Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Melatonin

124

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Kameliadamen

    Har du checket hvad der er af tilsætningsstoffer i de Melatonin-piller, som du har taget?
    Jeg får f.eks. en hang-over af titandioxid, et farvestof, som hyppigt er tilsat alle mulige slags piller (også de fleste hovedpine-piller) for at sminke dem pæne hvide.

    Når man reagerer på et præparat, så behøver det jo ikke at være den aktive substans, men kan også være tilsætningsstofferne, som medfører diverse bivirkninger såsom hang-over, allergisk reaktion m.v..
  • Indstillinger
    Hej Brugernavn

    Nej, det har jeg ikke undersøgt. Der var tale om såkaldt magistrelt fremstillet melatonin, altså nogle piller, som apoteket fremstillede på lægens anmodning. Og eftersom det er mange år siden, kan man nok ikke få apoteket til at give informationer om den sag nu ;o)

    Men tak for tippet!

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Melatonin uden Titandioxid kan købes her .
    http://www.super-nutrition.com/en--Horm ... -120--H005

    Melatonin har også en afgiftende effekt ved forgiftning med aluminium.
  • Indstillinger
    Jamen, vil du mene, Brugernavn, at melatonin også har en positiv effekt, hvis man slet ikke mangler det?

    Når melatonin ikke virkede på mig, men tværtimod havde ubehagelige bivirkninger, gik jeg ud fra, at det var, fordi min organisme i forvejen producerede tilstrækkeligt med melatonin.

    Det var selvfølgelig værd at prøve, om melatonin ville virke, men det gjorde det ikke. Og siden dengang er årsagen til min dårlige nattesøvn blevet fundet: søvnapnø.

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Hej Kameliadamen.

    Nej selvfølgelig mener jeg ikke, at man skal bruge melatonin, medmindre man enten har fået konstateret aluminiumforgiftning, har jetlag, har natarbejde eller har søvnproblemer af den type, som lader sig behandle med melatonin.
  • Indstillinger
    så nu skriver jeg lige angående kriminalitet og internet sider angående apoteker, ca 95% a alle de sider der findes hvor de kalder melatonin for kost tilskud eller har anden misvisning fortolkninger a den korrekte medicin, fordi så bliver det lovligt at sælge for dem, osv har mange forskellige sprog, eller du bare kan skrite domaine ud fra dk til com til co.uk er typiske hjemmesider for kriminale der lave pillerne og i de fleste tilfelde er gode nok, men hvad hvis de så ikke lige kan finde de rigtige produkter på det sorte market? hvad propper de så i,?

    flere undersøgleser viser faktisk at op imod 25% a det sorte market har cement i deres piller så vil lige hilse og sige alle de gode råd og links hvor i tror i kan købe recept fri medicin på nettet, ER strafbart og kan medfølge fængselstraf i slemme tilfælde for import a ulovligt medicin og da kan ses ligså hård på som import af narkotika så hold jer nu bare fra det i ender bare med ødelægge alt for jer selv, fængselstraf osv kan man komme over men kan du ikke med en ødlagt krop bare fordi man troede alt var ok
  • Indstillinger
    Rolig nu, dronoo1. Import af ulovlig medicin er selvfølgelig ulovligt. Det er sandt, at man risikere at få piller med cement i, men så må folk jo lade være med at købe dem på det sorte marked.

    Man kan sikkert købe melatonin i andre EU lande, fx Holland, både som kosttilskud og håndkøbsmedicin – det er IKKE ulovligt.. Men det er godt at vide, hvad man skal kigge efter.

    Prøv at se denne artikel fx fra healthandscience
    http://healthandscience.eu/index.php?op ... 69&lang=da

    Via hjemmesiden fandt jeg frem til et melatonin præparat som faktisk er produceret i Danmark under såkaldte gmp forhold, som man anvender i lægemiddelproduktion. Der er hverken titanoxid eller andre mærkelige stoffer i (fx cement).

    Min årsag for at tage melatonin er at jeg har problemer med at sove. Jeg har nægtet at bruge sove medicin, da der er alt for mange bivirkninger, men nu prøver jeg melatonin af. Jeg købte dem fra holland. Igen, det er IKKE ulovligt, også er de dansk produceret.

    Jeg vil meget gerne høre fra andre, om de har haft glæde af det produkt man kan finde via artiklen?

    hilsen Lone
  • Indstillinger
    Hej anonymelone

    Jeg har faktisk taget melatonin i flere år nu, efter at have døjet utrolig meget med søvnløshed og følelsen a,f at selv når jeg havde sovet, så følte jeg mig stadig ikke udhvilet. Jeg hørte så om melatonin og prøvede det.

    Det var mildest talt som at få et nyt liv. Jeg køber faktisk danskproduceret melatonin fra en international webshop i Holland:

    http://shop.pharmanord.com/details/melatonine-3mg

    måske det også er det produkt du hentyder til?

    mvh

    Gitte
  • Indstillinger
    Kære Gitte

    Det var faktisk nogle andre der ligner lidt dem du linker til. dem jeg fandt var der 290 ug i og hedder complex men de kommer da fra den samme hjemmeside. dem du viser er der 3 mg i. Er indholdet så det samme? Er dem du har fundet bedre end de andre fra linket?

    Hvis dine er bedre, så vil jeg da nok overveje dem til næste gang jeg bestiller..

    Men det er virkelig skønt, at de virker for dig!

    hilsen Lone
  • Indstillinger
    Takker det vil jeg prøve
Log in eller Registrér for at kommentere.