Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Skal være far - uventet - HJÆLP

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ja man ved vel heller aldrig helt hvornår man er klar? havde vi ventet til om et år var vi måske end ikke klar..... tænker det er godt der er 9 måneders leveringstid. Så håber jeg bare jeg egner mig som far. Puha.... alle de tanker!
  • Indstillinger
    Jeg kan godt forstå at du har mange tanker om det at blive far. Og jeg synes også, at det er godt du udviser glæde og kærlighed over at hun er blevet gravid.

    Men jeg synes nu også, at du skal fortælle hende om alle de tanker du har, det er at vise hende tillid. Tillid og ærlighed hører med i et godt og tæt parforhold, det er altid vigtigt at vide, hvad den anden tænker.

    Jeg fornemmer at du helst vil skjule, at du har disse tanker, tanker der er helt normale, men måske har jeg misforstået dig.

    Man skal altid lære at rumme hinanden, der hvor den anden er, og måske især for ikke at føle at man er forkert.

    Hilsen Sofie
  • Indstillinger
    Hej Sofie

    Er du sikker. ? Jeg ved, hvis det var mig, jeg ville blive ulykkelig over at høre min eventuelt kommende mand var i tvivl.
    Jeg mener ikke rigtig det har noget med tillid og ærlighed af gøre. Jeg mener det har noget med hensyn at gøre i denne situation.

    Vi er forskellige og det bør man tage hensyn til. Ikke alle ville have godt af at få at vide manden var i tvivl om det nu var det rigtige tidspunkt. Det var noget helt andet, hvis ikke hun var gravid, men det er hun jo.
  • Indstillinger
    Hej Persille

    Det skal jo heller ikke fortælles brutalt, men hans tanker er jo ikke forkerte, og jeg ville da kunne forstå dem, hvis det var mig.

    Måske har hun også haft disse tanker eller andre tanker omkring det at hun skal være mor. Men i sidste ende er det jo også hans valg.

    Det er bare lidt tankevækkende at han ikke viser hende større tillid end som så. Han skal jo ikke fortælle det for at gøre hende ked af det, men jeg synes at han godt kan dele nogle af hans tanker med hende.

    Men selvfølgelig har de ikke kendt hinanden så længe, så måske kan du have ret. Jeg ved bare at jeg gerne vil vide hvad min mand gør sig af tanker. Ville blive ked af at han luftede dem her i stedet for hos mig:-)

    Hilsen Sofie
  • Indstillinger
    Redigeret 6 november, 2012, 05:41
  • Indstillinger
    Ha ha, det er sikkert hendes måde at fiske oplysninger ud af dig på. Er du glad eller er du ikke. Sådan ville jeg have gjort.

    Vent bare, du bliver himmelhenrykt.
  • Indstillinger
    Ja.... Det skal nok blive fedt det hele. Er heldigvis regnedreng, så der skal nok komme styr på grundlaget. Følelserne er jo på plads ;-)
  • Indstillinger
    Det er nu ikke lige det der går mig mest på pt. Jeg er sku ramt af en frygt for at forholdet ikke kan holde fordi vi kun har kendt hinanden i 4 måneder før vi nu skal have et barn..... Man kan jo på ingen måde være sikker på at det hele ikke bare er den første forelskelse ... den lyserrøde sky..... Jeg er sku så bange for at der går en måned og så forsvinder forelskelsen og så står vi der....
  • Indstillinger
    Jeg forstår, at det du ikke kan magte, er at der ikke er "livrem og seler" - du leder og søger efter garantier for at forholdet vil holde - og den slags findes ikke, hverken i nystartede forhold eller i forhold, der har varet i årevis.

    Det kan ikke lade sig gøre, og jeg fornemmer faktisk, at de der følelser, som du havde på plads i forhold til dit indlæg 17/10 - ja, de er øjensynligt alligevel ikke helt så meget på plads hos dig længere.

    Og - et eller andet sted tror jeg også, det er dig selv, der har skabt denne kile i dine følelser, netop fordi du vil have alle disse garantier. Du ER jo på vej ud af det forhold - som jeg læser dit seneste indlæg.

    I forelskelsens brus kunne du godt sløse med præventionen, men nu hvor konsekvensen af en sådan handling viser sig, så piver og klynker du - det er faktisk på tide, at du mander dig op - bliver voksen og tager ansvar for dette barn, som altså ER på vej; et barn der har krav på at være både ønsket og elsket.

    Som du øjensynligt har det - så kan det som godt være, at det barn - og din kæreste - er bedst tjent med, at du ikke er en del af det, dog - også du hænger på regningen og også du er forpligtet til at blive en god og fornuftig del af dette barns liv. Men - om det er en god ide at et barn skal vokse op med sådan en "vatpik" i sin dagligdag; en far der ikke i stand til at tage en voksen konsekvens af egne handlinger - er så en anden snak.

    Lige nu har jeg faktisk temmelig svært ved at se, hvad din kæreste dog kan se i sådan et skvat.

    Ja, undskyld - men jeg synes simpelt hen, det er for meget. Nu har du ikke mindre end to debatter, hvor du piver og klynker - søger og leder efter de garantier, som ingen naturligvis kan give dig. I livet gives der altså ikke de garantier, du vil have - og det er på tide, at også du indser det.

    Ja, jeg ved godt, jeg er for grov - og ja, jeg beklager, men det piveri der - ja, det trigger mig altså. I har økonomi til det - I burde have overskuddet - men åhh, hvor er det ærgerligt, at I ikke lige den første tid kan smutte en tur til St. Tropez og køre med jetsettet.
  • Indstillinger
    Sku ik på vej ud af forholdet.... bare nærvøs for fremtiden..... og står da helt ved det faktum at hun er gravid.

    Sidder bare med frustererende tanker som andre måske også har. Ingen tvivl om at hun er den rigtige at få børn med.

    og vatpik ?... nok ik lige.
Log in eller Registrér for at kommentere.