Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kolloidt sølv - erfaringer søges.

Redigeret 11 september, 2014, 04:29 i Alternativ behandling
Jeg blev opmærksom på dette "stof".
Jeg har nu brugt det i 14 dage, og jeg synes der er en virkning på mine ben. Mine tæer og den ene underfod har i lang tid været underlig "vattet" og følesløse?, jeg kan mærke en bedring.
Har nogen her prøvet midlet, som ser ud til at være et helt mirakel for mange ting ?
Hilsen Kathinga
«13

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg har endnu ikke prøvet det, men har bestilt en dunk. Hvordan indtager du det?
  • Indstillinger
    Kære Alice.
    Jeg har taget en halv hættefuld af låget to gange om dagen, men vil nu optrappe. Der er noget med, at man skal bruge låget som mål, man må ikke bruge stålskeer, hvorfor ved jeg ikke. Heller ikke opbevare i køleskab.
    Ny erfaring:
    Jeg fik dårlig mave i søndags med opkastning. På grund af forstoppelse, mener jeg.
    Derefter fik jeg i fire dage mavesmerter, pinefuld på samme måde som i sin tid menses-smerter. I alle de dage tog jeg ikke sølv for ikke at blande noget sammen.
    Så i går vovede jeg en skefuld sølv igen og sov i to timer, og da jeg vågnede var mavesmerterne væk.
    Forstå det hvem der kan.
    Andres erfaringer modtages gerne.
    Hilsen Kathinga
  • Indstillinger
    se også under "Ældre"
  • Indstillinger
    Det såkaldte "kolloide sølv" er naturligvis blot endnu et svindelprodukt blandt tusinder af andre.
  • Indstillinger
    Vi er ikke beregnet til at have den slags metaller i kroppen, så jeg vil mistænke produktet for at være giftigt og tilmed særdeles giftigt.
  • Indstillinger
    Sølv er godkendt som farvestof til fødevarer og kan købes til dekoration af kage mm. i form af sølvkugler i velassorterede supermarkeder. Disse sølvkugler består af sukker overtrukket med sølv. Den sundhedsskadelige ingrediens i disse sølvkugler er sukkeret. Ifølge e-nummerguiden (http://www.toft.dk/e-nummer/) er sølv formodentlig harmløst.
  • Indstillinger
    I E-nummerguiden står (citat):” E-nummerguiden giver dig et nemt overblik over alle godkendte tilsætningsstoffer, deres E-numre og en hurtig kritisk uafhængig information om deres sundhed.
    Alle godkendte tilsætningsstoffer har et E-nummer, der er tildelt af EU's Ministeråd efter indstilling fra den Videnskabelige Komite for Levnedsmidler.” (citat slut).

    Det er ikke ukendt, at industrien er særdeles god til at bedrive ”lobbyisme” i EU, så personligt vil jeg stille et stort spørgsmålstegn ved, at man ved læsning af E-nummerguiden kan erhverve sig en kritisk og uafhængig information.

    Der er en yderst spartansk kontrol med individers indhold af toksiske (giftige) metaller og kontrollerer læger patienters belastning med toksiske metaller, så søges der ofte de steder (f.eks. i blodet), hvor de toksiske metaller ikke deponerer sig. Jævnfør Omniscan-skandalen, hvor læger har søgt efter tungmetallet Gadolinium dér, hvor stoffer ikke findes.
    Endvidere er der ofte synergi mellem diverse toksiske metaller, hvilket vil sige, at de toksiske metaller indbyrdes forstærker hinandens giftighed.

    Ved læsning af nedenstående links fås et andet billede end det, som industrien bag kolloidt sølv prøver at fortælle brugerne:
    http://ing.dk/artikel/77456-glansen-er- ... anosoelvet
    http://ec.europa.eu/research/environmen ... 906_en.pdf
  • Indstillinger
    Hej Kathinga

    Jeg har flere gange prøvet at få kontakt til dig, når jeg kan se, at du har været inde på Netdoktor. Det er muligt, at du synes, at jeg er påtrængende, men jeg vil alligevel prøve en sidste gang at henvende mig til dig :o)

    Sagen er, at jeg har opdaget, at Netdoktor som noget nyt sender en e-mail til os, hvis der kommer svar i en debattråd, som vi selv har startet. Derfor prøver jeg at kontakte dig i denne tråd.

