Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Mr scanning

1246

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej bluefox38,

    Jeg skriver lidt mere senere, da jeg snart ikke kan sidde mere :(

    Det gik godt indtil jeg vågnede. Jeg kunne så ikke mærke min venstre fod, så meget sov den. Det viste sig, at da de åbnede, var mit problem egentlig, at jeg havde dannet rigtig meget arvæv fra forrige operation (selvom på billederne, sagde de der ikke var ret meget).

    Da jeg sagde, hvordan min fod havde det, kom der først en sygeplejerske. Så kom der en læge og tilsidst kirurgen selv. Jeg har snakket med lægen og kirurgen flere gange, da de var bekymret over foden. jeg er nødt til at gå på krykker, så meget sover foden. Jeg kan stortset ikke mærke den. De har fritlagt nogle nerver og "lavet et vindue" (Ved ikke helt hvad det er - men det skulle give mere plads til nerverne) - Det er lægernes teori, nerverne er ved at vågne efter 3 års indeklemthed - men jeg håber de "vågner" noget mere, da jeg stadig er nødt til at gå med krykker.

    Vender tilbage :)

    Knus

    Anita
  • Indstillinger
    Åh søde føler med dig det er da ikke rart for dig......

    bliver helt rørt over og høre du har gået med de nerver i 3 år og så foden ovenpå det hele .....ikke rart da

    god bedring til dig

    knus
  • Indstillinger
    Hej Bluefox38,

    Historien viser lidt om, at man ikke kan se alt på et scannings-billede - eller det kan fejl-fortolkes. Nogen gange er det derfor en god ide med 2. opinion.

    Jeg fik sprøjtet noget kortison-lignende stof ind i nerven, da de kunne se, den var inflamatorisk. Jeg håber ikke det, er det, som har medført problemerne med foden. Jeg blev først rigtig bekymret, da både læge og kirurg kom op til mig, og ville se på den. Jeg kan ikke gøre andet end vente og se om det bliver bedre. Deres teori er det med indeklemtheden - men det er ikke sikkert, det er det - men jeg skal til 3 mdr. kontrol, så må jeg tage den til den tid.

    Ellers var det en kanon oplevelse, at blive behandlet på et privathospital. Sygeplejerskerne havde rigtig god tid til en, og man følte sig som midtpunkt. På hospitalet arbejdede de i teams, så det var de samme man mødte gennem hele forløbet - og det var de samme, som til forundersøgelse og til de undersøgelser, man skal igennem, før en operation. Så der er kun UG fra mig.

    Jeg skal på rygskole om ca. 14 dage.

    Held og lykke med din scanning (nu varer det ikke så længe :)

    Er "spændt" (eller hvad man skal kalde det) på at høre resultatet)

    Knus

    Anita
  • Indstillinger
    hejsa ..sikke noget emd din fod


    hvad betyder det der opinion du skriver ....

    Nej jeg er mest nervøs for om de overhovedet kan finde noget derinde, har det sådan op og ned i lænden , men igår var den væreste dag siden min diskus og er stædig tager ikk mere smertestillende end nødvendigt

    mange tak

    og god bedring til dig

    knus
  • Indstillinger
    Hej Bluefox38,

    2. opinion betyder, at når du får svaret, så kan du henvende dig til en anden læge, og bede om at få kigget på dem en gang til. Det er ofte nødvendigt, når en læge ikke kan se noget på billederne, til trods for, at der er symptomer - så kan det være godt, at andre også kigger billederne igennem - for måske har den første overset noget.

    Knus

    Anita
  • Indstillinger
    Hej Bluefox38,

    Held og lykke med scanninge i morgen

    Vend gerne tilbage, hvis du har lyst, når du ved noget mere.

    Knus

    Anita
  • Indstillinger
    Hejsa Anita

    ja så har jeg været til mrscaning den 6 marts

    og idag den 12 marts ved læge og han havde svar derfra...

    Jeg har en diskuspolaps i lænden L4 / L5

    Og de finder så en perineural cyste , men Schwannom kan ikk udelukkes... på L2/L3

    Og jeg skal så afsted til endnu en scanning med den cyste

    men hvad det betyder det der perineural cyste , og schwannom forstår jeg ikk helt...

    knus
  • Indstillinger
    Hej Bluefox38,

    Dejligt at høre fra dig :)

    "Godt" scanningen viste noget, for så kan der gøres noget ved det.

    Vedr. perineural cyste se flg. link, jeg har fundet

    http://www.ugeskriftet.dk/lf/UFL/2005/1 ... P44647.pdf

    Jeg synes du skal ringe til lægen, du har været hos. Hvis man søger på nettet på schwannon, kan man blive forskrækket og med stor sandsynlighed uden grund.

    Hvornår skal du til undersøgelse?

    Vil gerne høre fra dig igen

    Knus
  • Indstillinger
    Hejsa Anita

    Så fandt jeg ud af hvad en cyste kan være, det kan være en lille cysten noget lignende en vorte eller moders mærke , hvor der danner sig hår og den vokser og de vil ind og se om den skal væk nu og om den genere ved endnu en mr scanning , som jeg er henvist til men mangler svar fra.....

    og idag hos lægen fik jeg af vide jeg er henvist til Silkeborg til evt operation , det skal lige tages op derude af deres læge, så afventer også svar der fra...

    så går og venter og venter og venter.....

    mine smerter er lidt forværet, jeg må ikk træne ryg og lænde øvelser mere kun lidt motions styrke træning efter , hvad jeg kan holde til ....


    Nå nok om mig , hvordan går det med dig , er du ovenpå igen og hvad med foden er den vågnet...ss

    knus bluefox.......
  • Indstillinger
    Hej Bluefox38,

    Ja, man skal være tålmodig med det danske sygehusvæsen. De rider ikke samme dag, som de sadler :) - jeg tror de gør deres bedste.

    Nej, du må passe på digselv - du skulle helst ikke gøre det værre med din ryg - den skal holde livet ud :)

    Jeg har det rigtig godt. Ikke smertefri (det sagde lægen også, at det blev jeg nok ikke ), men har færre smerter. Jeg har fået fjernet klemmerne i ryggen, og kan køre bil igen :) - og så klør det ikke så meget mere.

    Min fod er vågnet mere op til dåd :) Den sover stadig, men mindre. Jeg er stadig følelsesløs fra knæet og ned, men det har jeg været mere eller mindre i 4 år nu (her til maj, har jeg 4 års dag), så det bliver nok ikke bedre, men det har jeg vænnet mig til. Så alt i alt - Bøøølge!

    Jeg skal starte genoptræning i starten af april, og er så småt begyndt at tænke på arbejde igen.

    "Spændende" om du skal opereres. Helt spændende er det jo ikke, men når du nu har en prolaps, er det rart at blive rask igen.

    Hvad med dig - går du sygemeldt?

    Knus

    Anita
Log in eller Registrér for at kommentere.