Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hjælp....

Redigeret 20 april, 2009, 04:13 i Samliv
Jeg er en dreng på 15 år...
jeg har et problem med kærligheden. for jeg har aldrig rigtigt mærket den..
jeg har aldrig haft en rigtig kæreste som man kunne kæle med, kysse og holde af. jeg har haft en net kæreste, som dumpede mig til fordel for en anden. jeg har haft mange forelskelser.. den seneste jeg havde var da der kom en ny pige i min klasse, hun havde det på samme måde som mig. aldrig haft en kæreste, aldrig kysset med det modsatte køn.

hvad gør jeg?. jeg føler det som om at 'gud' mener at jeg skal være jomfru hele mit liv og aldrig ha haft kontakt med det modsatte køn..

jeg har også været et mobbeoffer af en hel årgang på 3 klasser, helt op til 7 klasse hvor jeg så valgte at flytte skole.

jeg har virkelig brug for et råd der kan bruges til noget

PS. det der med at 'den eneste ene er derude' er noget pis.
«13

Kommentarer

  • Indstillinger
    kære søde ven --det er godt at have noget til gode ----du er kun 15 år der findes mange søde piger der ude ---og en skønne dag er hun der hende du kan lide ---benyt tiden til at flirte med forskellige indtil du bliver bundet---
  • Indstillinger
    det er jo så lige det.... danske piger finder mig tilsygenladende frastødende..
    og 15 år er helvedes lang tid når man aldrig har mærket kærlighed
  • Indstillinger
    hvorfor tror du danske piger finder dig frastødende
  • Indstillinger
    fordi de piger jeg møder er alt for overfladiske...
    og jeg er ikke ligefrem den lækreste der findes...
  • Indstillinger
    Kære ven,

    Du har været moppet, hvilket betyder at din selvtillid har lidt et alvorligt knæk. Det er ikke sådan lige at komme over.
    Du skriver selv, at du ikke lige er den lækreste, hvis du mener det om dig selv, så kan du jo ikke forvente at andre skal synes noget andet, vel?

    Du har brug for først og fremmest at arbejde med din selvtillid, arbejde på at se verden i øjnene og lære at du er den, du er, og det nok ikke er så dårligt endda.

    Du skriver danske piger? Er du selv af udenlandsk afstamning? Hvis du er, så skal du måske også lære lidt mere om dansk mentalitet. I og med, at du skriver netop danske piger, så ser jeg det som, at du ikke helt har sat dig ind i det danske, og så kan man måske komme til at virke lidt afvisende og negativ.

    Nu ved jeg naturligvis ikke hvor galt, du er blevet moppet, men måske skulle du prøve at få noget hjælp til netop det med din selvtillid. Jeg læser dig som en ung mand, der ikke har det særligt godt, og det skal du først og fremmest arbejde med. Når du så får det godt med sig selv, så vil du givet opleve at der også er piger, der vil kunne lide dig.

    Hverken drenge eller piger (eller voksne for den sags skyld) er særlig interesseret i en kæreste, der lukker af - og det er nok det, du gør med hele dit kropssprog.
  • Indstillinger
    jeg er født i danmark og har dansk familie, intet udenlandsk så vidt jeg ved.
    når jeg skriver danske piger er det fordi jeg skriver også med nogen udenlandske piger, en af dem blev forelsket i mig
  • Indstillinger
    Ok, det var ikke for at fornærme dig, men det kunne jeg jo ikke vide.

    Meeen.. Hvis du er så hurtig på aftrækkeren, så er det heller ikke helt nemt at komme tæt på dig, kan jeg fornemme.

    Du har skrevet med en udenlandsk pige, der blev forelsket i dig, hvor ingen dansk er blevet det. Konklusion: Danske piger vil dig ikke. Nej, når man har så kort line, så gør man det bestemt heller ikke nemmere for sig selv.

    Jeg anklager dig, slet, slet ikke - jeg fornemmer tydeligt, at du ikke har det så nemt, så jo, jeg vil bestemt foreslå dig at følge mit forslag om at arbejde med dig selv, for først når du har fået det godt med dig selv, har arbejdet med at være en omgængelig person, der gerne vil give andre plads, først da vil du være i stand til at åbne for andre, der kan komme tæt på dig.
  • Indstillinger
    Altså.

    Bare bryd grænserne og invitér hende med til en fest. Drik dig fuld og kys hende.

    ellers kan du bare springe ud af skabet.
  • Indstillinger
    DoktorJohn - Det der kan en usikker ung dreng på 15 år jo ikke bruge til noget, vel?

    Og hvad mener du med at springe ud af skabet? Der er intet, der tyder på at han er bøsse; og hvis han er, så er det ikke noget han på nuværende tidspunkt overhovedet er bevidst om.
  • Indstillinger
    undskyld hvis det virkede som om at jeg blev sur. jeg blev på ingen måde sur eller fornærmet
Log in eller Registrér for at kommentere.