Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Til drenge på 14-16 - er jeg billig ??

13

Kommentarer

  • Indstillinger
    du skal bare være dig selv og se godt ud og alt det der du skal bare lade vær med og høre på de andre vis du har lyst til og se ud som du gør så gør det jeg syntes sq det er godt at du vil gøre noget ud af dig selv jeg gør det samme og jeg er ikke bøsse jeg er 10000000 til piger men høber at du kan ind se at du bare skal se godt ud og være dig selv
  • Indstillinger
    ps dreng på 15 snardt 16
  • Indstillinger
    det er altså sejt du er glad for din krop for der er ikke mange teenagere der er det. og efter hvad jeg har læst er du mere tiltrækkende end billig.
  • Indstillinger
    hey jeg ved ik om det er billig men hvordan har du at ga i det du skal være glad og fyr de side så mange ting men vis du har lyst så kan du komme på msn bliv nå til at lukke mig ind er først gang jeg er her inde så håbe du komme på martinleon24mikkelsen@hotmail.com
  • Indstillinger
    Jeg vil sige at jeg er meget enig med Lotte. De unge piger skal passe på med at udstille sig for meget for det kan være at de ender med at blive kede af det. Indlægs skriveren blev ked af at hendes klasse kammerat kaldte hende billig. Selvfølgelig burde han ikke kalde hende det, for man skal ikke gøre andre kede af det. Men en ven eller veninde som er tæt på hende kunne vel godt sige at hendes tøj ikke er passende hvis de synes det. Det er jo i iorden at vejlede hinanden.
    Men allerførst er det forældrene der skal vejlede de unge piger mht deres tøj stil. Det er ok at tage en god snak med síne teenage børn om det signal de udsender, og man må altså godt sætte grænser for hvad de må gå i.
    Det er altså forældrenes ansvar, og en 15 årig ved altså ikke altid hvad der er passene at gå i. De har en alder hvor de skal til at finde sig selv og der er så mange muligheder i dag, så der er ikke noget at sige til at de er forvirrede.

    Jeg har selv en datter på 15. Jeg har snakket med hende om tøj og hvad signal hun udsender hvis hun går i noget bestemt tøj.
    Min datter har en helt klar mening om hvad tøj hun kan lide, og hun er total lige glad med hvad andre mener om det tøj hun går i. Hun elsker at gå i genbrugs butikker osv. Men hun er også helt klar over at hun ikke vil klæde sig billigt og udfordrende. Det må da også være en meget bedre fornemmelse at en dreng bliver forelsket i en for den person man er og ikke fordi man går udfordrende klædt og viser alt frem.
    Hun og hendes veninder synes ikke det er fedt at se på piger der går i hot pants, eller nedringede bluser i skolen. og de bryder sig heller ikke om at piger er overmalede. De synes det er direkte grimt.

    Jeg har selv sagt til min datter da hun begyndte at bruge make up, at jeg ikke ønskede at hun var overmalet. Og det har hun accepteret. Og har samme mening som mig. Hun er en pige med sine meningers mod så jeg skal nok få at vide hvis hun synes min mening er håbløs gammelsdags.

    Så der er også nogle 15 årige piger som har en anden mening.

    Så er der jo også det at nogle piger har et ekstremt stort behov for opmærksomhed og at det er derfor de går meget anderledes eller udfordrende klædt, og det er jo så en helt anden debat ,hvor man kan vende blikket mod hjemmet, som måske ikke har tid til deres teenagere eller måske ikke får talt nok med de unge mennesker.

    Og jeg synes også at det er for tidligt at blive glat barberet, og hvorfor skal man absolut ligne et barn forneden. Kan ikke forstå at nogle mænd synes om at deres kone eller kæreste minder om en pige krop.

    Lisbeth
  • Indstillinger
    hmm .. vil bare sige, pas på.. er selv en pige på 17 så ved hvad jeg tænker om andre, og har en fornemmelse af hvad drenge tænker. det fedt du er glad for din krop skal du have lov til ! men kan du ikke gemme det til du kommer hjem, og måske ikke lige i skolen. man tager det meget dullet og ja også billigt hvis pigen konstant skal vise "frække" dele af kroppen frem, som stramme bukser og meget nedringet trøjer.. nu skal det ikke tages som om du ikke må have stramme bukser på og lidt nedringet trøjer. men alt med måde !
  • Indstillinger
    vil ikke sige man er billig fordi man går i noget tøj der gør ens krop mere tydelig for omverden hvis man kan lide sin krop skal man vise det, man skal ikke gemme den væk. Kroppen er et symbol på sjælen, hvis man gemmer den væk gemmer man sin sjæl væk, derfor synes jeg ikke du skal tage dig af han siger du er billig på nogle måde tværtimod, vil jeg sige du skulle grine af ham og vende ryggen til.
  • Indstillinger
    En pige der vil vise sig frem skal da lov til det man er jo kun ung en gang jeg er også jomfrue og hvis jeg kendte en der gjor det ville jeg bare vild med pigen jeg syntes i hvert fald det er lækkert men det er en mening fra en dreng det kan være det er langt ude
  • Indstillinger
    Og du er i hvert fald ikke billig
  • Indstillinger
    Jeg er ret overbevist om at du en dag vil være at finde i voldtægtsstatistikken. Problemet er at du endnu er et barn og tænker som sådan - men på voksne præmisser - og lille skat det er farligt.
    Du arbejder målrettet hen på at blive et hjernetomt it-girl, og dine forældre svigter totalt.
Log in eller Registrér for at kommentere.