Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Til drenge på 14-16 - er jeg billig ??

24

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg er ked af, at have såret dig, og det beklager jeg, men jeg har altså udelukkende forholdt mig til, hvad du rent faktisk har skrevet:

    -Er 15 år,
    -Er bare for lækker,
    -Gerne vil vise sin krop frem,
    -Klæder sig i tøj, der kun har til formål at fremhæve denne flotte krop yderligere,
    -Er glatbarberet,
    -Har badetøj på, hvor dette kan ses – hvilket må betyde, at trusserne må være så små, at der ikke er overladt noget som helst til tilfældighederne – og jo søde ven, det kan den ”halvgamle stodder” sagtens få en masse ud af. At ”alle de andre” også ser sådan ud, giver ham bare mere at glo på – og han gør det!!! Din udtalelse om, at I slet ikke udstiller jer, viser desværre med al ønskelig tydelighed, at du – og unge piger i det hele taget – slet ikke aner, hvad I får vist frem og det tror jeg gerne, er helt utilsigtet.
    -Er glad for et indlæg fra Parkour, der udelukkende ser det seksuelle islæt, for det var lige præcis, hvad du gerne ville høre.
    -Mener dog ikke det her handler om sex, men skriver under ”Åben debat om sex” , selv om det vel ”ikke kan være vigtigt.” En hver der kigger på disse sider, tænker ”sex” som det første, lige som en hver, der kigger ind under f.eks. overvægt, tænker ”overvægt”.
    -Har masser af venner og heldigvis da lader til at være populær..

    Der er dog lige en enkelt dreng, der ser dig på en anden måde. Det er nok der, jeg har fokuseret på dine omgivelser, men hvis det hele kun handler om en enkelt dreng, kan du så ikke bare blæse på hans meninger, når alle de andre har det helt fint med din måde at være på, din måde at klæde dig på? I øvrigt, så nævner du kun veninder? Har du tænkt på, at drenge i din alder også har voldsomme problemer med hormonerne, der raser? Hvor rart tror du i grunden, det er for dem, at få bryster, baller og ben viftet lige foran næsen, men de skal i øvrigt holde sig væk? Jeg kan egentlig godt forstå det, hvis nogen bliver lidt fortørnede.

    Ja, der må du undskylde, for jeg har øjensynligt misforstået dig, men prøv lige at læse dine indlæg igen, og tænk lidt over, hvorfor jeg måske får et sådant indtryk.

    Jeg har ikke så meget som antydet, at dine forældre skal pakke dig ind i vat og forbyde dig alt muligt – den tolkning må stå for din egen regning, men jeg skrev at jeg er forbavset over at mødre – men vi kan sagtens sige forældre – finder at den mode er i orden, og jeg vil gerne uddybe: Unge piger aner simpelt hen ikke, hvilke signaler de sender ud, når de er så udfordrende klædt, er dybt nedringede, skal vise det halve af ballerne osv osv. Der så jeg egentligt gerne at forældre tog en god snak med deres unge piger. Hvorvidt dine forældre har gjort det eller ej, har jeg ingen indikationer for at udtale mig om. Jeg udtrykte bare en generel undren over, at forældre tillader deres døtre at klæde sig sådan. Og der vil jeg give din klassekammerat ret – der er godt nok mange unge piger, der ser ud som om de er endog meget billigt til salg, og jeg er stadig i tvivl om, jeg ville mene, du eventuelt hører til den gruppe, hvis jeg mødte dig på gaden. At du så er jomfru, at du slet ikke er klar til sex og den slags, i øvrigt passer godt på dig selv, er fint nok, men har intet med sagen at gøre – udseendet viser noget andet, og det er det, jeg mener, du skal tænke lidt over. Her skrevet i kærlig, kærlig mening - husk det. Og det er aldrig at opfatte som et angreb, tvært i mod, jeg forsøger at hjælpe dig, og måske nogle andre piger, der slet ikke ved, hvad de sender af sted af signaler til især mænd, der godt kan tro noget forkert.

    Selvfølgelig skal du ud og lære at klare dig selv, men det behøver vel ikke være på den grimme måde, vel?

    Jeg blev lidt vred over din uforskammethed, men ellers er jeg ikke vred på dig, beder dig bare tænke lidt over, hvor langt du vil gå for at vise dig frem.

    Men jo – det her blev en for lang og måske for forvirrende diskussion, så jeg vil foreslå dig at flytte dit første indlæg op under ”teenagere” - jeg lover dig, at jeg nok skal lade være med at ”blande mig” der. Og så håber jeg, du får nogle gode bud fra unge drenge.

