Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Nok er Nok !

Redigeret 2 juli, 2008, 04:59 i Ris og ros til Netdoktor
Jeg er snart ved at få "spat" af det her ...INGEN skriver mere og INGEN kommenterer og INGEN gør noget ...

LAV DET SÅ OM FORHELVEDE ...SÅ FOLK KAN BEGYNDE AT SKRIVE IGEN..HVAD F..VENTER I PÅ...?

Maj
«134

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Maj

    Jeg er helt enig med dig i, at det er rigtigt trist, at der er så dødt. Men jeg synes også, at det er trist, at der ikke skulle mere end et password til at skræmme folk væk fra en ellers rigtig god debat. Det har jo også sine fordele (synes jeg). Man er jo stadigt anonym, selvom man skal oprette sig som bruger.

    Hilsen Helene
  • Indstillinger
    Hej Maj og Helene.
    Jeg er HELT enig med jer begge to og ja " Nok er nok".

    Der MÅ gøres noget fra Netdoktors side og hellere i dag end i morgen.

    P.t. deltager jeg selv under emnet "Åben debat for kvinder" og skriver med i tråden - Tro eller mangel på samme. - Mener vi er 5 der skriver der, men nu er det jo ikke alle der har interesse i religion / tro kontra helbredet. Mener der nu er over 70 svar, så det må siges at være fint.

    Mærkværdigt, at mange emner der tidligere var meget besøgte / aktive, nu er døde som sild.

    Kan det tænkes, at ingen vil være den første til at skrive eller hvad?

    Sådan har jeg det nok lidt selv, må jeg indrømme. - Nu påbegyndte jeg tråden " Tro eller mangel på samme" og underskriver mig naturligvis med - Laura.

    Har da brug for at deltage under andre emner - f.eks vedr. infektioner, hjerteproblemer, blodtryk osv ...Har brug for dialog om forskelligt, da der er meget sygdom blandt mine nære og kære.

    Tænker så, - jamen Laura (MIG), skal da ikke være den første til at begynde i "alle emner" - for nu at stille sagen på spidsen ;-)

    Er det mon sådan vi hver især tænker, eller hvad tror I ?

    Mange hilsener fra Laura.
  • Indstillinger
    Hej Laura

    Dejligt, at der er kommet liv i ialtfald nogen af debatterne igen :-)

    Jeg har tidligere skrevet på 'Sind og psyke' debatten, specielt incestdebatten. Dér er det ikke problemet, at debatten ikke er blevet 'åbnet' for der har været et par indlæg og der er også blevet svaret. Og så skete der bare ikke mere. Hvilket er MEGET atypisk i forhold til tidligere.

    Jeg tror sagtens, at det kan forholde sig som du skriver i mange af debatterne - at ingen vil starte. Og så sker der måske også det, at nogen lige vil se tiden an, hvad der sker og kan konstatere, at der bare ingenting sker og så regner med, at de bare sidder og skriver ud i den blå luft uden at kunne regne med et svar. Så måske hellere lade være med at skrive.
    Samt at jeg altså ikke er i tvivl om, at det for nogen helt sikkert, er en umulig barriere at overvinde, at man skal have en signatur.
    Jeg synes bare, at det er mærkeligt, at SÅ mange mennesker, der har brugt debatterne flittigt før, pludseligt ALLE SAMMEN er væk som dug for solen på én gang.

    Jeg mener principielt, at det er okay med log-in og at det er dem, der ikke tør tilmelde sig, der har et problem, der bør arbejdes med - og ikke Netdoktor, der bør ændre på et (for mig at se) udmærket tiltag. Men - når det så viser sig, at måske 90% af de tidligere brugere er forsvundet, så er der altså et problem, der er til at tage at føle på. Også fordi det jo ikke er en 'strejke' som alle disse mennesker er blevet enige om. Det er alle mulige mennesker i hele landet, der åbenbart helt uden indbyrdes kommunikation har det på den måde, at det af forskellige grunde bare ikke er okay med log-in. Det synes jeg da nok er tankevækkende. En mere massiv tilkendegivelse kan man da ikke få.

    Det påtvungne log-in er den eneste årsag, jeg kan finde til, at debatten er gået død denne gang og ikke gjorde det sidst, da der skete ændringer. Efter sidste omlægning var det første emne, der fik gang i incestdebatten faktisk, hvorvidt man burde underskrive sig med et kaldenavn eller ikke og den debat kørte længe og fik virkeligt sindene i kog.

    Det er også lidt ærgerligt, at man kan jo ikke engang skrive ude på debatterne, hvorfor folk ikke skriver, for det kræver jo så, at de tilmelder sig for at kunne svare...
    Men det var da måske alligevel et forsøg værd.

    Hilsen Helene
  • Indstillinger
    Hej til jer :)
    Der kan være mange grunde til, at nogen debatter er gået i stå, det er jo IKKE alle debatter - som Laura skriver - så er der tråden i ÅDFK som nu er blevet læst 1469 gange, i går var den læst 1188 gange, det vil sige, at på et døgn har der været 281 personer der har læst med.

