Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kolloidt sølv - erfaringer søges.

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Mere nyt om Nanosølv.
    Miljøstyrelsen "fusker" med oplysningerne.
    http://www.information.dk/496164
  • Indstillinger
    Hej! Jeg vil bare gøre opmærksom på, at der på Facebook også er grupper omkring Koloidalt sølv. Den bedste er på tysk, men er til at forstå. Og så skriver en at det skal stå koldt og mørkt. Er rigtigt, skal det også. Men ikke i køleskabet. Kan ikke tåle rystelserne fra køleskabet. Kan holde sig uendeligt men efter ca. tre måneder begynder ppm-tallet at gå nedad. Iøvrigt kan man også bruge det til dyr. Vi bruger det tit til vores hunde hvis de har noget med øjnene, hvis de har været "oppe og toppes" og fået et par små sår, hvis der er betændelsetilstande et eller andet sted. De kan bruges både udvendig og indvendigt. Jeg selv tager - hvis der er behov for det i forbindelse med stoppede spytkirtler. Så tager jeg en snaps morgen middag og aften. Lder det blive et par minutter i munden og synker det. Er smagsneutaln og hjælper. Jeg er endnu ikke blevet blå... hvad også er en gammel skrøne!!!! Man kan selv købe apparatet til at lave det med. Er ikke engang særlig dyrt. Man skal bare være opmærksom på, at man skal købe bruge glasflasker til at opbevare det i og så også gerne nogle pipetteflasker til at dosere eller dryppe på specielle steder ( Bis fra insekter, der klør, ved bumser, vorter osv. ) er i og for sig et middel, der kan sættes ind overalt og uden bivirkninger. At man ikke skal gå og drikke det uden at der er behov for det er klart!!!! Man tager jo heller ikke antibiotika på forhånd.. hvis nu der skulle komme noget, så må jeg heller smide lidt penicillin ind...... Ingen ville komme på den idee, så hvorfor så forebygge med sølvvandet????
    Jeg bor i tyskland, er gift med en heilpraktiker (naturlæge) og her i landet bliver sølvvandet brugt af mange behandler. Det være sig læger, dyrlæger over tandlæger til naturlæger........ Som så mange andre ting som næsten var kommet i "glemmebogen" er der nogle, som har trukket det frem i dagens lys igen.. heldigvis... ligesom f.eks. blodigle behandling ved alverdens genvordigheder ( jeg elsker de "små hjælper med bid"). Det er på tide at vi siger nej til kememedicinen og ja til naturlige heldbredelsesmetoder!!!!!! Til glæde for vores krop og vores pengepung. Men selvfølgelig vil medicinalindustrien kræmpe imod med hænder og fødder, for på deres pengepung gør det ondt hver gang turen går til en alternative metode fremfor til skolemedicinen og kemikøllerne. Vi kan ikke undvære skolemedicinen og medicinalindustrien, men vi kan minimere vores forbrug til det aller mest nødvendige og forsøge at bruge de tilbud, som vores forfædre har givet videre til os. Hos dem virkede det og hos os ligeså. Vi skal bare alle til at være mere åbne overforfor de ting. Også de ting som vi måske ikker forstår og endelig være taknemmelig overfor de der " higer og søger i gamle Bøger".....
  • Indstillinger
    Ges 152 skriver: " Men selvfølgelig vil medicinalindustrien kræmpe imod med hænder og fødder, for på deres pengepung gør det ondt hver gang turen går til en alternative metode fremfor til skolemedicinen og kemikøllerne."

    Jeg er ikke bekendt med, at repræsentanter for medicinalindustrien advarer imod kolloidt sølv, men jeg er bekendt med, at eksperter med en bred allround viden tungmetallers biokemi og virkning samt om virkningen af nanopartikler advarer mod produktet.

    Og til Ges 152.
    Har du taget højde for den skadelige virkning, som kolloidt sølv har på miljøet f.eks. på levevilkårene for fisk?
  • Indstillinger
    Det er tvivlsomt hvorvidt kolloidt sølv virker og der har også været eksempler på blåfarvning af huden efter brugen - se nedenstående link:

    http://www.medicinskviden.dk/kolloid-so ... irker-det/

    Jeg ville holde mig fra det
Log in eller Registrér for at kommentere.