Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Klump i halsen trykken for brystet

Jeg ved ikke hvor jeg skal skrive mit indlæg,så det bliver her.

Jeg har i den seneste tid haft en underlig følelse af at have en klump i halsen,som om jeg har sunket et for stort stykke mad,som ikke kommer ned.

Det gør ondt når jeg feks drikker noget og kan næsten mærke hvordan det trykker hele vejen ned igennem halsen.
Samtidig har jeg trykken for brystet.

er lidt i vildrede, for ved ikke om det kan være angst eller noget helt andet.
Men det er enormt ubehageligt
«134

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej

    Det har jeg også haft siden nov. 08. Jeg er blevet undersøgt for alt muligt men de kan kke finde noget. Jeg har det stadig, det føles som om der sidder en klump man ikke kan synke. det gør ondt omme imellem skuldebladene når man prøver på at synke det. det er rigtig ubehageligt.
  • Indstillinger
    Hej med jer
    Det kan jeg nikke genkendende til - når symptomerne kommer plejer jeg at besøge min kiropraktiker, som løsner de spændte muskler imellem skulderbladene og i nakken - de har en rigtig god effekt :)
  • Indstillinger
    Hey har hørt fra en læge før at hvis det er musklerne der giver dig de problemer. Så skulle en god hjælp være at finde en *stan* (eller lign.) og hænge med begge arme i et pr min. Så du smider alt vægt i dine arme og ned til skulderbladene så det kan løsne op. Og ellers stille dig med armene mod en mur og stå en halv m. ca fra vægen og bøje armene så du svejer i ryggen. Men tror nu det første giver den beste effekt.

    Håber det kan hjælpe.

    Ps. har du muligvis spist noget forkert? Har prøvet at få mindre madforgiftning der gav den effekt at hver gang jeg spiste - drak (-Bøvsede) så gjorde det ond. Varede ca 2 uger.
  • Indstillinger
    Har nogenlunde det samme. Det startede med en influenza et par uger inden jul. Bagefter havde jeg en klumpfornemmelse i halsen, ingen smerte men kunne hele tiden mærke den. Efter jul begyndte mit bryst at trykke og jeg tog til lægen. Han kiggede i min mund og lyttede til mit bryst. Sagde at jeg havde en infektion i halsen og luftvejene. Fik noget penicillin og det med brystet blev bedre. Tog til lægen igen da det ikke var helt væk og fik af vide at der ikke var mere at se, så det forsvandt nok af sig selv. Men har det stadig og det er ved at drive mig til vanvid.
  • Indstillinger
    samme jeg fik at vide. fik også primicilin uden virkning.. 4 måneder nu
  • Indstillinger
    Hej jeg har helt samme følelse og kan bare ikke spise noget som helst :(
  • Indstillinger
    Hej Alle..
    Håber jeg kan hjælpe..
    Jeg har haft en del symptomer der minder om det sammen.., jeg var til øre-næse hals hvor de kiggede mig i halsen og fik en del piller og det hjalp kun lidt..
    Så blev jeg foreslået at gå til zoneterapeut og stoppe med at spise/drikke smoothies om morgenen, og det har hjulpet ALLE mine gener er væk. Jeg går nu fat til zoneterapeut hver anden måned og hun siger det er mavesyre/fordøjelses problemer. Jeg spiser havregrød hver margen og drikker rigeligt med vand.
    God bedring og god sommer.
    /MetteMaria
  • Indstillinger
    Hej
    Jeg har gennem længere tid haft stress. I flere perioder var jeg plaget af bihulebetændelse/noget med slimhinderne. Lige siden bihulebetændelsen har jeg haft synkebesvær og en følelse i halsen af ikke at kunne synke. Øre,næse, hals læge har tjekket mig uden at kunne konstatere noget. Stressen gav mig MANGE meget svære spændinger i venstre skulder og venstre arm. Sygehuse og andre spec.læger har undersøgt mig for alt muligt - og har IKKE kunne finde noget på mig. Fysioterapi hjalp efter længere tids behandling ikke længere, og så kontaktede jeg en kiropraktor. Efter bare 3 behandlinger hos ham, kan jeg mærke "hævelsen" i min hals er blevet mindre og mine spændinger forandrer sig også. Kontakt en kiropraktor - det skulle jeg have gjort for længst !!!!
  • Indstillinger
    Jeg har også en irriterende klump/trykken i halsen, ligesom et bolsje der sidder fast. Samtidig har jeg trykken i brystkassen og utroligt svært ved at trække vejret igennem, og svært ved at gabe. Jeg har fået tjekket mit hjerte som ser fint ud, og blevet lyttet på lungerne, som også var fine. Jeg har været til massør 2 gange + jeg får muskelafslappende piller, men intet har hjulpet :-( nogen der har samme symptomer? eller et bud på hvad det kan være?
  • Indstillinger
    citat
    Jeg har i den seneste tid haft en underlig følelse af at have en klump i halsen,som om jeg har sunket et for stort stykke mad,som ikke kommer ned.

    citat slut

    Jeg har det på samme måde. Jeg har tænkt på om det måske er musklerne, der kan være årsagen. Ved kæben og ved ørerne er musklerne meget spændte. Samtidig har jeg ondt øverst i brystet.
    Jeg vil prøve en fysioterapeut.
    Det er meget ubehageligt med den "klump", det gør nærmest ondt.
Log in eller Registrér for at kommentere.