Hjem Sind og psyke Sorg og krise

Total sorg og nedbrud efter skilsmisse

13»

Kommentarer

  • pigen65

    det hele ville naturligvis værre lettere hvis man kunne tale sammen, så man kunne uddybe lidt mere, forstår godt hun er bange osv. men har også sagt til hende, at jeg har erkendt at jeg har været dårlig til at snakke om tingene og fik jeg chancen igen ville jeg gå ind i det med en helt ny energi og støtte hende bedre end jeg kunne til sidst.
  • Hej igen Kedde87

    Modsat min mand, så giver du mere udtryk overfor din kæreste, at du har fortrudt.. min mand vil helst ikke tale om det, men stoppede dog, med at møde kvinden, og da jeg kontrollerede ham, VED jeg det stoppede.

    At din kæreste ikke skriver sødt til dig, er måske bevidst.. jeg har fået det råd fra flere, at jeg ikke skal være for sød og ynkelig, overfor min mand, men at han skal have lov til, at mærke hvordan det er, at være uden mig, så det kan jo være det, din kæreste også tænker...

    Nu har I et lille barn, og det "binder jer jo sammen" - jeg vil ønske I får en rigtig dejlig fødselsdag sammen med jeres dreng.

    Nej, hun behøver ikke være på vej videre, det er flot at I kan være sammen, i nogle dage, jeg ved jo med mig selv, at selv efter mange måneder, er jeg ikke klar til, en ny mand - kærligheden forsvinder ikke bare, sådan lige på nogle få uger !

    Man er såret og ulykkelig, men nu prøver I at "finde jer selv" igen, ved at være fra hinanden.
    Jeg flyttede for, at give min mand fred, da jeg godt kunne se, jeg ødelagde vores ægteskab, ved ikke at have tillid til min mand.
  • pigen65

    okay, ja jeg håber det som sagt, og håber heller ikke det er en måde at ungå at såre mig på ved at sige hun vil have tid og ro og ikke kan love noget, håber virkelig det er derfor. er virkelig ked af din eks mand ikke viser noget som helst, det kan være pga han måske ikke er den følsomme type og måske ikke ved hvordan man skal bære sig ad. Nej tror heller ikke kærligheden bare forsvinde, så sendt som i går var jeg nede hos hende, da jeg havde det meget skidt, og alligevel skulle noget nede i området næste morgen, hvor hun også selv sagde, det er ikke fordi jeg ikke savner dig, men lige nu kan jeg ikke overskue at tænke på forhold
  • Hej igen

    Nogen mener, at min "mand" har skyldfølelse, og ikke kan holde ud, at se hvor meget jeg har lidt / lider... men han har nok svært ved, at tale om hans følelser..

    Der er dog sket små "skridt" - vi har mødtes, og har kontakt over mobilen - men det er også kun små "skridt"..

    Jeg ved hvordan du har det, jeg kan sagtens sætte mig ind i det, da jeg selv savner min "mand" SÅ meget - det gør virkelig ondt.

    Men jeg har det håb, at han finder ud af, at han også savner mig, når han er alene.
    Da jeg er kvinden, og har oplevet noget lignende din kæreste, ved jeg også, at hun har det svært.
    Og når hun siger hun savner dig, så tror jeg det er sandt.
    Hun har brug for, at falde til ro indeni, jeg håber hun en dag, kan lukke dig "ind igen" i sit ♥
  • pigen65.

    håber virkelig det bedste for jer. og det trøster mig at du som kvinde faktisk stadigvæk vil din mand.

    jeg var af personlige årsager nødtil at tage ned og bo nogle dage ved min eks nu her, det skal siges det var hende der forslog det, men at hun ikke vil snakke om os to mens jeg er her, og at hun vil sætte alle følser på standby. men hun kan stadigvæk snakke om at når hende og vores søn flytter næste år bliver det sådan og sådan, og det bekymerer mig at hun planlægger livet uden mig, og når hun snakker om det virker hun meget afklaret, så ved faktisk ikke hvad jeg skal tænke eller føle, for kan man virkelig sætte følser på standby, hun mener hun ikke kan tænke klart over det når jeg er her, føler faktisk stadigvæk lidt hun bare venter på hun for overskudet til at tage den endelig snak med mig, og få det helt ud af verden.
  • Du spørger: " kan man virkelig sætte følser på standby"

    Ja, jeg tror, det var det min (x) mand gjorde.. han blev kold som is, da jeg flyttede.
    Det gjorde for ondt, at give et kram til farvel.
    Og han var meget kold, den første tid, men hjalp når jeg havde brug for hjælp.

    Der er en "optøning" på vej, men nu har vi jo ikke små børn, så situationen er ikke den samme.

    Jeg håber virkelig, at din kæreste vil finde sine følelser igen, det er da ikke mange dage siden, hun sagde hun savnede dig.

    Og I har et barn, der har brug for både mor og far.

    Alt godt
Log in eller Registrér for at kommentere.