    Og igen – hvis det hele kun handler om en eneste dreng, så forstår jeg slet ikke dit problem – jeg mener, selv de aller kendteste og mest poupulære mennesker oplever også, at der er nogen, der ikke synes om dem. Hverken du eller jeg kan tilfredsstille alle.

    Håber ikke, du er såret længere, for det var ikke min mening, men jeg ville bestemt gerne have dig til at tænke lidt over, hvad du gør – og hvorfor du gør det.
  • Indstillinger
    Ps. Så først nu dit indlæg omkring solarie. Du skriver et indlæg 27/7 og fortæller, at du tager solarie. Hvor fremgår det lige, at det så ikke er om sommeren? Og hvor har jeg skrevet, at du er åndsvag???
    Jeg kan egentlig godt forstå, du har lidt svært ved at forstå mine indlæg, sådan som du tolker. Prøv lige at bruge bare lidt tid på at læse, hvad der rent faktisk står.
  • Indstillinger
    Kære pige 15 år

    Jeg får lige lyst til at fortælle dig, at du på mig virker som en meget sød, fornuftig og klog pige. Dine indlæg er super godt og modent formuleret. Du får ros herfra.

    Vil ikke tage del i den diskussion som du har haft her, men jeg tror godt at jeg forstår det du egentlig spurgte om.

    Men dette vil jeg heller ikke kommentere, da jeg vel ikke er målgruppen for dit spørgsmål.

    Jeg er selv mor til i dag to voksne piger, men jeg husker godt hvordan det var, da de var på din alder. I den alder kan man godt være lidt usikker på hvordan man virker på andre, og man er meget sårbar og følsom.

    Men du skal følge det du selv mener, er rigtigt og det du står for, og ikke lade dig påvirke af andre for du kan ikke gøre alle tilpas. Du skal altid være tro mod dig selv, lov mig det:-)

    Mange søde hilsner til dig fra Sofie
  • Indstillinger
    hej, er dreng på 14 år fra Kolding :-D
    Den eneste ting der er billig er ham drengens hjerne... altså ham fra din klasse:o)
    Det er overhovedet ikke dig der er billig, tværtimod er du sej, for det at du som en forholdsvis ung pige er glad for din krop, dig selv, og tror på dig selv ;o)
    Du skal ikke være nervøs for at nogle siger sådan noget, for er overhovedet ikke billig af den grund...
    Hilsen Mikkel 14 snart 15 år :o) Kolding.
  • Indstillinger
    og forresten, du behøver ikke tænke på drenges meninger omkring, glatbarberet og sådan noget, du skal ha det som du kan li det:o)

    Koldinggenseren igen:OD
  • Indstillinger
    Hey, alle der har været så søde at svare ;b Nu er det gået op for mig at han bare var en idiot, og jeg bekymrer mig ikke mere om det. Jeg har taget det til mig hvad i sagde, i søde folkens ;) så jeg lukker den her. Jeg er glad for mig selv, det bliver jeg ved med. Jeg vil ha' det i tankerne det du sagde Lotte ..
  • Indstillinger
    Og..
    hihi, "Sofie" og "Hejsa" eijh, i er bare så søde altså :) Tak for jeres indlæg <3
  • Indstillinger
    Hej Pigebarn :) drenge kan være meget overfladiske :) syntes du skal gå i det du føler dig tilpas til gør det du føler dig tilfreds med og gør ting du kan lide kan du lide dit udsende nu skal du da lade det være :) folk kan jo sige og tro hvad de ville men det jo deres skyld hvis de fortolker dig som "billig" :)

    MvH Jannick godt nok 17 men xD
  • Indstillinger
    Ville bare sige at du skal tage de indlæg der on topic og smide resten ud - folk der tror de skal redde andre over en debat side på nettet er ikke nogen man bliver rigere af at kommunikere med.

    Jeg er Off Topic her og udenfor alders grænsen og intet af det jeg skriver er noget jeg er sikker på - det er hvad jeg mener om tingene indtil videre. Måske du kan bruge det til noget.... Blev bare så provokeret af Lottes 123 tilgang til livets kompleksitet

    Jeg havde havde en veninde hvis motto var "Jeg er ikke billig - jeg er gratis"

    Du skal hverken "sælge" dig selv dyrt eller billigt - Du skal bare markedsføre dig selv som du har lyst til - På så mange forskellige måder du kan - for hver gang du provokerer en deaddbeat som ham der sagde du var billig eller en som Lotte vil du lære lidt mere om livet og menneskene.

