Hjem Mænd Åben debat for mænd

Penis problemer

Hej alle.

Jeg tager mig nu sammen, og vil forsøge at få lidt guidens til hvordan de her problemer kan løses.

Jeg har haft problemer med forhuden i en meget tidlig alder, og fik lavet en forhudsforsnævrring da jeg var cirka 12 år.

Siden dengang har jeg altid været ekstrem øm når man berører glansen, og det stadig et problem idag. Det kan være når jeg er i bad, og vasker glans med vand.

Jeg er idag 23, og har en kæreste på 22, og vi har været sammen i over 6 år. Jeg mærker ofte ikke jeg så øm undersamlejen, men det kan stadig være ubehageligt og gøre ondt. Jeg tror også at det er skyld i jeg kommer hurtigt, som jeg synes er træls.

Min kæreste siger ikke jeg skal tænke over det, selvom jeg synes jeg kommer for hurtigt, og at min penis ikke er stor nok. Hun siger alt er perfekt, men det også fint, det ændre bare ikke at jeg synes jeg kommer for hurtigt.

Det med at min penis er lille, synes jeg selv, ved jeg ikke så meget om, mange siger det lige meget, og det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, hvordan en penis passer, kun noget jeg har hørt Er omkring 13 cm i stiv tilstand, som selvfølgelig er under gennemsnittet, men derfor tænker man stadig over det.

Håber der nogle der har nogen gode råd.

Mvh en frustreret ung mand.

Kommentarer

Log in eller Registrér for at kommentere.