Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Tilgivelse efter utroskab ?

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    hej Lotte og til de andre som har fulgt med i mit indlæg.
    Som i ved er der gået ca. 1 måned siden mig og eksen er gået fra hinanden. Det seneste stykke tid har jeg gået rundt og følt at jeg siden bruddet kun har fået det bedre, men igår aftes ramte det mig så hårdt efter at have fundet ud af han har slettet et billed af mig og ham sammen i hans FB profil, hvilke som jeg har tagget. Efter at have fandt ud af det væltede min verden fuldstændig sammen. Jeg gik i panik og ringed til ham for at få en afklaring, men han tog ikke sin mobil.

    Jeg kan ikke andet end at tænke på det og tårene vælter hele tiden ud af mig. Jeg vil bestemt ikke finde sammen med ham, og har heller ikke tænkt at opkaldet skulle fører til at tigge ham tilbage el noget. Jeg har brug for at vide om det bare var mig der har været dumt, og er han fuldstændig over mig og så hurtigt? Jeg sidder tilbage med en smerte som jeg overhovedet ikke vidste at jeg kunne få, og tænker at i hele vores 11 måneder sammen har han sagt alt muligt der giver forhåbninger og det samme gjorde han da vi slog op, det med at han vil have at vi skal holde kontakten og være venner osv. Er det hele bullshit? Hvad med vores møde som vi har aftalt om et årstid??

    Jeg føler samtidig det er ondt af ham ikke at hjælpe mig med en afklaring, især når det nærmest ikke koster ham noget. Føler han er kommet videre, mens jeg er den dumme der står tilbage :'(

    Jeg ved jeg nok skal komme over det/ham, men mærker det ikke lige nu.
  • Indstillinger
    Kære du,

    Jeg synes, han hjælpr dig med en afklaring. Prøv at fjerne hans ord. Man siger tit en masse, fordi man er bange for at såre andre, og det har din eks-kæreste sikkert også gjort, da han tilbød dig at blive venner mv. Du skal se på, hvad din eks. gør. Han gør det forbi og fjerner senere dit billede på FB.

    Hvor meget mere afklaring kan han give dig?

    Tag sagen i egen hånd og giv dig selv en afklarig, så du ikke bruger din energi på ham. Det er forbi, du skal videre. I den proces skal du gennem sorgen, det er helt naturligt. Det er det også at blive vred på ham, men strengt taget, synes jeg ikke, at han gør noget forkert ved at tage billedet af FB. Det er hans valg, og du slettes jo ikke af hans hukommelse, fordi han tager billedet væk på FB. Det fjerner heller ikke det, I to har haft eller det, du har betydte for ham. Men han fylder nok FB med det, der optager hans liv nu og her. At han fjerner billedet er formentligt et udtryk for, at han er på vej videre, og at du skal koncentrere dig om dit eget liv og dig selv, frem for, hvad han gør.

    Når du er så hårdt ramt, så hold ham på afstand, det gør det ofte nemmere at kappe forbindelsen helt.

    De bedste hilsener
    Mig
Log in eller Registrér for at kommentere.