Hjem Øre, næse og hals Åben debat om øre-, næse- og halssygdomme

Bitter smag

Hej jeg har de sidste par dage haft en bitter smag i svælget og det er efterhånden ved at være rimeligt irrieterende, så ville gerne høre om der er nogen her der kan svare mig hvad det evt kunne skyldes?
«13

Kommentarer

  • Sådan har jeg det sjovt nok også. Alt smager bittert. Undtagen mens jeg spiser noget, men lige bagefter er det der igen. :-(
  • Hmm - meget underligt. Det har jeg også. Det kom pludseligt igår, i forbindelse med en voldsom hovedpine. Jeg føler mig egentligt lidt "skvattet", har stadig lidt hovedpine og er ikke helt på toppen, men den bitre smag er da bare utrolig irriterende. Men en lettelse var at se at jeg ikke er den eneste. Kan det mon være en virus?

    Hej fra Rikke
  • Hej
    Jeg har også haft bitter smag i munden i 3 dage. Den bare kom pludeselige. Når jeg spiser eller drikker, føler jeg bagefter bitter smag. Lige meget det der jeg spiser er sød, sur eller...det irriterer mig meget jeg ved ikke hvad det skyldes...underligt!!!
    Mohamad
  • Har haft det på samme måde i to dage nu. Alt smager bittert!
    Er der nogen af Jer, der er blevet klogere?
  • Få det undersøgt hos en hals-øre-næselæge. Fortsætter det, kontakt egen læge.
    Det kan være noget der ikke er alvorligt, men kan også være symptom på alvorligere ting.
    Ved min mands strubekræft, var dette det første symptom.
    Han blev helbredt.
    Så begyndte han igen at tale om, at maden smagte bittert eller han havde en bitter smag i munden. Det var først i januar måned.
    Denne gang er det lungekræft, der har spredt sig.
    Vi slog det hen med, at det nok var noget psykisk, eller eftervirkninger fra strålebehandlingen o.s.v.
    Men det var det ikke.
    Så hvis det ikke forsvinder, så kontakt en læge.
  • Tak for dit svar Linette -det var en trist historie....
    Jeg tjekker med min læge.
    Jeg tror dog, at jeg har fundet svaret på min bitre smag. Prøv at se dette link:
    http://www.hyam.net/blog/archives/60

    Symptomerne kan forårsages af visse pinjekerner (en af de små arter fra Kina). Jeg indtog disse to dage før symptomerne begyndte. Det skulle forsvinde igen efter få dage.
    Til jer andre: indtog i mini-pinjekerner inden Jeres symptomer begyndte?
  • Ha - jeg og min kæreste har præcis det samme. Alt hvad vi har spist de sidste par dage har haft forstærket bitterhed - dvs hvis der var en smule bitterhed (kaffe, pære/æble-skrald, vindruer, sågar chips og youghurt), så blev eftersmagen utrolig bitter!

    Og ja - vi har bl.a. spist små pinjekerner for to-tre dage siden.
  • Nej hvor dejligt at høre - har en forfærdelig bitterhed i halsen efter spisning (ikke når jeg drikker) det samme har min mand. Troede at det var en infektion. Har begge spist pinjekerner for et par dage siden. Det tror jeg¨ikke vi gør mere - det er simpelthen for irriterende med den bitterhed
  • Spiste de små pinjekerner i torsdags, lørdag kom en meget bitter smag efter jeg havde spist. Det har stået på i 4 dage nu, og jeg er desperat, da den bitre smag gør, at man overhovedet ikke har lyst til at spise. Er der nogen forkaring, det er det jeg gerne vil have, og hvor længe stå det på. Spurgte en læge, som bare kiggede uforstående på mig, og troede jeg havde for meget mavesyre, men det er ikke det. Der må da være nogen som ved mere.
  • Jeg har også samme bitterhed i munden og det har nu varet i 3 dage.
    I lørdags indtog jeg også de små "sataner" (små pinjekerner) og fra mandag morgen og indtil nu har jeg haft denne bitterhed bagest i munden.

    Det fjerne lysten til at spise, da alt smag bliver forvrænget.

    Jeg købt pinjekernerne i fakta af mærket Zen og jeg undrede mig da godt nok at de var så små. Havde jeg vist de var fra Kina, havde jeg ikke købt dem, da jeg har været i Kina flere gange og har set deres miljø (ulækkert)

    Men jeg søger også en forklaring og har nu tænkt at få testet pinjekernerne for tungmetaller eller lign.

    med venlig hilsen

    Kim
Log in eller Registrér for at kommentere.