeg altid at snakke udenom eller at skifte emne hvis snakken faldt på sex. Kunne slet ikke rumme hvis det blev almindeligt kendt hvor uerfaren jeg var. Forestillede mig at jeg ville blive til grin hvis en dag tog en pige med hjem og hun skulle se hvordan jeg fumlede rundt. Var jo omgivet af både kvinder og mænd som åbent talte om sex og hvad de kunne lide og ikke kunne lide.

    Jeg ved ikke rigtigt hvad der var udslagsgivende, men da jeg var 27 ændrede jeg ligeså stille adfærd. Jeg begyndte at snakke med flere piger. Både på arbejde, studie og kollegie. Det gik op for mig at jeg var nød til at risikere noget. Risikere afvisninger og risikere nederlag. Samtidig havde jeg et rigtig godt øje til en pige på mit kollegie og vi flirtede vildt igennem et par måneder. Til en fest gik vi hjem sammen. Vi havde ikke sex selvom hun havde vildt meget lyst, men vi havde ikke noget kondom og det var jeg utroligt lettet over. Så skulle jeg nemlig ikke præstere første aften.

    Vi blev kærester med det samme og det viste sig at hun faktisk heller ikke var så erfaren (dog noget mere end mig). Så vi tilbragte en masse vidunderlig tid sammen i sengen hvor vi lærte hinandens kroppe at kende. Stille og roligt og intet pres. Det var fantastisk. Og det var let. Er stemningen rigtigt og er man tryg ved den man er sammen med, så er sex faktisk det letteste og mest naturlige i verden. Og selvom jeg var en nybegynder havde vi meget hurtigt det mest fantastiske sex.

    Derfor synes jeg heller ikke at du skal drikke dig fuld og score dig til din første gang. Find en sød fyr, som du er tryg ved. Lær ham at kende og giv dig så hen til ham. Du vil ikke fortryde det!

    Jeg kan i dag godt ærge mig lidt over at jeg ikke kom til den erkendelse tidligere. Føler lidt at jeg er gået glip af nogle dejlige og nyforelskede stunder i min ungdom, men på den anden side er jeg så glad for at jeg trods alt tog mig sammen og ændrede mit liv før det blev låst helt fast.

    Håber at du kan gøre det samme. Jeg tror at det at du skriver herinde er tegn på at du er klar. Derfor, spring ud i det, men husk at det skal foregå i dit tempo og inden for dine grænser.

    Held og lykke ;-)
  • Indstillinger
    Brugeren 22. Hejsa
    Du lyder som en super søde og dejlig pige, en vidunderlig pige lige ud sagt. Nu ved jeg ikke om du har fået det overstået du ved ;) men der er ikke noget at være flov eller generet af. Det er kun flot du ikke bar gjort det som mange andre. Du behøver ikke heler ikke fortælle alle om dit egen privat liv,du bestemmer helt selv hvad der skal komme ud til folk om nemlig dig selv. Jeg er en fyre på 29 som gjort det første gang da jeg var 20 måske 21, det var med den helt rigtigt pige,det var bestemt det værd at vente på, hun gjort det også med mig som første gang,så det var meget specielt,forholdet var over flere år,indtil hun bestemt sig for at prøve noget nyt :( det resulteret i jeg nu været single i 3 hele år.

    jeff25@live.dk du må meget gerne skrive,det ville glæde meget at høre fra dig. Ps søde,,,rar fyre søger en søde rar pige ven :)
  • Indstillinger
    Redigeret 29 september, 2021, 16:36

    https://findmysex.com er en af de førende adult dating-serviceudbydere.

Log in eller Registrér for at kommentere.