Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Min kæreste har andre seksuelle behov end jeg har.

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Som de fleste andre vil jeg anbefale dig at være meget opmærksom og vente med at tage store beslutninger som børn, indtil du har fundet ud af, hvad det her handler om. Når jeg læser indlæggene, fornemmer jeg psykopatiske træk. Psykopater kan virke nok så charmerende, kloge og interessante, men når det kommer til stykket, er de blottet for sociale fornemmelser og har kun deres eget ego for øje. Således kan dine venner snildt synes, han er nok så fantastisk, og du synes det måske også selv i mange henseender, men hans sexuelle krav lyder for mig som om, han gennem jeres sexliv forsøger at gennemtvinge en dominans.

    Nu kan han også blot være umoden og forkælet, som du selv er inde på. Det vil jeg da inderligt håbe. I hvert fald taler det kraftigt til hans fordel, at han har accepteret parterapi. Men det er vigtigt, du markerer dine grænser og ikke springer med på hans sexuelle eksperimenter i et tempo, hvor du ikke kan være med. I det hele taget er det i et parforhold vigtigt at lytte til og respektere hinandens grænser.

    Jeg vil så supplere ved at stille spørgsmålstegn ved hans fantastiske ekselskerinde. Fortæl ham, du ikke gider at høre om hende, at du bliver ked af det. Hjælper det ikke, så grin af ham og fortæl ham, du overhovedet ikke tror på hendes eksistens. Formentlig er hun bare et fantasivæsen flikket sammen de sene nattetimer foran Kanal København e.l. Hun lyder da til at være en tro kopi af en af de her pornoatleter. Hvis du signalerer, du ikke tror på hende, og bedst, hvis du rent faktisk ikke gør det, så kan hun næppe være så interessant længere.
Log in eller Registrér for at kommentere.