Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

brændende tunge

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    interessant det tror jeg lige jeg vil prøve da min tunge stadig brænder konstant og intet hjælper....
  • Indstillinger
    HJÆLP mig!!!
    jeg har i nu 2 år med korte mellemrum haft problemer med min tunge, den brænder, er rød og parpillerne mangler, desuden får jeg rigtig mange blister/blærer på kanten og spidsen af tungen og de gør vanvittig ondt. kan næsten ikke spise, når de kommer er der gerne 2-3 stk i en lille klase og er gul og hvidlig/klar.
    jeg får meget stærke piller når det er værst for at kunne holde det ud. og binyrebakhomon når det er værst men det hjælper ikke ;o(
    jeg har fået lavet biopsi og test og intet viser de, lægerne har afskrevet mig og siger jeg må leve med det. jeg er på sammenbrudet rand da jeg ofte kun har 1-2 ugers pause før det kommer igen og er der 2-4 uger....
    lige nu går jeg hos en Biopat for at se om min kost han indvirkning....
    jeg har prøvet snart alt..er der nogen som kan hjælpe mig????
    hilsen Maria
  • Indstillinger
    Hej
    Jeg har selv en tunge der svier og er belagt med ???
    Det viste sig at det er mundsvamp. Prøvede Atamon men ingen positiv virkning tungen begyndte at svie i stedet. Lægen har givet mig noget gel men det smagte ad, har derfor nu fået kapsler mod svamp. De har den positive virkning jeg søgte. Mit mundsvamp kommer af min astmasprey. Ved ikke om dit er mundsvamp men det lyder som det. Håber du finder en løsning på dit problem hurtigst muligt.
  • Indstillinger
    Hej igen
    Kom lige til at se at flere nævner mangel på B12
    Jeg danner ikke selv nyt B12 så har derfor i nogle år fået injektion med B12 hver 3 månede hos lægen. Men min mundsvamp er først kommet her det sidste år hvor jeg fast får astmasprey.
  • Indstillinger
    Det er meget vigtigt at man skyller mund og hals grundigt efter indtagelse af astmamedicin. Gør man ikke det, er risikoen for svamp meget stor.
    Hilsen Victoria
  • Indstillinger
    jeg har fået diverse mediciner mod svamp og herpes men intet hjælper desværre, er meget desperat efterhånden.... kender nogen til brændende mund syndrom?
    kan det mon være det jeg har!!!!
  • Indstillinger
    Jeg lider også af en tunge der brænder, og en tungespids, der er så slidt og rød og frygtelig øm. Men, jeg har også andre symptomer, som at mine læber bliver ildrøde, hæver lidt indvendig i munden, det prikker i dem, og så tørrer de ud, og flager. De tørre læber danner en form for sår, og kan godt ligne herbes, men er det ikke. Det væsker slet ikke, det er nærmest en skorpe, der falder af efter 2 dage. Jeg er også begyndt at få et rødt øjenlåg!!! Mystisk. Har lidt af det siden januar måned 2011. Er der andre der har samme symptomer? Jeg har været til hudlæge/øre-næse og halslæge og allergilæge. Har fået svampekur, og antibiotika, uden virkning, dog lindrede svampekuren lidt, uden symptomerne dog forsvandt, gik kun ned i styrke. Så har stadig ingen diagnose. Nogen der kan hjælpe?
  • Indstillinger
    Hej -jer alle sammen
    Prøv Ipe Roxo. Brændende tunge kan der være mange årsager til (svamp/infektion/virus..) -Ipe Roxo er et seriøst godt bud på hjælp til det hele..
    (google det evt og læs selv..)

    Det kan købes i feks helsekoster og matas og fås som the og piller -the ville nok være godt til tungen, men suplér/erstat evt med piller når symptomerne er mildnet -hvis det er for besværligt med theen.
  • Indstillinger
    Hej alle. Det lyder til at i mangler b vitaminer. Tage et b vitamin komplex. Mund og slimhinde problemer er typisk b vitamin mangel !!!
  • Indstillinger
    Hvis det var mig, der havde det som I har det, så ville jeg prøve at skylle munden med kolloidt sølv.
Log in eller Registrér for at kommentere.