Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme

Urolige ben

124»

Kommentarer

 • Intet mindre end to små mirakler :-)

  Jeg er hæmodialysepatient og har siden starten af min dialysebehandling (2006) døjet med urolige ben i den grad at næsten al social samvær, specielt om aftenen, var ved at ophøre fuldstændig. Jeg kunne ikke sidde stille i 5 minutter.

  Samtidig med dialysen begyndte jeg også at få en meget uregerlig mave. Ofte på toilettet, mange gange uden der skete noget. Slog mig til tåls med at det er noget dialyse patienter ofte har problemer med.

  Urolige ben - har prøvet alle de på markedet tilgængelige mediciner der skulle dæmpe symptomerne - desværre uden den store virkning.

  Har læst på nettet at urolige ben ikke er en sygdom i sig selv, men et symptom på noget andet (men hvad?) Nærliggende at det kunne være min nyresygdom, hvilket der også er skrevet en del om.

  Nå - vendte mine maveproblemer med en nyrelæge fra Skejby igen igen og jeg fik ordineret en tyktarmsundersøgelse (forår 2014). Som afslutning på vor samtale spørger han så om jeg har prøvet naturlægeproduktet HUSK - det har jeg ikke og jeg kender heller ikke produktet.

  Køber 1/2 kg HUSK i den lokale Brugs på vejen hjem - har godt nok min tvivl om at det kan ændre noget som helst - sådan små skaller!.

  2 måleske portioner til morgenmad og 2 til aftensmad.

  I løbet af 1 - 2 dage opførte min mave sig eksemplarisk - jeg kom af med det der skulle ud - ikke noget med at der ikke skete noget ved toiletbesøg - og sådan har det været lige siden (er nu igang med 3 portion af 1/2 kg HUSK)

  Men det allermest fantastiske var/er at i takt med at min mave igen kører - ja så er mine urolige ben faktisk gået i sig selv igen.

  Jeg er nu 100% sikker på at årsagen til mine urolige ben skyldes min uregerlige mave. Altså at der var noget jeg ikke kom af med. En sjælden gang i mellem kan jeg stadig få tendensen - men det hænger hver gang sammen med, at jeg ikke er ordentlig tømt.

  Min tyktarm fejlede forøvrigt ingenting - men blev beskrivet som usædvanlig lang og kringlet. Måske derfor er vejen lidt lang for maden?.

  Jeg har altid kigget den anden vej, når der stod naturmedicin på et produkt. Men indrømmet - HUSK - det har været noget af det bedste jeg har stiftet bekendskab med.

  Og dette er ikke en reklame eller skjult annonce, men en erfaring videregivet fra en glad mand :-)

  Mvh Kristian
 • Hej
  Jeg har de sidste 2-3 uger haft mange af de samme symptomer som i beskriver. Blot ikke så voldsomt.
  Det startede i mit venstre lår, en sovende eller kriblende fornemmelse som sidenhen spredte sig til begge mine ben og ud i armene også. Jeg har nogle gange haft problemer med at sidde fordi det føltes som om det klemte af på noget i den venstre balle, det gik hele vejen ned i benet og i foden. Lige så jeg var øm i musklen dagen efter.
  Det har været væk i nogle dage og er så kommet igen, på en lidt anden måde. Nu er det når jeg sidder eller ligger, så snurrer det under fødder og i hænderne, og så i dag også op i armene og i læggene.
  Men jeg mærker ikke rigtig noget når jeg står op, har heller ikke haft spjæt eller lign. Er jeres konstant eller også kun når i sidder?
  Der er virkelig mange sygdomme eller tilstande der kan spille ind så vist jeg kan læse mig til. Det er da lidt af en jungle.
  Er henvist til Fys, neurolog og psykolog. Har bedt om at få taget blodprøven også.

  Håber meget på at du/i vil blive ved med at opdatere, så vil jeg gøre det samme. Skal til alle de her undersøgelser i næste uge.
Log in eller Registrér for at kommentere.