Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Stress??

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ja sagtes, stress kan medføre depression sikkert også omvendt, det kan være derfor du ikke laver så meget. Din krop har sagt fra, derfor er det vigtigt du får den rette hjælp så du kan fungere optimalt igen. KH Helle8
  • Indstillinger
    Tror bestemt ikke jeg har brug for noget hjælp, ved godt hvad årsagen er, og den kan jeg ikke komme af med. Så må prøve selv at arbejde mig ud af det.
  • Indstillinger
    JO, alle med dine symptomer har brug for hjælp! Lægen bedømmer hvad der er nødvendigt i dit tilfælde, det er vigtigt at du kommer ud af depressionen, så længe du vokser er din hjerne er ikke fuldt udviklet og kan tage varig skade! Jo længere tid du venter jo sværere er det at afhjælpe og større risiko for at blive deprimeret igen senere.

    Det lyder lidt som en psykolog vil kunne give dg en vinkel på dit problem, så du kan leve med det. Fik du krisehjælp da det skete? Du kan kun evt. få tilskud til samtaler med en henvisning.

    Desværre er der tabu omkring psykiske problemer, men tro mig lægen er vant til at høre på at nogen har ondt i sjælen eller livet om du vil.

    At du spørger her i debatten er også at søge hjælp, men vi er ikke læger, kun almindelige mennesker som deler vores erfaringer med andre, jeg har selv mærket det på egen krop mere end en gang. KH Helle8
  • Indstillinger
    Jeg overvejer at tage til lægen. Men hvis jeg tager til lægen, og hvis jeg så for at vide jeg både har stress og en depression. Siger lægen så noget til min mor, når jeg er under 18?

    Jeg fik hjælp, og er faktisk kun lige dropper ud, da jeg er det man kalder en lukket bog.
  • Indstillinger
    Nej lægen har tavshedspligt og fortæller ikke noget til din mor hvis du beder om at lade være, men måske ville det være ok at lægen fortalte det til hende, i stedet for at du selv gør det?

    Forstår jeg dig rigtigt - er du droppet ud af skolen?, du kunne være sygemeldt - det ville være meget forståeligt at du ikke klarer lektier og evt. fritidsjob, det kræver nok en sygemelding fra lægen. Der sker vel ikke noget ved at høre hans /hendes mening om hvordan du har det, og muligheder for behandling? KH Helle8
  • Indstillinger
    Vil bare helst ikke have min mor skal have noget af vide lige nu, så hvis det kan lade sig gøre, er der større chance for at jeg snart kommer til læge.

    Nej jeg er ikke droppet ud af skolen, men har utrolig mange fraværslektioner. Er droppet ud af hjælpen fra min psykolog.
    Jeg kan ikke få sådan en sygemelding, her i 9.klasse. Så kommer jeg ikke op til eksamnerne. Jeg ved godt at det kommer til at gå utrolig dårligt ligemeget hvad, jeg skal bare bestå. Har mistet en hel del af skoleåret.
    Og nej det gør det nok ikke, men hvis min mor kommer til at høre noget om det siger jeg nej tak.
  • Indstillinger
    Sikke noget skidt med skolen, hvis I har en studievejleder kan du tage en snak med vedkommende om evt. andre muligheder end den skolegang du har mistet.

    Hvis din mor har arbejde skulle det ikke være svært at få bestilt tid og komme til lægen uden hun opdager det lige nu. Før eller siden kommer det nok ud hvordan du har det, enten i jeres egne samtaler, eller hun regner det ud. KH Helle8
  • Indstillinger
    Nej det er ikke så godt, jeg skal også på efterskole næste år for at prøve at rette det ud. Hvis det er muligt!

    Det gør hun, og jeg kunne jo også bare tage til lægen en dag hvor jeg er hjemme. Vil jeg inderligt ikke håbe hun nogensinde gør!'
  • Indstillinger
    Fint, det lyder som om du har hold på et par vigtige ting.
    Du kunne blive hjemme for at gå til lægen. KH Helle8
  • Indstillinger
    Kan bare ikke få mig selv til at ringe til lægen. Ved slet ikke hvad jeg skal sige eller noget.
Log in eller Registrér for at kommentere.