Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

ubehagelig LUGT: hjælp

245

Kommentarer

  • Indstillinger
    Mandarg.

    Jeg har ikke tænkt over de ting du skriver mht. om lugten kommer fra munden eller andre steder i kroppen end bagdelen, måske er der noget om snakken.
    Dog kan jeg bekræfte at det ikke er mine underbusker, der er problemet. Jeg tager aldrig samme underbusker to dage i træt og de lugter ikke, inden jeg bruger dem, og det er helt alm. underbukser, f.eks. af mærket Bjornborg.

    Derudover har mange bekræftet dette. Når jeg sidde ved siden af nogle kan jeg automatisk mærke det, fordi sidemanden begynder at trække vejret højt. Og mange har også hentydet til det utallige gange.
    Derudover har jeg mange gange overhørt folk sige det, hvor de troede jeg ikke var der eller ikke hørte det.
    Så problemet eksisterer i virkeligheden og jeg har det meget dårligt over det. Jeg overvejer kraftigt hvert eneste morgen at blive hjemme fra skolen fordi jeg lugter så dårligt, uanset hvor lang tid jeg bruger i badet.

    Men jeg tror at problemet er udslip...
  • Indstillinger
    Kathinga2 og Nada.

    Tak for jeres kommentarer... jeg har besluttet mig for at tage til lægen. Jeg kan ikke blive ved med at leve sådan her.
    Hvert eneste dag, når jeg er i tæt kontakt med andre mennesker, kan jeg ved deres reaktion og vejrtrækning, bliver jeg mindet om at jeg lugter.
    Det ødelægger hele dagen, da jeg ikke kan tænke på andet og spørger mig selv en million gange, hvorfor det er mig, der har det sådan.
    Ingen andre jeg kender har det her problem.

    Jeg føler mig meget alene.

    Det er en fredag nat, nogle af mine tidligere venner er i byen, mens jeg sidder hjemme fordi jeg ikke længere har kontakt med dem. Jeg undgår alle og er meget alene, så jeg vil gerne gøre noget ved det.

    Det er uholdeligt.

    Og forresten Mandarg. jeg kan også selv tydeligt lugte det. Det er en klam lugt af afføring hele tiden.
    Jeg har fornemmelse af at alle mine venner ved det og taler om det med hinanden.
  • Indstillinger
    Jeg læste dit indlæg og kom til at tænke på noget, jeg læste for flere år siden. Kroppen kan udsende en underlig lugt og det kan skyldes
    en meget sjælden tilstand, hvor sveden lugter af fisk.
    Personerne mangler et enzym, som fjerner et biprodukt fra nedbrydning af proteiner i tarmen, og derved dannes lugten. Tilstanden skulle muligvis kunne afhjælpes med en særlig diæt.
    Måske bør du have en henvisning til en specialist.


    Nu skal du sørme se her, jeg ledte efter det og fandt:

    http://patienthaandbogen.dk/hormoner-og ... 10646.html
  • Indstillinger
    Hej Persille

    Jeg læste indholdet i det link du har linket til, og det er self. en mulighed at det kunne være det her. Dog er jeg ked af at læse at denne er en livslang sygdom.. og behandlingsmulighederne er meget begrænset.

    Men min lugt er ikke af rådden fisk, men direkte afføring. Det er i hvert det jeg har overhørt folk sige, når de har snakket om mig. Så jeg ved ikke om det er det her, eller jeg har en anden problem... noget med mit tarmsystem eller hvad jeg. Jeg har ingen forklaring på det.

    Igen tak for at du har brugt din tid på at hjælpe mig, og kan sige det til alle der har brugt deres tid. Jeg havde ikke regnet med det og føler mig ikke helt alene om det længere..
  • Indstillinger
    Rådden fisk eller afføring. Jeg tror ikke folk ved, hvordan rådden fisk lugter så de bruge bare ordet afføring.
    Fortvivl ikke, for skulle det virkelig være af den årsag du lugter vil der sikkert vise sig en udvej. Der arbejdes jo på at finde en løsning.
  • Indstillinger
    Jeg håber ikke at det er det jeg fejler som du har fundet men noget der er en "kur" på.

    Jeg har desuden ikke været ærlig..

    I 9. klasse blev jeg drillet med at jeg var behåret. så en dag besluttede jeg mig for ar barbere al håret væk.. altså dernede. så jeg barberede min kønsdele. derudover også min bagdel.
    Og derefter da håret voksede kraftigt tilbage, barberede jeg ugen. Så det går jeg har i min bagdel... Hm... ved "stjernet" osv. er ikke længere "fint" men mere "grov".

    Og derefter startede det problemet.

    Kan det have noget ned det at gøre?
  • Indstillinger
    Hm, jeg er ved at tro det er noget psykisk.

    At du har barberet hår af gør overhovedet ikke hår kraftigere. Den må du længere ud på landet med.
  • Indstillinger
    Nu er der kommet en stribe tanker og ideer til dig, og jeg mener at have læst, at du nu har forstået, at du både kan og bør gå til læge med dit problem.

    I morgen er det mandag, og der bør du kontakte din læge og bestille en tid. Da du har gået med problemet i årevis, vil du nok ikke kunne få en akuttid, men skal vente måske en uges tid eller så, så derfor skal du bestille tiden NU.

    Jeg tror, at både vi der har skrevet til dig her - men også andre - vil kunne få stor glæde af det, hvis du så vil fortælle tilbage om, hvordan dit lægebesøg gik, så vil du melde tilbage?

    I lighed med andre forslag, vil jeg foreslå dig, at du tager indholdet af det første indlæg med til lægen, for der har du beskrevet det hele så flot.

    Held og lykke - jeg tror og håber, du vil kunne få en god hjælp til dit problem.
  • Indstillinger
    Jeg har sent fri hverdag så har ikke været til lægebesøg endnu.
    Men tror at den eneste måde er at skrive det ned fordi jeg kan ikke sige det til lægen mundtlig, det vil jeg aldrig kunne.

    Men jeg skal nok melde tilbage..

    Hvis det er det sygdom, hvor der ikke er kur endnu, hvad skal jeg så gøre? Jeg kan blive ved med at leve sådan her..
    Folk omkring mig er begyndt at tro at jeg ikke vil kontakte dem mere, fordi jeg altid undgår dem når jeg ser dem.
    Jeg har ikke en omgangskreds mere.

    For mig giver det mening at hår bliver kraftigere hvis man barbere det.. og det har jeg også læst om, mener jeg..
  • Indstillinger
    Hej
    Hår bliver ikke kraftigere af at blive barberet... Men når det vokser ud, så har det en "bred spids".. Modsat et hår der er revet ud, det har oftest en "spids spids"...
    men uanset.... Så tror jeg ikke, at noget hår lugter af sig selv..

    Prøv en dag med rene fingre... og hvor du syntes du er begyndt at lugte.. at gnide en finger omkring din bagdel... undgå dog at ramme hullet... men du skal tæt på
    Derefter lugter du så til den finger.. Hvis den lugter, er er nok noget om snakken....
Log in eller Registrér for at kommentere.