Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Vi søger nogen som vil svare på få spørgsmål......

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kære Lotte

    Grunden til at de lægefaglige specialister ikke anbefaler D-vitamin er enten uvidenhed eller en arrogant holdning til det naturlige.

    Hvorfor nedgøre du det absolut vigtigste og essentielle vores krop har brug for. D-vitamin mangel er forbundet med en lang række sygdomme som f.eks :

    Cancer
    Hjerte/kar-sygdomme
    Diabetes 1 og 2
    Sclerose
    Leddegigt
    Migræne
    Hortons Hovedpine
    Chrons sygdom
    Dårlig sædkvalitet
    Endometriose
    Parkinson
    Demens
    Forhøjet Blodtryk
    Forhøjet Kolesterol
    Astma
    Allergi
    KOL
    Kronisk træthedssyndrom
    Autoimmune sygdomme generelt
    Autisme
    Depression
    Skizofreni
    ADHD
    Influenza
    Inflammation i kroppen
    OSV.
  • Indstillinger
    Til Niels

    Jeg har ikke den største respekt for din påståede viden omkring hudkræft og mangel på D-vitamin.

    Nu er jeg stødt på flere af dine indlæg i rigtig mange fora, og alle steder er du ilde set, du turer frem og gør mange debattører irriterede, frustrerede og vrede. Flere beder dig om at blive væk, og spørger dig om, hvorfor du ikke spiller med åbne kort, og hvad din egentlig mission er på alle disse sider.

    Du smider ukritisk links på, og mener snart at D-vitamin kan helbrede alverdens sygdomme, og er svaret på alt. Det virker som om, du er blevet besat at D-vitamin eller mangel på samme.

    Men jeg håber at flere her har gennemskuet dig, men du mener vel, at du selvfølgelig er klogere end de dygtigste dermatologer.

    Hilsen Sofie
  • Indstillinger
    lotte123lotte123
    Redigeret 6 april, 2011, 11:08
    Nielsh,

    Jeg er ikke sikker på, jeg gider diskutere med dig, men jeg har kigget på nogle af dine dokumentationer i de andre debatter - ikke alle, indrømmet, men en dokumentation fra Ekstra Bladet? Al ære og respekt for bladet, men måske ikke der, jeg ville tage alt til troende. Jeg husker ikke lige, hvor jeg så den debat.
    En dokumentation - vistnok omkring migræne - og sjovt nok med diverse vitaminer, der alle som en var fra samme firma.

    Tja - jahhh, øhhh?

    Nej, jeg kan desværre ikke tage dig seriøst, hvor gerne jeg end ville.
  • Indstillinger
    Hej Sofie

    Problemet er at du ikke ved det som jeg gør. Gjorde du det ville du aldrig begynde på det personlige fnider fnader. Jeg dokumenterer altid det jeg skriver, og påstår ingen ting. Du er ikke den første der bliver irreteret over at få at vide at langt de fleste sygdomme skyldes mangel på D-vitamin. Det er IKKE mig der påstår dette, men en lang række forskere verden over, som de sidste 10 år har publiceret over 50.000 forskningsresultater. Men medicinalvarerindustrien kæmper i mod med næb og klør. For man kan ikke tjen penge på D-vitamin da det ikke kan patenteres.
  • Indstillinger
    Hej Lotte

    Bag ved artiklen fra Ekstra Bladet ligger der noget videnskabligt forskning. Så artiklen er nu god nok. Men jeg kan godt forstå at du syntes at alt den snak om D-vitamin bliver for meget. Men det bygger alene på uvidenhed og intet andet. Kom dog igang med at læse. Nettet er fyldt med videnskablige artikler og studier. Og så hold op med at blive personlig. Tak.
  • Indstillinger
    I lige måde. Tak
  • Indstillinger
    Sidste nyt er at vores blodårer er stivere hvis man ikke har D-vitamin nok i blodet. Dette kan resultere i forhøjet blodtryk og hjerte/kar sygdomme. Da man gav gruppen D-vitamin tilskud faldt deres blodtryk og stivheden i deres arterier forsvandt. Endnu et bevis....

    http://www.sciencedaily.com/releases/20 ... 205232.htm
  • Indstillinger
    Her er en oversættelse af artiklen

    http://translate.google.dk/translate?hl ... rmd%3Divns

    1 nanogram pr. milliliter = 2,5 nmol/l
    20 ng/ml = 50 nmol/l (hvilket anses i DK som normalt) lol
  • Indstillinger
  • Indstillinger
    Hej niels vi har altid fået at vide at solen er vigtig lys . for at kunne have et godt helbred. Jeg tror på du har læst på videnskab. et sted på nettet. om emnet med D-vitaminer. og kræft. det kan godt have noget på sig. at vi mangler D-vitaminer. samt også E - vitaminer dem ved jeg ikke hvad helbreder. men lægerne siger der ikke er nok i en alm. vitaminpille. Hvis i har spørgsmål kan i spørge på videnskab.dk der står meget interesant. Det er bare lige hvad skal man tro på med hvor meget man må være i solen . de forskellige forsker har en menning. jeg tænker måske skulle man prøve at lave en undersøgelse på ældre landmænd. der som du beskriver netop har gået i marken i solen uden solcrem. hvor mange af dem har fået hudkræft. Jeg kender to landmænd der begge har haft hudkræft på ørene. da de er meget udsatte af solen. Nu er der også lige kommet forskning frem . at de mennesker der får piller mod depression og andet psykisk deres medicin virker mindre på symtomerne. når det er sommer og sol. end det gør om vinteren hvor det er mørkt og koldt. så jeg tænker vi må tage D- vitamin på en anden måde . kærligst
Log in eller Registrér for at kommentere.