Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hjælp....

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    til solo313:

    ja de 8 år hvor jeg har fået det modsatte at vide hver eneste evig dag, var da jeg blev mobbet.
    min mor prøvede at snakke med min skole om det, men de kunne ikke finde ud af at gøre noget ved det, i stedet røvrender de mig og fjerner min ene ven i klassen og sætter ham over i en anden klasse.


    til lotte123:
    jeg har nogen venner og to veninder. men der er jo stadig meget stor forskel på "venne-kærlighed" og "elske-kærlighed".
    jeg gør meget ud af mig selv. går i mærkevarer tøj osv.
  • Indstillinger
    til prizt34 ---hvad var der galt ved dig efter moppernes syn på dig ---var det kun drengene der deltog --eller var der også piger med----men jeg håber du har lagt det bag dig --for det indtryk jeg får af dig her i debatten --syntes jeg du skal prøve at være glad for dig selv
    har du nogle fritids interesser
    hvor du kommer ud andre steder end i skolen ---for det er jo ikke sikker den rette for dig findes på skolen----
  • Indstillinger
    hej Prizt.

    Ja, jeg kan godt se, at jeg vist har misforstået dig. Jeg fik indtrykket en ung dreng, der havde det rigtigt dårligt, der var ensom og stærkt mærket af at have været moppet.

    Det er heldigvis ikke tilfældet. Du har spurgt om, hvordan du lige møder den store kærlighed. Hvis jeg havde svaret på det, så sad jeg ikke her, men levede det søde liv som mangemillionær.

    Den store kærlighed møder man ikke efter en opskrift, og sandsynligheden for at det sker for dig i en alder af 15 år, er lige så sandsynlig som at vinde den store gevinst i Lotto.

    Der er slet, slet ikke noget forkert i ikke at have debuteret med sexliv i din alder - hvis man vil have - og give vel at mærke - kærlighed, så kræver det altså noget mere modenhed. Forelskelse og den slags skal du nok møde, og sikkert også piger, der forelsker sig i dig, især hvis du ellers er en sød og venlig fyr, der gerne vil høre på, hvad en pige kan have at fortælle. Det med at være sød og venlig er heller ikke en opskrift; du skal øve dig i at være til stede og falde naturligt ind i de forskellige sammenhænge. Det er man heller ikke verdensmester i som 15 årig.

    Du hører jo også om alle de ægteskaber, der går galt, og det er jo ofte fordi man har mødt hinanden i en periode af sit liv, hvor det virkede som kærlighed, men når man så udvikler sig videre - hvad man gør hele sit liv - ja, så kan denne kærlighed jo visne.

    Jeg har været så heldig at møde den store kærlighed i mit liv. Og ved du hvad? Jeg var 42 år og havde et forlist ægteskab bag mig, før jeg var så heldig.

    Jeg troede, du havde det meget værre, end det lader til, at du har - og det er jo glædeligt. Du vil bare møde den store kærlighed i en fart - og det vil vi allesammen, men sådan er livet ikke.
  • Indstillinger
    Jeg blev selv mobbet med overvægt i mange år i folkeskolen. Det blev en sport for pigerne at give udtryk for afsky hvis de skulle røre ved mig. Jeg gled vist også ind i en depression i 9.-10. klasse. Der var ikke så meget fokus på det dengang, så det forblev ubehandlet til gymnasietiden.

    Jeg havde præcis de samme tanker som dig. Ville der nogensinde være bare én i hele verden der kunne elske mig?

    Idag (37 år) er jeg gift og har børn, og har i min tid været sammen med flere piger end mange af mine jævnaldrende kammerater, selvom jeg debuterede meget sent.

    Mit råd til dig er at bruge din energi på at blive god til noget. Piger er vilde med at man kan etellerandet sejt.

    Hvad med kung-fu? Der behøver man ikke at være så pumpet. Der er det mere ens vilje der betyder noget.

    Eller bliv hardcore god til at lave mad. Det er ikke så maskulint, men pigerne er helt vilde med det (når du bliver lidt ældre).

    For mig blev det musikken jeg valgte (jeg var faktisk 15 da jeg startede). Jeg satte mig det mål at blive den dygtigste i landet til at spille blues.

    Selvom det ikke lykkedes, så blev jeg da nr. 3 til et DM (og verdensmesteren fra USA mente at det var mig der burde have vundet).

    Det jeg vil sige med det er at man får en speciel energi når man er vildt god til noget som det er de færreste der kan. Det viser at man både har passion og overskud. Det kan piger mærke, og så skal det sgu nok gå det hele!
  • Indstillinger
    godt at vide at der er andre der har haft det som jeg har det lige nu.

    men det der med at finde noget at være god til.. det er jo svært, andet end computer spil er der ikk rigtig noget jeg er god til. andet end at drikke sprut
  • Indstillinger
    hør nu her ---du er god til at drikke sprut ----stop det pjat --hvis du skal skore en pige er det ikke det piger sætter aller højest----det er rigtig som der blev skrevet -find dig noget at blive god til --sport af en eller anden slaks --gå på mad kursus --jeg kunne godt tænke mig at min mand kunne lave mad --og det er der mange andre piger der sætter pris på ----hvad har du i tankerne du skal efter skolen---hvad med at melde dig på en danse skole --musik skole ---ja søde ven der er meget du kan lave for at få selvværet i tilbage ---
  • Indstillinger
    Prizt.

    Åhhh, hvor er du negativ. Her er der nogle mennesker, der gerne vil hjælpe dig - men du kan kun hæfte dig ved, hvad du ikke kan bruge. Eventuelle forslag om, hvad du rent faktisk KAN gøre, ja det overser du.

    Hvis ikke du begynder at vende og prøve at opfatte de ting, som rent faktisk ER positive omkring dig, så kan jeg da godt forstå, at der ikke er nogen, der vil være sammen med dig. Sådan en sur og negativ fyr, der bare leder og søger efter det dårlige har man da ikke lyst til at være sammen med.

    Her får du et godt forslag om at gøre noget, som du kan blive rigtig god til. Straks en afvisning, du kan kun spille computer og drikke sprut. Alt andet er svært. Hvad vil du med kærlighed - der er da ingen piger, der vil stille op til det?

    I det hele taget har du nu fået en stribe forslag - men næh nej, det har du ikke lyst til.

    Hvem pokker har fortalt dig, at det hele skal være nemt?
Log in eller Registrér for at kommentere.