Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

uregelmæssig hjertebanken.

Redigeret 16 november, 2008, 12:50 i Hjerteproblemer
Jeg har som nogen her inde ved døjet meget med hjertet og for højt blodtryk. Jeg har fået set mit hjerte på sådan en skærm og fået taget en masse EKG & fået en båndoptager på hjertet. Lægerne mener ikke det er farligt og bare noget uregelmæssig hjertebanken. jeg bliver dårlig når det banker for hurtigt, altså utilpas & det ødelægger virkelig mange ting af. Jeg er 18 år , er 1.75 cirka er en del undervægtig. Kan stress gøre ¨så jeg får det sådan her? & en anden ting, kan man som 18 år dø af for højt blodtryk, for så længe jeg ikke ved helt nødagtigt endnu, bliver jeg VIRKELIG bange når jeg får det og for tiden er det næsten hver dag :(
«134

Kommentarer

  • Indstillinger
    Redigeret 8 november, 2008, 18:26
    Jeg sletter. Mine "dumme" råd kan ikke bruges, siger tulle. Det er jo ikke første gang nogen sletter på grund af tulle.

    Jeg forstår ikke, netdoktor tillader mobning.


    Meget smart af netdoktor. Jeg kan kun finde mine debatindlæg, hvis jeg ikke er logget ind. Og det giver et alt for stort arbejde, Så meget vil jeg ikke gøre ud det.
  • Indstillinger
    Kære Brandin18 !

    Du er 18 år...Du skal ikke gå rundt og have det dårligt..det er du alt for ung til.Har du fået undersøgt dit stofskifte ??Hvordan er din hverdag ..er du en glad ung person eller er der problemer...det er nemmelig også noget ,der kan give uro ved hjertet..hvis man er stresset eller /og ked af det.Du skal selvfølgelig bruge lægen også til at tale med...hvis du eventuelt har nogle problemer .Det er også helt fint at du skriver her...det kan denne debat jo også bruges til.Jeg synes at du skal kontakte lægen igen...og så skriv du blot til os her ...jeg skal i hverttilfælde nok svare dig...hvis det er noget jeg kan svare på. Held og lykke fra Rigmor.
  • Indstillinger
    Kære Brandin
    Jeg har skrevet det før - du må have hjælp.
    Jeg forstår ikke, at det ikke er gået op for din læge, at alt hvad du oplever af "sygdomme" skyldes angst.

    Du har fortalt hvorfor du har fået det sådan - din mor blev syg.

    Du skrev du skulle til psykolog, men jeg vil anbefale dig en psykiater, det er så vidt jeg ved også gratis.

    Prøv at læse her:

    http://www.netpsykiater.dk/Htmsgd/angst.htm
  • Indstillinger
    ja jeg ved det godt, men lige når jeg har fået det bedre så det som om der er noget nyt.
    jamen jeg er sådan set stortset altid glad, når ikke jeg mærker noget til mit hjerte eller andet. Jeg spiller ikke fodbold mere, dyrker ingen motion pga af hjertet. Har fået endnu en tid til hjertelæge d.7 november. Jeg går ikke i skole & arbejder ikke i øjeblikket, mine forældre gør alt for jeg skal få det bedre, de siger jeg skal mere ud og få luft og begynde og træne og alt det der & jeg vil også RIGTIG gerne, elsker fodbold, vil gerne blive større og sundere.. Men der kommer altid noget i vejen og jeg er ved at dø af at have det sådan her. de sidste 5 dage har jeg fx været virkelig ubehageligt træt hele tiden. jeg stod fx op kl halv 10 idag men allerede kl 12 var jeg dødtræt igen? jeg ved godt det kan skyldes for lidt frisk luft, for lidt vitaminer, jernmangel eller hvad ved jeg, men når jeg får nogle bivirkninger så tænker jeg altid bare det værste at det kan skyldes alle mulige andre ting som er farlige, så ja, jeg syntes mit liv er uden indhold i øjeblikket :(

    Jeg kan ikk få taget mig sammen med psykologen før jeg får mit hjerte og min træthed iorden & for det andet så er det altid kun 1 gang om ugen ved en psykolog og det syntes jeg ikke er nok. skal ha taget blodprøver imorgen, pga af min træthed.

    min mor har købt vitaminpiller idag som jeg også skal begynde og spise, så ja jeg håber jeg får det bedre meget snart så jeg kan leve livet istedet for at sidde inde 24/7 :(
  • Indstillinger
    Redigeret 24 oktober, 2008, 02:45
  • Indstillinger
    Kære Brandin
    Ved dine forældre og din læge hvordan du har det?
    Ved de alt det du skriver om her på Netdoktor, ellers bør du fortælle dem det.

    Så vidt jeg husker, er dit hjerte undersøgt "på kryds og tværs" flere gange.

    Du må have en henvisning til en psykiater, det er det eneste der kan hjælpe dig.
    Du er for ung til at have det som du har det - du må ud blandt andre, og ikke spilde dit liv som du gør nu.
  • Indstillinger
    ja alle ved det god & mine forældre gør virkelig meget for at jeg skal få det bedre. idag fik jeg taget blodprøver og den her gang sagde lægen at de virkelig ville tjekke alt. har jo følt mig utrolig træt i 5 dages tid nu & så er det virkelig svært for mig at gøre noget. jeg plejer at være i byen næsten hver weekend så det er ik fordi aldrig er ude blandt andre, det er mest i hverdagen & det skal der selvfølgelig også laves om på. har begyndt på sådan noget ekstra tilskud af jern og sådan noget idag også. Det virkelig ubehageligt at gå at være træt selvom man har sovet en hel nat :( sku også ha været i byen idag, men det holder jeg slet ik til for jeg er virkelig træt.. Får svar på tirsdag og hvis ikk der er noget at se, så må jeg vel bare igang selvom jeg syntes det ville være mærkeligt hvis ik de fandt noget..
  • Indstillinger
    men måske i kunne give et bud ud fra de synptomer jeg har?

    træt, utilpas & en smule kvalme en gang imellem, slap i kroppen (hænderne mest),døjet med svimmelhed, dog ikke så meget mere, men har stadig min appetit og spiser rigtig godt hver dag?

    kan det evt have noget med hjertet, min form? at gøre som jeg har døjet med eller hvad tror i? altså psykisk tror jeg virkelig ikke at dette er?
  • Indstillinger
    Redigeret 24 oktober, 2008, 02:46
  • Indstillinger
    Redigeret 24 oktober, 2008, 02:46
Log in eller Registrér for at kommentere.