Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Sluge eks'ens sæd, men ikke min

124»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Lotte og Anna har ret.
    Jeg søgte bare en måde at få noget hjælp til at procesere mine følelser for at undgå evt. psykolog.
    Det med at prøve nye seksuelle ting, synes jeg er lidt svært for næsten ligemeget hvad jeg kan komme på har hun prøvet med en anden og har enten lyst eller ikke lyst til at prøve igen.
    Men tak for svarene her til sidst i hvert fald.
  • Indstillinger
    Jeg troede, vi var kommet frem til, at det ikke handlede om sex? Det gør det altså alligevel.

    Du har en kæreste, der er mere erfaren end dig, og du er jaloux på hendes fortid. Du føler dig afvist, hvis ikke hun vil gentage alle sine tidligere succes'er eller fiaskoer med dig. Især det sidste, fiaskoerne er dog noget tankevækkende, at du føler dig afvist over, hun ikke vil gentage

    Du er jaloux over hendes fortid, den kan du altså ikke gøre noget ved, og der er desværre ikke langt til, at du så vil oparbejde en jalousi over noget, nu KAN gøre noget ved; nemlig hendes nutid.

    Når forholdet med hende her er slut, så vil du - mere eller mindre bevidst - søge efter en pige, der ikke har mere erfaring end dig, for så kan du fra starten kontrollere hende.

    Jo, kære ven. Du skal snarest søge noget professionel hjælp til den jalousi, for det er en lidelse, der er totalt nedbrydende ikke kun for dine omgivelser, men i aller højeste grad for dig selv.

    Jalousi kan udvikle dyb, alvorlig psykisk sygdom, så jo før du indser, at det altså er dig, der har en helt, helt forkert indstilling til din kærestes fortid og søger noget professionel hjælp til at takle denne holdning, jo lettere er det at behandle, og jo hurtigere kommer du hel ud på den anden side.

    Den måde jeg og andre her i debatten har reageret på dit problem, må da også fortælle dig, at du tydeligvis har et alvorligt problem, for ingen har jo fattet din problematik, netop fordi den altså allerede ER syg. Det er da sygt, at du føler dig afvist over, at hun ikke vil gøre noget, hun finder direkte ulækkert.

    Søg noget hjælp - hellere i dag end i morgen.
  • Indstillinger
    ... at lave jeres eget lille ritual?
    Det behøver jo ikke være den sexuelle akt i sig selv (stillingen eller at sluge) men måske noget hun kan sige til dig i mens eller hun kan give dig massage.
    Det kan også være der er noget hun allerede gør uden for sengen som hun ikke har gjort for andre...?
    Du kunne også planlægge noget som du ved hun ikke har gjort før men som hun gerne vil prøve (kajak, paintball, i teater, whatever)
    Efter hvad jeg kan høre på dit svar lyder det som om at du gerne vil være noget helt specielt for hende, men måske er det bare udenfor sengen at du skal være det...? Den der krammer hende når hun er ked af det... Den der beskytter hende når hun er bange og den der kan overraske og glæde hende.
    Hvis du gør disse ting vil de fleste kvinder gerne gøre noget for deres mænd selvom det måske ligger imod deres natur.
  • Indstillinger
    Det handler jo om en vis form for dominans. Og så kan den unge mand sige nok så meget, at det er der ikke tale om.
    Bare den unge pige er klar over, det forhold bør hun stoppe inden det udvikler sig.
    Med den erfaring jeg er i besiddelse af ville jeg flygte, hvis jeg var hende.
  • Indstillinger
    Hej

    Føler du, at hun har givet noget ekstra af sig selv til de andre og ikke vil gøre det med dig?

    Du skriver selv, at hun har slugt sæd et par gange før- det vil altså sige, at hun kun har gjort det evt. 2-4 gange i alt, og nu fortæller hun dig, at hun ikke kan lide det, hun synes det er klamt.

    Jeg selv synes det er total turn off at sluge skidtet, synes det er ulækkert osv...Jeg vil faktisk sige at jeg direkte bliver utilpas- måske din kæreste har det på samme måde??

    Det er ikke noget du skal være jaloux over, men du skal være glad for, at hun fortæller dig, hvad hun kan og ikke kan. Ja hun har prøvet det før, vel bare for at "prøve" det og nu er hun kommet til konklusion, at det simpelthen ikke er noget hun synes der er lækkert.

    Sex skal være godt for begge partner, om det så handler om ikke at sluge dit sæd!

    Hvis du ikke kan acceptere, at hun ikke vil sluge dit sæd, ja så er det jo dit problem og så synes jeg, du skal snakke med nogen om det.

    Husk på hun afviser dig ikke- Hun har givet dig en grund til, hvorfor hun ikke gør det mere og det burde være nok for dig.

    Jeg tror desværre mænd ofte har den opfattelse af, at mange kvinder elsker at sluge sæd, men det er nu en forvrænget udgave af virkeligheden. Ja (næsten) alle kvinderne i pornofilm gør det, men rigtig mange af dem bryder sig slet ikke om det, nogle er ved at kaste op fordi det simpelthen er for ulækkert...

    Vær du glad for, at hun har sagt fra- er helt sikker på at hun mener det godt!

    Knus Beware


    Men jeg får det lidt utilpas inden i, når hun blankt afviser mig, men ikke har afvist de andre. Jeg vil nok mene jeg er lidt jaloux, men bare tanken om at hun har gjort det med andre og ikke vil med mig, gør mig ærlig talt lidt trist.
    Nogen der har gode idéer til hvordan jeg skal håndtere dette for jeg er helt blank lige nu.
  • Indstillinger
    Jeg har kommet i divs swingerklubber og jeg har set masser af piger der sluger og omkring det med at sluge sæd, så er der vel kun at sige at hvis hun ikke har lyst til at sluge sæden så er selve ideen ulækker. Men mennesker kan nyde at drikke hinandes kropsvæsker når de er voldsomt seksuelt ophidsede. Det som er lykken for mænd ved at hun sluger sæden er ikke at sluger i sig selv, men at hun nyder at sluge sæden. Det er det der giver den intense lykkefølelse for mig. Hvis en pige sluger og hun kan lide det, så har hun gjort mig lykkelig. Men omvendt hvis hun ikke kan lide så kan hun ikke gøre det og så er den historie ikke længere.
  • Indstillinger

    Der er nogen her, der har spurgt, om du selv har smagt din sæd. Min kone har altid drukket min sæd, men mest for min skyld. En dag kyssede hun mig bagefter, at hun havde fået sæden i munden, og pressede det hun havde ind i min mund og bad mig smage. Det smager, i hvert fald min sæd, godt, og vi "deler" for det meste portionen, og synes begge, at det er meget ophidsende. Så jer mænd, der her læser med, skulle prøve det. Det er helt ufarligt og frækt. Men det er jo ikke noget man normalt går rundt og fortæller om :-)

Log in eller Registrér for at kommentere.