Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Sterilisation af manden

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Brockmann1: Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Vi er i samme båd. Det er også den største fejl jeg nogensinde har begået.
    Har du konstante kroniske smerter, eller er det kun efter udløsning..

    Kunne godt tænke mig at høre om der sidder nogen herinde, som har døjet med "post vasektomi smerte syndrom" så meget, så man valgte at få sæd lederne syet sammen igen, i håb om at formindske smerterne.

    Jeg har læst at det kan formindske smerterne.

    Er ligeglad med om jeg bliver fertil igen, det vigtigste for mig er bare at blive smerte fri.

    Hvis nogen her inde har erfaring med "genetablering af sæd lederne" / "refertilisation" , så kunne jeg godt tænke mig at høre om hvordan det er gået siden operationen?. Tak.
  • Indstillinger
    Jeg har også været under kniven lige i den periode ( 2009) hvor man selv skulle betale :-( øv, og så blev det gratis lige efter igen, så der røg 7000 på den konto.
    nå, men jeg fik helbedøvelse, ingen nævneværdige smerter under og efter indgreb bortset fra ømhed og pjoverten har fungeret som den gjorde før, når man ellers fik lov af lillemor, hvilket jo sjældent er ofte nok efter os handyrs hoveder ;-). dog har den den vel ikke helt samme fjederståls konsistens som når man var 16, men det tilskriver jeg nok de 48 somre som jeg har overlevet.
    Nå men for en uge siden var hun så i forårshumør og fik den helt store tur til begges fulde fornøjelse, men efter denne seance, så fik jeg bare ømhed i højre testikel og tilhørende sædledere der går op i lysken. den føltes som et meget hårdt ( og ømt ) stykke spaghetti der ligger derinde og jeg må tisse meget oftere for at det ikke skal virke generede. Det har varet nu en 5 dages tid og jeg begyndte straks tænke alvorlige sygdomme og søgte på nettet og fandt disse indlæg , som måske er lidt en trøst , men jeg håber selvfølgelig det snart går over for mig, og så må jeg prøve at overbevise lillemor om at prostata skal vedligeholdes MEGET oftere, som en af de andre indlægsskrivere nævnte at det skal ;-)

    mine gener indtil i dag har været meget små , holdt op i mod risikoen for at få flere sure og vrisne teenagere her i huset !
    jeg håber alle i med smerter får bugt med det. mvh Huleboeren
  • Indstillinger
    Hej!

    Ok gammel tråd men må give mine synspunkter tilkende.

    Blev opereret igår og må sige at det var et smertehelvede af rang. Halvvejs var jeg simpelthen ved at bede dem stoppe da det satme bare gjorde SÅ ondt. Jeg svedte som et svin og råbte bandeord. Har før brækket arm og kommet til skade, slået mig og har tatoveringer mange steder. Men dette her slog ALT.

    Når man så læser om det I efterfølgende har gennemgået blir jeg aldeles deprimeret og frygter fremtiden. Jeg har gjort det her for min kærestes skyld da hun ikke tåler P-piller. Vi har de børn vi skal have. Hun er 42 og jeg er 52. Men nu frygter jeg da fremtiden. Vi blev begge skilt for 6 år siden og har tilsammen 5 dejlige børn. Vores sexliv er fantastisk og vi har begge et stort behov. En af grundene til vi blev skilt.

    Jeg blir rigtig ked af at læse jeres indlæg og der er jo ikke megen positivitet at læse der.

    Hvis jeg havde læst jeres indlæg før jeg lagde mig på briksen SAMT jeres efterfølgende lidelser og problemer har jeg simpelthen ikke gjort det.

    Endvidere sidder jeg også med følelsen af ikke at være så meget mand mere.

    Mange hilsner,
    Den bange og bekymrede.
  • Indstillinger
    Hej

    Jeg er lidt i samme båd med kroniske nerve- og inflammationssmerter efter sterilisation. For mig har det desværre været invaliderende. Invalidering rammer åbentbart omkring 2% mens andre med andre ikke invaliderende smerter er omkring 15%.

    Der findes et hav af udenlandske hjemmeside omkring problemet
  • Indstillinger
    TIL PALADIN

    vedligeholde prostata? hvad mener du med det helt præcist? har jeg da aldrig hørt om.

    mvh
    peter (som stadig lider)
Log in eller Registrér for at kommentere.