    Jeg vil gerne spørge, hvordan det er gået med dine ben. Er problemerne gået over? Som jeg har skrevet til dig, ser dine problemer ud til at skyldes mangel på B12-vitamin, og det kan sølv jo ikke hjælpe på. Hvis man mangler et vigtigt næringsstof, er man nødt til at kompensere for manglen.

    Jeg har givet begrundelse for min mistanke her:

    viewtopic.php?f=56&t=20520

    men du har aldrig svaret. Det er der selvfølgelig ikke pligt til, men det kunne jo være, at din manglende reaktion skyldes, at du har glemt at se efter, om der er kommet nogen råd til dig ;o)

    Godt nytår og mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Kære Kameliadamen.
    Nej, hvor er jeg flov. Undskyld, jeg ved ikke hvor de sidste måneder er blevet af, jeg har ikke kigget her længe.
    Mine ben. Jeg er glad for de dyre indlæg, jeg er blevet bedre til at udholde at gå. Måske hjalp B 12 også, nu må jeg prøve dem igen fast hver dag. Jeg har det sådan, at jeg prøver alt et stk. tid, men så "glemmer" jeg eller bliver for ligegyldig. Opgiver. Jo, jeg går i gang igen, også med sølvet.
    Det er også fordi, jeg her før jul fik konstateret for højt blodtryk, havde været "underlig" i hovedet længe, men det var en blærebetændelse som fik mig til lægen, man er jo bange for at være hypokonder. Lægen mente så om de sovende fødder, at jeg kunne have diabetes 2, men det havde jeg ikke. Og det er så det. Ja, så var det at jeg kom væk fra alle vitaminer og lign. for ikke at blande noget sammen. Jeg må igang igen.
    Tak for din interesse, jeg har altid læst dine svar med stor interesse, jeg må hellere tilmelde mig det med svar.
    Tak til alle svar. Tak for Links. Jeg har læst dem, mener så ikke sølv er giftigt, da der nævnes, at det bruges i særlig medicinsk behandling.
    Mange gode hilsener.
  • Indstillinger
    Hej Kathinga

    Der er ikke noget at være flov over. Hovedsagen er, at det går bedre med dine ben og fødder. Jeg er ked af at høre, at der er stødt andre problemer til, så som forhøjet blodtryk og blærebetændelse. Jeg håber, at du har fået skik på begge dele.

    Jeg kan forstå på dig, at du faktisk har taget B12-vitaminer, men at du ikke har taget dem regelmæssigt i den sidste tid. Hvis jeg var dig, ville jeg bede lægen om en undersøgelse for B12-vitamin-mangel og evt. andre mangler også. Når der i forvejen bliver taget en blodprøve, koster det ikke ret meget ekstra at tjekke for andre ting også, f.eks. D-vitaminmangel og jernmangel. Når du har fået sådan en undersøgelse, har du et bedre grundlag for at vurdere, hvor vigtigt det er at blive ved med at tage B12-vitaminer. Husk at det er en god ide, at tage det såkaldte B-vitamin-kompleks, dvs. en pille med alle de forskellige B-vitaminer i. De enkelte B-vitaminer er afhængige af de andre B-vitaminer for at kunne virke optimalt.

    Jeg synes virkelig ikke, at du behøver at frygte, at lægen skal synes, at du er hypokonder. Med de problemer, du beskriver, er det meget vigtigt, at du kommer til læge en gang imellem. Men jeg kender godt fornemmelsen. Jeg har det også somme tider sådan, at jeg ikke bryder mig om at komme til læge, fordi det virker, som om lægen ikke mener, at mine helbredsproblemer er væsentlige.

    Når jeg blev ved med at skrive til dig flere gange, så er det også, fordi så mange skriver hertil for at bede om råd. Der er ikke så mange, der skriver igen og fortæller, hvordan de rent faktisk løste deres problem.

    Mange hilsner

    Kameliadamen
Log in eller Registrér for at kommentere.