Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Frossen skulder..

Redigeret 13 august, 2016, 04:18 i Slidgigt
Jeg har lige fået konstateret en frossen skulder og fået at vide forløbet kan vare i op til 2 år.. Jeg føler mit liv er fuldstændig ødelagt.. Sygemelding og ikke mindt det smertehelvede jeg er igennem lige nu..Får ibuprofen, men tar kun lige toppen og kun kortvarigt.. Nogen der selv har haft/har det og som kan fortælle om deres erfaringer, evt gi gode råd om hvad I gjorde/gør for at ta smerterne.. Medicin der virkelig virker-i det hele taget sige noget positivt..Jeg føler virkelig det er verdens undergang og ville ønske jeg havde nogen at dele mine erfaringer med..
«13

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ja, jeg kan sige noget positivt. Dit liv er ikke ødelagt. Du skal nok komme over det.
    Men jeg ved da godt det er hårdt, så længe det varer. Jeg måtte bare holde pinen ud og det gjorde jeg så. Det varede knapt et år.
    Jeg vil tro akupunktur måske kunne have en god virkning på smerterne.
  • Indstillinger
    Jeg har også haft frossen skulder, jeg havde lige fået nyt arbejde, og blev helt desperat. Min læge udskrev så en recept på Diclofenak rapid 50 mg. Jeg skulle tage 3 om dagen sammen med Ibumetin 2 stk 600mg. Stærke sager, men det gjorde at jeg kunne passe mit arbejde, jeg kunne sagtens tåle pillerne. Det tog ca. 18 mdr. før det var helt væk.
    v.h. Janne
  • Indstillinger
    Tak begge to.. Akkurat som dig janne har jeg osse lige fået nyt job...Og det efter at ha gået ledig et halvt år.. Måtte sygemelde mig torsdag og igår, men er bare så ked af det... Får ibuprofen men alene hjælper det ikke en disse.. Mine smerter er ekstreme..Specielt om natten-de går med at tude.. Fik en blokade hos lægen igår men kan ikke mærke nogen forskel overhovedet.. Er i bogstavligste forstand enarmet og fuld af smerter.. Vil prøve at høre lægen om det du havde fået..Er villig til alt.. God pinse til jer..
  • Indstillinger
    Hejsa, må jeg foreslå dig inden du giver helt op, at gå ind til Michael Etzerodt eller Mikkel Strøm i Alius Vita i Kvæsthusgade 3. De udfører Body-sds behandlinger som jeg selv og der er rigtig godr muligheder for at du kommer dig rigtig hurtig når du får denne slags behandling. Derinde symptom behandler man ikke men søger at finde årsagen til problemets opståen.
    Jeg vil ligeledes foreslå dig at gøre noget seriøst ved din kost. Masser af essentielle olier og ud med sukker og kornprodukter. Masser af omega 3 til at afhjælpe inflammationen. Hvis du bor i nærheden af Køge så søg på kropsterapeuterne.com de udfører ligeledes Body-sds behandlinger.
    God fornøjelse.
    Venlig hilsen Jette
  • Indstillinger
    Jeg fik konstateret en frossen skulder feb. i år. Et par blokader med LECITIN hjalp ikke.
    To konsultationer hos fysioterapeut lettede kun min tegnebog.
    Så fik jeg med besvær en tid hos en gigtlæge, som gav mig KORTISON direkte i skulderledet, samt supplerende akupunktur i muskelknuder øverst i ryggen. Disse knuder var opstået som en følge af smerterne i skulderen.
    Det hjalp helt utroligt. Allerede dagen efter var der en tydelig forbedring. En ny gang KORTISON efter to måneder gjorde underværker. I skrivende stund er min skulder næsten uden problemer.
    Egon Jensen
  • Indstillinger
    Redigeret 13 januar, 2014, 10:02
    Jeg fik en frossen skulder i oktober 2012, det er et liv i smerte helvede som tager ens nattesøvn og armen er klistret fast til kroppen og man græder meget.
    Jeg fik en hel del smertepiller ordineret af lægen deri morfin piller, intet hjalp, jeg fik indsprøjtninger i skulderen af en smertelæge, det hjalp heller ikke.
    Jeg gik i 2 måneder til 2 gange om ugen til Akupunktur, dette hjalp heller ikke og det gør Body-sds heller ikke ikke.
    Det er penge lige ud af tegnebogen.
    Efter 6 1/12 måned kom jeg til Ortopæd og 5 dage efter blev jeg opereret og det har jeg aldrig fortrudt.
    Jeg gik til genoptræning i 6 måneder og kan bruge min arm fuldt ud.
    Har stadig gener i armen, og dem vil jeg have i op til 1 år, fra operations dagen, efter hvad ortopæden fortalte.
    Ortopæden fortalte at man ikke er klar over, hvorfor denne lidelse opstår.
    Jeg anbefaler at, hvis man får en Frossen skulder, så kom til en Ortopæd, for det er et smerte helvede at være i....
  • Indstillinger
    Der er helt sikkert mange årsager til en frosset skulder, så hvad der hjælper den ene, er fuldstændigt uden virkning hos en anden og omvendt.

    Kviksølv kan deponere sig langs store nerver og give symptomer som frossen skulder eller iskias-smerter, hvis kviksølvet deponerer sig der.

    Prøv at kigge Henrik E. Kock´s hjemmeside www.tungmetal.dk
    Henrik E. Kock kender fra egen krop symptomerne på kronisk tungmetalforgiftning.
  • Indstillinger
    Vedkommende, der startede debatten, er forhåbentlig rask igen.
    Jeg gik længe med en frossen skulder, inden jeg gik til læge, hvor jeg fik en god forklaring på problemet. Men det, der helbredte mig, var såkaldte chokbølger (ultralyd), fem gange mener jeg, og et simpelt træningsprogram - med en cykelslange - begge dele via en kiropraktor og en fysioterapeut. Hvilken lettelse! Hvis der igen kommer symptomer, vil jeg skynde mig at finde cykelslangen frem igen.
  • Indstillinger
    Når jeg læser nogle indlæg her vedrørende Frossen Skulder. Spørger jeg mig selv. Var det virkelig en Frossen Skulder i havde. Det tror jeg ikke, for det i skriver, hjælper ikke, eller også har i bare været meget heldig.
    Jeg måtte igennem en operation efter 6 1/2 måned med mange smerter og intet andet hjalp, derefter 6 måneders optræning med armen for at få den væk fra kroppen.
    Men stadig noget ubehag i armen som jeg nu også mærker i den anden arm.
    Blev opereret for snart 1 år siden.
    Er der andre her, der har oplevet det samme vil jeg gerne vide, hvor længe i havde ubehag efter en operation.
    Vil lige sige at det IKKE er i forbindelse med at jeg bruger armen, det kommer bare ind i mellem.
  • Indstillinger
    Vannette1, måske har du ikke haft en "frossen skulder"

    http://www.netdoktor.dk/brevkasser/arkiv/200926.htm
Log in eller Registrér for at kommentere.