Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

anoreksi

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    okay, det var godt at du fik det ud(:
    er du normal vægtig nu ?
  • Indstillinger
    Nej, slet ikke. Jeg sagde det i søndags, og skal til lægen d. 11., så jeg har ikke taget på siden:)
    Jeg vejer 46 kilo og er 172 cm høj, så jeg er slet ikke normalvægtig...
    Jeg skal mindst op og veje 53 kilo, før min kop kan fungere ordentligt igen - og så er jeg stadig undervægtig...
  • Indstillinger
    Den madplan er også meget uoverskuelig for mig. Jeg spiser på livet løs, jeg ved jeg er nødt til det. Jeg føler hver dag at jeg er nødt til at proppe maden ned så hurtigt som muligt, så jeg ikke når at opdage det. Jeg håber det bliver nemmere med tiden..

    Jeg troede heller ikke jeg var undervægtig.. Er 176 cm høj og vejer 53 kilo.. Men for at kroppens hormoner virker som de skal, SKAL man have et BMI som mindst er 19.6, det har jeg først om næsten 10 kilo. Desuden påvirker undervægten også dine knogler, og som 21 årig skal jeg undersøges for knogleskørhed. Det burde kun være sådan noget gamle damer får :(

    Jeg fik min læge til at fortælle min mor det, da jeg selv syntes det gjorde for ondt at sige det, og jeg var meget flov og ked af det. Hun tog det rigtig pænt, og sagde at hun jo godt lidt vidste det.
    Nogle dage hader jeg at hun ved det, for så føler jeg hun holder øje med mig, men alle de andre dage er jeg glad for at min familie ved alt om min situation, da de på den måde nemmere kan hjælpe mig og støtte mig..
Log in eller Registrér for at kommentere.