Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

En ny regering

124»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Redigeret 1 oktober, 2008, 10:48
  • Indstillinger
    Louise66. Du har en ret kontant holdning. Det har du ret til. Dog hersker der ingen tvivl om, at din holdning er at du - og du alene - har ret, alle andre er debile. Det må være en ensom verden, du lever i.
    Jeg er enig med dig i, at det er forkert at netdoktor uden videre sletter dine indlæg, men kunne du ikke prøve at moderere dine fremfusninger lidt og måske bare lidt høfligt respektere, at andre bruger siden lidt anderledes end du mener, den skal bruges?
    Der er ingen grund til - heller ikke selv om man ikke er enig - at slynge om sig med køllen og bare hamre løs.
    Verden og livet er ikke sort og hvidt - der er mange nuancer.
  • Indstillinger
    Redigeret 1 oktober, 2008, 10:48
  • Indstillinger
    Hej Louise.

    Undskyld på forhånd, hvis jeg tager fejl.

    Men dit sprogbrug minder mig temmeligt meget om en vis herre der igennem flere år tyranniserede Netdoktors debatter.

    Han blev til manges udelte glæde udelukket fra debatten.

    Er det dig???

    wetfantasti
  • Indstillinger
    Hej Leonine

    Du har fuldstændig ret.

    Mange Hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Jeg er jo forholdsvis ny her, så jeg ved ikke, hvad der er foregået for år tilbage, men sjovt nok har jeg også fået indtrykket af at Louise66 er af hankøn eller en yderst maskulin kvinde, hvilket der i sig selv ikke er noget galt i, men et ensomt menneske, der får tilfredstillelse ved at være så ondskabsfuld overfor andre mennesker som overhovedet muligt, har jo store problemer med sig selv. Denne "jeg alene vide" og "alle andre end jeg er dybt tåbelige" – holdning, er der jo ingen der kan bruge til noget.
    En sådan person kan man vel kun have ondt af.
  • Indstillinger
    I har da ret, personen er let genkendelig, nu mangler vi kun, at den syge person der forfulgte vores "ven" dukker op, så er det næsten som i "de gode gamle dage" :))
    Og hvis vi læser under Ris og Ros, så er der flere, der var åh.. så glade for den tid, og vi havde "slet ingen" der ødelagde vores debatter ;)

    Jeg har ikke noget imod, at nogen udtrykker sig lidt anderledes end flertallet - men jeg har noget imod, hvis det giver personen ekstra opmærksomhed, og det kan vi jo meget let undgå ..ikke ?
  • Indstillinger
    Redigeret 1 oktober, 2008, 10:49
  • Indstillinger
    Jeg synes, det er fantastisk at Louise66 gider nedværdige sig til at gå ind på stort set alle sider og svine alt og alle til i sin iver for at vise "jeg alene vide". Det er da imponerende! Vedkommende - hun eller han - der mener at 90% af befolkningen er nassere, har tid hele døgnet. Det er altså også bare en der nasser, for det kan da ikke være et menneske, der seriøst passer sit arbejde, når der er tid til det pjat.
    Næh - nu er det jo netdoktor, så derfor bør man være menneskelig og fortælle dette menneske, at det med al ønskelig tydelighed er et dybt alvorligt sygt og givet vis ensomt menneske, der bør søge psykiatrisk hjælp øjeblikkeligt.
    Louise66 - de symptomer du så tydeligt beskriver, du lider af og som du er inde på næsten alle sider for at søge hjælp til, kan du desværre ikke få hjælp til på en debatside - søg professionel hjælp!
  • Indstillinger
    Kære debattører

    Vi har slettet profilen Louise66 og dennes indlæg i denne tråd pga. disrespektfuld tone i debatten. Derfor kan det være, I oplever nogle 'huller', hvor indlæggene før var. Men vi vil hellere have muligheden for at slette profiler og skabe 'huller' end at skulle acceptere stødende indlæg fra folk, der ikke kan finde ud af at debattere ordentligt med resten af de besøgende.

    Denne mulighed for at slette profiler og indlæg fra samme er en af de store fordele, der er ved Netdoktors nye login-system. Vi håber, at I også ser fordelene ved dette, selvom login har fået en lidt hård medfart her på siden:-)

    Fortsat rigtig god debat på Netdoktor.

    De bedste hilsener
    Redaktionen
    Netdoktor
Log in eller Registrér for at kommentere.