    Og hvorfor skriver de så ikke ...det har de måske aldrig gjort..jeg tror jo, at dengang vi ikke skulle oprette os, der var der flere der skrev "med sig selv" som vi kaldte det.
    Det kan jo så ikke lade sig gøre mere.

    Noget andet er, at Netdoktor forhåbentlig ikke er færdiglagt, hvis man kan sige sådan...
    Jeg kan stadigvæk ikke klikke på DEBAT - den er ikke klikbar ENDNU - det håber jeg den bliver, så man ikke skal ind ad omveje.
    Når man så ser emnerne i debatten, så kan man jo ikke se i hvilke der er skrevet..
    Det vil sige, at man skal "pløje alle debatter igennem" for at se om der skulle ligge et emne der kunne have interesse.

    Jeg husker ikke, om det også var sådan før..?
    På et tidspunkt stod det med gult, hvor man kunne se NOGEN af de aktive tråde, men IKKE alle, for kvindedebatten kunne man ikke se uden at gå tilbage til emnerne, og der manglede vist også andre debatter..
    Jeg tror de arbejder på siden stadigvæk, og jeg tror det hjælper på deltagelsen, når den bliver mere brugbar og overskuelig.
    Jeg syntes altså, at det var meget generende med alt det SPAM der var førhen, selvom meget blev slettet, så ligger der "gode eks." i de gamle debatter, som vi stadigvæk kan læse, og det er skønt det er slut med det!!!

    Vi får nu nogle seriøse debatter, og selvfølgelig mangler vi spammagerne, men dem savner jeg altså IKKE :)

    God dag til jer.

    P.S. jeg giver lige et eks. her

    http://www.netdoktor.dk/interactive/dis ... b_id=5&c=1

    Jeg kan ikke finde kvindedebatten og flere andre mangler også, men sådan burde det se ud, det ville hjælpe meget, at man kan se hvor der er skrevet/svaret siden sidst.
    Går man så videre til ALLE DEBATTER ser siden sådan ud

    http://www.netdoktor.dk/debat/index.shtml

    Derfor tror jeg de stadigvæk arbejder på det, og at den nok skal blive godt en dag :)
  • Indstillinger
    Jeg tror ikke flere skrev med sig selv. Jeg er blevet beskyldt for at svare mig selv et par gange eller tre, men det har jeg aldrig gjort. Så den tror jeg ikke på.
    Næe, jeg tror ingen vil lægge deres private problemer ud, for så kan de ikke lide at skrive andre steder. Sådan har jeg det selv, som jeg har skrevet før. Jeg ville aldrig skrive om min eventuelle private problemer.
  • Indstillinger
    Hej Billedgalleri
    Hvilket navn brugte du da før, siden du ved at netop DU fik skyld for det?

    Det forekom på flere debatter, men især religionsdebatten.
    Det er jo tydeligt, når en skriver hvordan hun forstår det, og så et minut efter skrives der : "Du har den rette forståelse" :))

    Og så har vi jo også vores egen måde at skrive på, og noget er let genkendeligt.

    Vidnerne havde jo stor opbakning - hvor er den opbakning nu ?
    Vi var kun 2-3 kristne der skrev fast, nogen kom kun for en kort kommentar.
    Sue har travlt på Abortdebatten.

    Men jeg er glad for vores nye debatforum, ærlighed varer længst.
    Og de ærlige skal nok melde sig hen ad vejen :)
  • Indstillinger
    Jeg brugte ikke noget navn. Men når der ligefrem i et indlæg til mig bliver henvist til et indlæg, jeg skulle have skrevet, er det ikke så svært.
  • Indstillinger
    Jeg synes det er bare ærgeligt, at der ikke er nogen der skriver mere. Jeg kan se i flere debatter, at et enkelte indlæg er blevet set/læst op til 200 gange uden at nogen har besvaret det. Det er næsten respektløs af hensyn til den person der spørger om noget eller er rigtig bange for noget. For ud af 200 må det da være nogen der ved noget......
    LAV SIDEN OM IGEN, SÅ VI KAN KOMME I KONTAKT MED HINADEN IGEN, og skulle der være nogen der laver noget sjov, ja hvad med at ignorere personen... hvor svært kan det være.
  • Indstillinger
    Indrømmer at jeg selv er meget meget tæt på at droppe helt ud at Netdoktor.

    Ok - der er lidt liv i religionsdebatten i ÅDFK, men vi er - ved nærmere eftertanke - kun de samme der skriver igen og igen.

    Det giver ikke rigtig noget.....

    Ser så at Vidnerne angribes, - altså ønsker nogle lige netop dem, udelukket.

    Det kan jeg slet ikke acceptere, for set med mine øjne - har de givet nogle glimrende svar i den gamle religionsdebat.

    At skrive og tale nedladende om mine medmennesker ...NEJ, det er lige lige noget for mig...

    Vælger nu en tænkepause og ser hvad der sker.

    Mange hilsener fra Laura.
  • Indstillinger
    Redigeret 1 oktober, 2008, 10:34
Log in eller Registrér for at kommentere.