Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kortvarig varmefornemmelse i låret

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Nielsen67.


    Desværre har jeg ikke fundet årsagen på mine varmeudstrålinger.

    Jeg har været ved lægen og prøvet stort set ALT uden resultat :(.

    Hvis nogen prøver/hører noget så vil jeg meget gerne vide dette :).

    VH
    Peter
  • Indstillinger
    Har du nogle psykiske ting som fylder meget?
    Hvordan har du det generelt til dagligt?

    Jeg har oplevet det samme og prøvet ALT af behandling, men uden resultat. Så jeg kontaktede Henrik Dilling fra Holbæk. Han lavede en helhedsanalyse og fandt hurtigt ud af, at alle mine fysiske symptomer skyldtes noget psykisk.
    Vi fandt hurtigt ud af hvilken episode i mit liv der var tale om, som jeg nu skal have tankefeltterapi for :-)

    Ved ikke om det kan hjælpe dig - men det hjalp mig.

    Kærligst fra Nadia
  • Indstillinger
    Hej Nadia.


    TAK for dit svar - det er særdeles brugbart og overraskende (og dog :)!

    VH

    Peter
  • Indstillinger
    Hej Nadia.

    Tak for dit svar :) Jeg har haft en mild fødselsdepression for nyligt, så det kan selvfølgelig godt være det, der stadig spøger. Er du mon blevet undersøgt for sclerose? Jeg har nemlig nærmest overbevist mig selv om det værste... :(
  • Indstillinger
    Hej Nadia.


    Jeg er ikke undersøgt herfor - men min far døde for 1 1/2 år siden - jeg kæmper fortsat hver dag med at komme mig over det - det påvirker alt i min dagligdag, og dermed kan det også påvirke "bentøjet" :(.

    KH

    Peter
  • Indstillinger
    Hej igen Peter

    Det gør mig rigtig ondt at høre!

    Jeg vil helt sikkert anbefale dig en helhedsorienteret terapeut - evt Henrik Dilling hvis du bor i nærheden af Holbæk (eller at det er okay for dig at rejse for at blive behandlet). Efterfølgende konsultationer hos ham kan sagtens være over Skype.

    Ønsker dig al held og lykke - og rigtig god bedring

    Kh Nadia
  • Indstillinger
    Er der noget nyt for nogen af jer? Jeg har haft brystsmerter, armsmerter, hovedpine, mavesmerter osv. I to år. Jeg er nu begyndt at få disse varmefølelser i læggen, som om jeg har spildt noget. Meget ubehageligt! Jeg går til psykolog, da man memer det er angst, men jeg er ikke selv overbevist!

    Jeg føler selv at der er noget galt med mig. Jeg har fået taget EKG, blodprøver og reflukstest, men alle uden svar på noget er galt.

    Derfor er jeg meget interesseret i at hørexfra jer eller andre,
  • Indstillinger
    Jeg har læst jeres indlæg i debatten over. Jeg har selv den samme fornemmelse af at jeg får hældt varmt vand ud over mit ben. Første gang jeg oplevede det var imens jeg kørte bil, med tanken om at jeg havde indstillet varmen til benene. Men det havde jeg ikke, nu kommer og går fornemmelsen. Jeg mærker det hver dag, men kun i højre side.. generelt er min højre side mere "træt". Jeg behandler det som en "stress light" jeg har for nogle år siden prøvet at være sygemeldt med stress og det er ikke lignende det som jeg oplevede den gang. Tage multivitamin og D-vitamin, tager det mere med ro og vil skabe mere tid til gå eller løb. Hvad gør I? Og hvordan går det?
  • Indstillinger

    Jeg har de sidste par dage haft samme varme i låret som jer andre. Kan se at det er ældre indlæg - men håber at der måske er nogen som vender tilbage og har fået en forklaring på følelsen

  • Indstillinger

    Er er nogen der har fået nogen forklaring på fænomenet. Nu er jeg en af dem der har denne fornemmelse. Jeg har ondt i benet bagefter. det har stået på nu i 3 uger. Det er kun højre lår.

Log in eller Registrér for at kommentere.