Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Stress??

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Nej, sådan har mange det, nervøs for det ukendte. Bare rolig de slår dig ikke ihjel. måske endda de synes det var godt du kom, selvom de måske ikke siger det.

    Måske spørger de når du ringer hvad det handler om, sig det enten direkte, eller test har vist jeg har en depression, jeg er bange for... eller lignende. Hvis du ikke bliver tilbudt en akut tid så bed om det.

    Som regel er det et spørgsmål om at få hul på samtalen. Du kan enten gå lige på og sige du har ondt i sjælen, eller du kan fortælle om det der skete og at du lige er droppet ud af psykologsamtalerne... KH Helle8
  • Indstillinger
    Nej, men er utrolig bange for at han overtaler mig til at min mor skal vide det.

    Hver gang jeg rækker telefonen kan jeg bare ikke, har så utrolig svært ved at snakke om personlige ting, og jeg kan jo ikke komme med et brev.
  • Indstillinger
    Jo, hvorfor ikke, du kan sende et hvis du synes det er nemmere, men så ringer lægen nok, husk at skrive din mor ikke skal vide det og anføre dit eget tlfnr., når det er dit ønske.

    Måske har depressions foreningen nogle forslag du kan bruge til kontakt med lægen. KH Helle8
  • Indstillinger
    Fordi jeg syntes da det vil virke underligt. De har godt nok en hjemmeside, men der skal opgive adresse så jeg er bange for at de sender noget ud til adressen...

    Hvad er det for noget??
  • Indstillinger
    Depressionsforeningen er som det siger en forening for folk med depressioner, sygdoms foreninger varetager fælles interesser for medlemmerne, udbreder kendskab til sygdommen, bryder tabuer, gør opmærksom på særlige behov m.m.

    Måske er der et sted hvor du kan få anonym hjælp af sundheds personale? Netdoktor har også mulighed for det, men henviser til egen læge ved akut behov for råd og vejledning. KH Helle8
Log in eller Registrér for at kommentere.