Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

ulddyret's problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Tja, du kunne heller ikke snyde mig. Jeg havde på fornemmelsen at du fandt på historien. Derfor svarede jeg dig ikke.

    Det gør mig vred at du tilsyneladende er ligeglad med at du har brugt omsorgsfulde menneskers tid herinde da de svarede dig. De har været oprigtigt bekymrede for dig.
    Det kan du ikke være bekendt.

    Jeg håber at du sidder med en dårlig smag i munden.

    En undskyldning ville være på sin plads.

    Lisbeth
  • Indstillinger
    Hej uldyr du siger det hele er løgn. men den slags laver man ikke grin med . jeg tror du har brug for hjælp . der må være noget galt i dit liv til hverdag . siden du finder på denne form for løgne historie. Hvis du er til historie kan du spille rolle spil. så kan du bruge din fantasi. Det er godt du stod frem og fortalte det var løgn. håber du har lært af det. men måske har du brug for at få opmærksomhed . og på denne måde at skrive dette her . fik du opmærksomhed. Jeg synes du skal fortælle det til nogen du stoler på hvad du har gjort. så de kan hjælpe dig. og du kan få mere kærlighed og opmærksomhed. og sunde interesser . venner . hej
  • Indstillinger
    Hej Ulddyr.

    Jeg lod være med at svare på det sidste indlæg du lavede, fordi jeg godt vidste at det var helt igennem løgn.

    Har alt det andet også været løgn???
  • Indstillinger
    Det er muligt, man kan kalde mig naiv, men jeg tror desværre ikke det hele er opdigtet, men der i mod skrevet af en dreng med meget store og voldsomme problemer.

    Jeg har desværre på fornemmelsen, at der er kommet en hacker ind her til sidst, der har følt behov for at sabotere en dreng, der har rigeligt med problemer i forvejen.

    Jeg vil hellere være blevet til grin for en "sabotør" end være med til, at et menneske, der har brug for hjælp bliver gjort til løgner oven i alle hans andre problemer. Hvis det hele er fup, fis og ballade, så er det søgeligt, at der findes så afstumpede mennesker, men hvis ikke det er, så er det jo katastrofalt, at denne dreng bliver latterliggjort - det har han bestemt ikke brug for.

    Til den rigtige Ulddyr: Ring til den telefonrådgivning, du tidligere er blevet foreslået. Du har stadig brug for hjælp.
  • Indstillinger
    Læg mærke til, at skrivestil er den samme i sidste indlæg som i de foregående, samt hvordan 'ulddyrets' problemer eskalerer i takt med, at folk søger at komme med råd og vejledning. Jeg tror snarere, at det er en slags forsøg alá 'hvor langt kan vi komme ud, før de her mennesker ikke tror på os mere', end det er tegn på fortrolighed.

    Ja, rent hypotetisk kunne der godt sidde en dreng derude, som har det meget meget svært, men tager man de kritiske briller på, er nummeret ret nemt at gennemskue.
  • Indstillinger
    Jeg håber så inderligt, du har ret, men med den forfærdelige Brønderslevsag in mente, så ER der jo altså nogen, der lever under så forfærdelige vilkår, at der ikke er nogen, der tror på, hvad der bliver sagt - det har vi jo beklageligvis i den grad fået dokumenteret.

    Og - der har altså været problemer her på ND hvor hackere har været inde og netop brugt en andens brugernavn til sine "morsomheder".

    Lad forhåbentligt det her være en - i øvrigt ualmindelig dum og dårlig - joke, hvor en eller flere personer laver sjov, men der findes altså børn her i landet, der lever under elendige forhold, og hvor man ikke bliver taget alvorligt.

    Derfor vil jeg hellere være til totalt grin, end nedgøre en dreng, der måske har store problemer. Min ryg er bred nok til det, men det er hans ikke, hvis det er.
  • Indstillinger
    Nogle mennesker har behov for at lave sjov og opdigte historier uanset om det er her eller på telefon linier hvor folk kan ringe ind hvis de har problemer.
    De vil se hvor langt de kan gå, om folk tror på de løgne historier de kommer med, og det hygger de sig med.

    Jeg synes også at det er synd for ulddyret, mest fordi det virker som om han har et stort behov for opmærksomhed. Og det er synd at han måske ikke får det i hans nære omgivelser.
Log in eller Registrér for at kommentere.