Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Slankepiller

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej hold jer fra nuvoryn de trak mine penge, en uge før jeg fik dem, da jeg så begyndte at spise dem efter en uge, får jeg lavt blodsukker og mega sulten, fik også pludselig menses. der er intet sket på vægten, selvom jeg har spist sundt og trænet. advarsel.
  • Indstillinger
    Hej alle,

    Efter min mening, så er den bedste og sundeste måde til at slanke sig, at droppe eller i hvert fald begrænse ens sukkerindtag.

    Sukker er en skurk og feder som bare ind i helvede.

    Jeg er selv blevet mere eller mindre blevet kvit med sukker. Svært i starten, men det bliver lettere og lettere. Jeg har efterhånden fundet ud af, at sukker udelukkende er et psykisk behov og IKKE et fysisk behov.

    Jeg plejede altid at spise lidt sukker i løbet af dagen fordi jeg ikke kunne styre mit blodsukker. Så faldt jeg over CHROM! Chrom er et mineral der er nødvendigt for at holde blodsukkeret stabilt, således at jeg ikke i samme omfang har hang til søde sager!
    Jeg spiser selv 1 tablet om dagen for at holde sukkertrangen på afstand. Utroligt nok så har jeg tabt mig som følge heraf. Udelukkende fordi jeg kan holde mig fra sukker.

    Prøv at se linket her: http://www.naturli.d...0470-tema-chrom
    eller. http://www.sund-fors...lodsukkerniveau

    Jeg spiser selv chromoprecise som har 10 gange bedre optagelighed end tidligere chrom produkter og det bliver lavet under ordentlige forhold i Danmark!

    Håber I kan bruge mit indlæg til noget!

    mvh Martin
  • Indstillinger
    De altså osse meget stærke ! Dog er Konjac endnu stærkere... Osse i pilleform og uden bivirkninger... De er målt til at være fem gange mere virkningsfulde end rugbrød og/eller havregrynfibre... Det er rene superfibre...!!
  • Indstillinger
    Mirakler findes kun i eventyr - og jo før du indser det, jo før kan du gøre noget effektivt.

    Der er kun en - gentager en - vej, og det er varig kostændring og motion.

    Og ja - den tager sin tid, men på den anden side, så er det noget, der holder.

    Alle de der piller, ting og sager giver måske et her og nu vægttab, men i det øjeblik, du stopper, begynder du at tage på igen - og ofte ender du med flere kilo end da du startede, og hvis bare det var det, men meget af det her er faktisk direkte skadeligt for din krop, så du skal virkelig passe på, hvad du indtager.

    Hvis mirakelkuren virkelig fandtes, ville der jo slet ikke være nogen overvægtige, vel?
  • Indstillinger
    Jeg er også startet på de novoryn og tabte 3 kg på de første 4 dage, nu tager jeg kun 1 pille om dagen, ellers kan jeg ikke sove om natten.men skal vænne sig til koffeinen, men så må man jo bare gøre ekstra rent til uroen er ovre. Håber at tabe mine overflødige kilo da jeg har lavt stofskifte og ikke kan få t3 af min læge, så må man jo forsøge sig frem.
  • Indstillinger
    Sankepiller er så vidt jeg ved aldrig blevet påvist i videnskabelige undersøgelser at have den dokumenterede effekt. For at opnå et varigt vægttab er der vigtigere at spørge sig selv: hvilke livsstilsændringer og vaner er det, som gør, at man måske spiser for meget.

    Overvægt handler i høj grad om vaner, og det kan man enten selv eller med en kostvejler få klarlagt og gøre noget ved. Det handler om at forstå, hvordan man kommer i energiunderskud på en holdbar måde, så man kan fastholde sin ønskede vægt på den lange bane.

    God fornøjelse!

    Mvh. Niels Jørgensen
  • Indstillinger
    moytmoyt
    Redigeret 6 juni, 2021, 02:17

    Godt sted at købe slankepiller receptpligtig medicin ved at besvare medicinske spørgsmål online, og de vil udstede en recept online for dig med det samme, hvis du bliver godkendt. http://www.goodrxtabs.com

Log in eller Registrér for at kommentere.