Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Frossen skulder..

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej
    Jeg har pt en frossen skulder på hver side.
    Den ene i stadiet, hvor smerterne er stoppet - hvilket betyder genoptræning,

    Men det gør bare rigtig ondt og jeg kan ikke presse mig ud i stillinger selv, idet det bare gør ondt.

    Den anden skulder er midt i smerte helvede og jeg beder til at det en dag stopper og kroppen kan blive normal igen.

    Jeg har prøvet alverdens alternativ - med stor effekt på pengepungen.
    Alt fra laser, kiropraktor, akupunktør, magnet, kostomlægning, fys, kranio sakral terapi, psykoterapi samtale, kinesiologi , binyrebark injektioner, smertestillende mv

    Er rigtig træt af det og ønsker at der er et liv herefter.

    Ortopæden siger gang på gang at det oftest går over af sig selv med tiden.

    Og desværre INGEN evidens for lindrende metoder. Eller sikkerhed for at alt bliver godt igen.
    Jeg er ved at være meget utålmodig.

    Så gode ideer modtages gerne.
  • Indstillinger
    Jeg gik forinden operationen, 3½ år med meget stærke smerter, hvor de (gigthospitalet) mente, at det var en betændt slimsæk jeg led af, men efter 8 blokader på to år og adskillige timer hos fyssen, og så stærke smertestillende medicin, at jeg ikke måtte køre bil (hvilket jeg var nød til, for at passe min skole/arbejde), gav de op. Det sidste år var et helved, jeg havde så ondt, at jeg kunne ikke sove, rede mit hår, børste tænder eller tørre mig selv efter toilet besøg. Jeg blev så opereret juni 2014, for kold skulder, hvor de også fjernede slimsækken. Har en gang ind imellem ondt i min skulder, så laver jeg mine øvelser og det hjælper mig. Fik også at vide, at der kunne op til et år efter operationen, hvor jeg ville kunne have smerter, det er aftagende. Jeg kan igen, føre et almindeligt liv. YES!
  • Indstillinger
    Dejligt at høre, at der er et liv på den anden side :-)
  • Indstillinger
    Har indtryk at, at frossen skulder er mange ting - viser sig i mange former.
    selv "hylede" jeg længe på arbejde, kunne ikke sove, ikke løfte armen over vandret osvosv. Læge og scanning/ultralyd viste, at der ikke var plads til at knoglerne kunne komme forbi hinanden - hævelse og betændelse havde minimeret pladsen. Og brugen gav anledning til videre gener og betændelsestilstand.
    Fyssen hjalp noget og alle de øvelser jeg fik, og da jeg endelig kom på Frederiksberg "truede" de/lovede de, at jeg blev opereret, om jeg ikke kunne trække venstre arm hen over hovedet inden der var gået 3 måneder. Kort før tidsfristen udløb kom jeg til behandling hos Per i Aktiv Form (Odense/Tåstrup oas.). Per fik "løst op" for skulderen og hele ryggen, og sammen med fortsat at lave øvelser lykkedes det snart at få armen hen over hovedet - og jeg slap for en operation; men fortsat øvelser, når der er optræk til knas og "ondt".
    Og det er nu tre år siden.
    På den anden side fik min kollega forrige år tilsvarende problemer, og blev kvikt opereret - og fuld tilfreds og ingen synderlige smerter mere.
    Under alle omstændigheder: lad være med at gå LÆNGE!! GØR noget :-)
  • Indstillinger
    Hej
    Nu er det ved at være 3 år siden jeg fik den lidelse Frossen skulder, blev opereret i april for for 2 år siden, har den nu også i højre skulder, men den skal gudskelov ikke opereres.
    Jeg har prøvet alt 2 gange af 1/2 års fys. gået til akupunktur af 1/2 år.
    Jeg kan gudskelov bruge mine arme nu, men smerterne er der endnu.
    Fået indsprøjtninger både i rygmarv samt nakken.
    Nu får jeg Diclon, de hjælper lidt på smerterne, men jeg får tynd mave af dem. tør ikke gå for langt væk fra et toilet.
    Har nogen her, erfaring med piller mod stærke smerter, hvor jeg ikke behøver tænke på toilet hele tiden.
    Der må være andre der ikke er blevet smertefrie og som får smertestillende som hjælper.
    vil lige oplyse at Diclon er en depottablet, som desværre giver tynd mave.
  • Indstillinger
    Hej

    Alle jer der har skrevet om frossen skulder.. Hvordan har I det den dag i dag..??
    Har I fået det bedre eller lever I stadig med smerter..??
  • Indstillinger
    Hej . Nej ikke flere smerter , jeg har nok været heldig... Men det har også været næsten 2 år i helvede.( voltaren) er det bedste til smerter, men brugte også smertestillende .
    Desværre er min højre side begyndt ....puha det er næsten ikke til at overskue , jeg har dog fundet en behandling som kan tage noget af det... Krop.dk , han fik også min skulder på plads i venstre side. Mvh Dorthe
  • Indstillinger
    Hej Dorthe
    Hvis jeg skal anbefalde dig et god måde at undgå inflamatoriske problemer med dine skuldre, vil jeg rådgive dig i at få din omega 3/6 i balance i kroppen. Jeg kan fortælle dig at jeg har fået konstateret slidgigt i nakken i 2015 og indtil for et par mdr. siden, har jeg gået med hovedpine i 90 % af mine dage.. Har haft smerter fra bag øjnene til midten af brystkassen dag ind og ud.. har været til kiropraktor, fysioterapeut samt akkupunktør behandlinger i godt et år. I dag søger jeg selv til fysioterapeut, når jeg kan mærke det er værst og det sker måske hver 2 - 3 md., har hovedpine måske 1 - 2 gange om ugen, hvor en alm. pinex kan tag det og har næsten fået fuld bevægelighed i nakken igen efter at være begyndt med at oprette min 3/6 balance.. Jeg har nu været i gang i 2 mdr. og har tænkt mig at fortsætte til jeg er 100 %.. Hvis du skulle vælge at få din balance op igen, vil jeg råde dig at få fat i et godt produkt.. ikke et til 50 kr. De dur ikke..
    Hilsen
    Tubi2012
  • Indstillinger
    Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor mange der stadig har smerter efter operation af frossen skulder, jeg blev opereret for over 3 år siden, men har stadig så mange smerter i skulder, kraveben og ned af armen, samt har fået smerter i modsatte arm. Er der nogen her der stadig har de smerter efter 3 år. Jeg kan ikke finde nogen steder, hvor jeg kan læse at folk der har fået den lidelse som stadig har de modbydelige smerter
Log in eller Registrér for at kommentere.