    Du er først billig hvis du sælger dig selv og man er først solgt når man har godtaget en pris - det er aldrig godt blive købt, hverken dyrt eller billigt.

    Så længe man føler man skal forsvare sig mod en "label" går man med til at have den siddende. Dit forhold til dit sex -liv og -debut er dit eget og har intet med din påklædning at gøre

    Der er ikke noget galt med skønhed, det er ikke overfladisk at værdsætte noget eller nogen der smukke

    At benægte at vi går efter udseende er lige så dumt som at sige at sige at det ikke er størrelsen men gørelsen det kommer an på - Begge dele er væsentlige faktorer.

    Vi er programmereret til at lade os påvirke af det modsatte køns udseende i millioner af år.

    Og jo mere bevidst man er om virkeligheden jo bedre kan man håndtrere den.

    Og lad være med at bekymre dig så meget om hvad drenge synes - vi er ikke så komplicerede - Piger er LANGT værre mod hinanden...

    Til Lotte vil jeg sige at vejen til helvede er brolagt med gode intentioner...

    For du har sikkert de bedste intentioner - men ærligt talt, ligesom intentioner og resultater ikke altid hænger sammen, er der også tit stor forskel på afsendte signaler og forståede budskaber....

    Hvilket din og pigebarnets kommunikation er tydeligt bevis på

    Hun har redegjort for hvilke signaler hun vil sende ud. Hvis du vil brokke dig over at de bliver misforstået så synes jeg du skulle tænke over hvem der skal modtage dine formaninger og stilles ansvarlig herfor - Det kan vel ikke være en sagesløs pige på 15 der blot stiller sin nysgerrighed herinde.

    Lidt ydmyghed overfor de yngre generationer og den sociale udvikling i ungdomskulturen og deres evner til at begå sig i denne ville klæde dig - At bedømme andres "opførsel" udfra din egen subjektive opfattelsea af en verden du ikke længere er en del af er i bedste fald en dårlig idé... Ikke at det virker som om der den store chance for at gøre pigebarnet forvirret : )

    Hvordan kan du få dig selv til at gøre "gamle stodderes" offentlige onani trang til en 15 årig piges problem? At cementere overfor hende at hun er billig.
    At hidse dig op over hendes svar på din OT prædiken...
    Hold da op hvor har jeg fået et dårligt indtryk af dig efter at ha løst dine indlæg i denne og en enkelt anden tråd.

    Hvorfor skal hun lige pludselig ha billeder af klamme mænd i sit hoved?

    Hvorfor tager du dig SÅ meget tid til at skrive alle de upassende ting til hende? JEg er helt målløs - 4828 tegns provokeret
  • Indstillinger
    Jeg ville egentlig ikke have skrevet noget til dette emne, da jeg er helt udenfor målgruppen - nemlig en kvinde ;-) Men nu må jeg altså lige tage Lotte lidt i forsvar.

    Pigebarnet skriver flere gange om, hvordan hun vil fremhæve dette og hint - og det handler vel om at fremstå sexet og attraktiv overfor drenge, når det er barm og bagdel, der skal fremhæves/smides lige i hovedet på andre? Selvfølgelig skal Pigebarnet have lov at gå klædt som hun har lyst, men man kan jo også godt tænke lidt på, hvilke signaler man sender til andre. Eks. har jeg ikke ondt af piger (generelt) i miniskørt og toppe på størrelse med en BH, der lige skal bøje sig ned foran drengene - og som så brokker sig over at drengene kigger.

    Og der skal altså to til at diskutere. Jeg synes Pigebarnet så rigeligt gør sin del med "jeg er for lækker", "jeg er hele pakken" og hele den dér "jeg er alt, I er intet" attitude og ekstremt nedladende tone ("sådan er det med unge, I gamle fatter ingenting"). Det kan godt være, det ikke er sådan hun mener det, men det er altså sådan det lyder. Så måske handler det egentlig bare om at tænke før man taler (skriver). Hvordan opfatter dem der læser mit indlæg mine ord? Hvordan ville jeg selv opfatte det, hvis nogen skrev sådan til mig? Det kan også godt være at der er en "generationskløft", men derfor behøver man da ikke være nedladende? Kan man ikke bare svare på en pæn måde, uden "det kan godt være at du (gamle) ikke forstår det, men sådan er det idag" og lignende smågiftige stikpiller?
Log in eller Registrér for at kommentere.