Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

uregelmæssig hjertebanken.

13

Kommentarer

  • Indstillinger
    de hedder "livol multi - total gravid" :) det var ikke meningen at det ksu være til gravide kvinder, men lægen sagde det var fint nok.. Men ja nu får jeg de svar imorgen.

    kan godt være det er psykisk det med trætheden, det må vi da håbe.. på en måde ...
  • Indstillinger
    Ja - en ting kan du vist være helt sikker på: Du er ikke gravid :))

    Og jeg tror også, det mest er kvinder der er i fare for at mangle jern.

    Men jeg håber du kommer herind når du får svaret, og så håber jeg du vil være overbevist om, at du er sund og rask - kun skal du kæmpe imod din angst, ( og nok med lidt hjælp ) for ellers vil den vende tilbage.
  • Indstillinger
    hehe nej det ville være mærkeligt..

    Jamen jeg har fået svar nu og alle prøver var ganske normale, så noget farligt er det ihvertfald nok ikke.. Det er nok bare for lidt motion og frisk luft? min brors kæreste er diatisk & hun laver en god madplan til mig og så vil jeg begynde at træne :) nu VIL jeg få det bedre.. Det SKAL jeg!!
  • Indstillinger
    Hurra..! Brandin :))

    Nu må du slå alt sygdom ud af dit hoved, og det er jo også det du vil - held og lykke med det :)
  • Indstillinger
    Hej Brandin

    Er du sikker på, at du fik undersøgt din blodprocent, og at den var normal? Når jeg spørger, så er det, fordi du jo har symptomer, der teoretisk set kan stamme fra lav blodprocent, nemlig symptomerne uroligt hjerte, træthed og åndenød.

    Jeg ved godt, at det normalt er kvinder, der (på grund af deres menstruation) får lav blodprocent. Og det kan jo være, at din læge har udelukket undersøgelsen af den grund.

    Lav blodprocent skyldes oftest mangel på jern, men kan også skyldes mangel på B12-vitamin eller folinsyre. Mine forskellige læger udelukkede i mange år en undersøgelse af blodprocenten, fordi de ikke vidste, at uroligt hjerte og åndenød kunne skyldes jernmangel. Jeg lærte at abstrahere fra min hjertebanken, fordi den tilsyneladende irriterede mine omgivelser – også lægen! - når jeg talte om den. Men det ville da have været bedre, hvis jeg kunne have fået problemet løst, for jern skal jo bruges i mange af organismens funktioner. Jernmanglen blev først opdaget efter adskillige år.

    Når jeg skriver dette indlæg, er det for at anspore dig til at spørge din læge, om han har undersøgt blodprocenten, og få at vide hvor høj den var.

    Selvfølgelig skal du have løst dine helbredsproblemer. Du skal ikke gå og have det sådan. Min erfaring er, at det hjælper, når man selv tager hånd om sin situation og gør noget for at få viden om kroppen og dens funktioner og prøver på at leve så sundt som muligt.

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Hej Kameliadamen
    Jeg syntes du skal gå ind på Brandins profil, så behøver du ikke stille flere spørgsmål.

    Lad os nu glæde os på hans vegne, at alt er iorden og at han ER en rask ung mand, men på grund af hans mor blev syg, selv fik en angst for sygdomme.

    Det er en helt normal reaktion, men den angst skal han nu arbejde sig ud af, derfor er Netdoktor nok ikke stedet nu - det er ligesom at læse i en lægebog, man kan pludselig føle sig "meget syg"..
  • Indstillinger
    Hej Tulle

    Problemet er, at læger ofte affejer fysiske symptomer med en henvisning til, at de er forårsaget af psykiske årsager, især når personen i forvejen har det vanskeligt af andre grunde. Det har jeg selv været ude for. Mange år af mit liv gik til spilde på grund af lægers bagatellisering af symptomer som træthed, hjertebanken og åndenød.

    Men man kan jo godt BÅDE være plaget af f.eks. sorg over en nær slægtnings død og så SAMTIDIG have jernmangel! Af en eller anden grund tror læger ofte ikke på, at den kombination kan finde sted.

    Jeg vil blot sikre mig, at Brandin rent faktisk er blevet grundigt undersøgt, også for lav blodprocent.

    Hvis alle symptomerne skulle være forårsaget af angst, sådan som du mener, er det under alle omstændigheder virksomt, hvis Brandin i højere grad personligt tager hånd om sin helbredssituation. Angst kommer ofte af, at man ikke føler, at man er ”herre i eget hus”, men kastes hid og did af andres beslutninger.

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Hej Kameliedamen
    Jeg er sikker på, at det er angst alene, men jeg er enig med dig i, at kosten er vigtig.

    Der er et par stk. herinde, der har meget imod profiloprettelse, men her vil jeg sige, at den er MEGET vigtig, for hvis vi ikke var opmærksomme på Brandins spørgsmål i flere tråde - at kunne koble dem sammen - så kunne det ende katastrofalt i mange tilfælde, hvor en anonym spørger vil kunne få bekræftet sin angst - i stedet for at blive beroliget.

    Her i denne tråd, har du svaret på Brandins angst.
    http://www.netdoktor.dk/interactive/dis ... highlight=

    Og er der noget der kan gøre en person træt, så er det angst.
    Han får ingen motion - frisk luft - han kommer ikke ud blandt andre - MEN det vil han nu :) og det er et godt tegn, og en begyndelse ud af angsten.
  • Indstillinger
    Hej Kameliadamen1..

    Tak fordi du bekymre dig.. Men blodprocenten var normal sagde han og også alt det med de røde blodglemer eller hvad det nu hedder.. & faktisk er jeg ikke så træt mere som jeg var før, stod faktisk op kl 7 selvom jeg ikke skulle noget hehe..

    Vores indendøres fodbold sæson starter imorgen og de vil godt have jeg kommer så det vil jeg helt sikkert gøre :)
  • Indstillinger
    Godt Brandin!! :)
    Når du får noget at gå op i, så vil du flytte dine tanker et andet sted.

    Måske vil en sød pige også kunne hjælpe på det ;)

    Alt godt til dig fremover.
Log in eller Registrér for at kommentere.