Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Lægetjek vedr. panikangst

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Elektra tak.Ja jeg har overbevist mig selv om at mine omgivelser ved at jeg er den jeg er og jeg er ikke altid på toppen og det bliver da også accepteret.men jeg synes nu også kun det bliver accepteret til en grænse hvor folk også godt kan blive træt af en fordi man til tider skal have særbehanling,der tænker jeg nok mest på ens arbejdsplads,der kan jeg godt til tider fortryde min åbenhed.
  • Indstillinger
    Hej Peter66.
    Som du sikkert har læst så er jeg også en af dem der har fået konstateret panikangst. Og jeg har det rigtig godt for det meste. Men der kan være enkelte dage hvor jeg kan være en sur og tvær en, men det har folk omkring mig og min hverdag lært at læse og hjælper mig gennem dagen. Du må absolut aldrig fortryde at du har været åben om din sygdom, det er der ingen der må, ( VI ER IKKE UNORMALE ) bare fordi at vi har fået konstateret angst af mange grunde. Vi er heldigvis lige normale som alle andre mennesker. Jeg er ligesom alle andre der har fundet denne side , glad for at kan skrive sammen med ligesindet. Og det har sammen med min fam. og alt det andet som hjælper mig, gjort min hverdag meget lettere at komme igennem. Jeg er meget glad for at jeg ikke er alene om den sygdom og at jeg også kan skrive sammen med ligesindet her inde, ik' fordi at mine omgivelse ikke forstår mig , men det er rart at kunne skrive sammen med nogen som muligvis kan svare på spørgsmål som kun vi der har sygdommen forstår og kender mest til.
    Jeg vil her til sidst også ønske dig velkommen her og håber at du får lige så meget ud af det som jeg har.
    Kærligst steffanie3.
  • Indstillinger
    Til peter66.

    Jeg kan nu fortælle at jeg ikke har nogen bivirkninger ang. pillerne ( setralin ) mod panikangst , som jeg fik omkring den 20 august. Og de har virkelig hjulpet mig. Jeg er så lykkelig over, at jeg endelig har fået den rigtige medicin og at jeg har det rigtig godt med mig selv og mit helbred.
    Jeg kan foretage mig alt , som jeg gjorde det før jeg blev rigtig syg .
    Endelig vil jeg sige tak for dit kik i min dagbog, og selvfølgelig også din kommentar.
    Håber alt vel fremover.
    Hilsen steffanie3
  • Indstillinger
    hvorfor eller er der også nogle af jer der har det værst fra dagens start, for mig er det som om at det bliver bedre i løbet af dagen og jeg har meget sjældent noget om aftenen og aldrig om natten.
    Peter
  • Indstillinger
    Hej Peter

    Det er ganske vist noget tid siden, jeg skrev sidst. Jeg kunne se, at det også er nogle dage siden, du sidst skrev på denne debat, men jeg måtte lige tilføje, at jeg oplever det du beskriver på helt samme måde.
    Jeg vågner og kan næsten ikke klare at skulle tænke på, hvordan jeg skal overkomme at komme ud af sengen. Jeg går rundt som en angst og ulykkelig zombie til hen på formiddagen - kan næsten ingen ting og er umådelig træt. Ved 16 - tiden, så er det lige som om tågen langsomt letter, og når mine børn og min mand er kommet hjem, så har jeg det oftest godt.
    Jeg ved altså ikke helt præcist, hvorfor det er sådan, men jeg ved, at det er typisk for depressioner. Prøv at spørge din læge. Er du blevet diagnosticeret med en depression?
    Jeg har en let depression med overbelastningsstress, og jeg har faktisk både gode og dårlige dage.
    Håber det går bedre med dig.
    Positive tanker fra
    Elektra
Log in eller Registrér for at kommentere.