Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Doven og ligegyldig kæreste

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det virker som et meget ulige forhold, det I har.

    Hun gider ikke noget som helst, har ingen problemer i at være offentligt forsørget; hun ligger og driver den af på sofaen, mens det hele flyder omkring hende.

    Du kan lide at der er orden i tingene, du har fuldtidsjob og ambitioner, og forsøger at videreuddanne dig.

    På den anden side, virker du noget hjælpeløs, og i den grad ”under tøflen”.
    Du vil forsøge at præsentere hende for mit forslag til ultimatum når der ”lige byder sig en mulighed”.
    Helt ærligt – som du har beskrevet jeres liv, så er den mulighed der hele tiden – hun har givet ikke lavet en brik i dag, og har nok heller ikke tænkt sig det i morgen, men du skal åbenbart også lige finde modet til konfrontationen – hun kører jo rundt med dig, kan du ikke se det?

    Og -hvem i alverden har fortalt dig, at det skal være let at bryde ud af et parforhold? Oven i købet vil du gerne have det skal være det letteste i verden?

    Mht fælleskonto – kan du gå ind på netbank og åbne en konto i dit eget navn, føre dine penge der over, og flytte de betalinger, som du mener, du skal stå for til den nye konto; husk også at få din løn ført ind på den nye konto.

    Da hun er på dagpenge er sandsynligheden for at hun kan klare jeres lejlighed alene minimal, men det er ikke dit problem. Kan du heller ikke klare lejen alene, så må den siges op, og I finder hver især noget alene. Kan du derimod klare lejen alene, og vil blive boende, så giver du hende tre måneders opsigelse og beder hende være ude inden den dato. Skal hun blive boende, ja, så er det nemmere, for så finder du dig en anden bolig og rykker ud så snart det kan lade sig gøre.

    Og – selvfølgelig er der nogen følelser, men dem kommer I som nok også over, for som det beskrives her, så passer I simpelt hen ikke sammen, og det er i forvejen kun et spørgsmål om tid, før det går galt.
  • Indstillinger
    som et ældre menneske med mange bekendte gennem årene kan jeg se tilbage på par som har levet sammen uden at have et liv overhovedet. På næsten parallel linje med det du beskriver.
    enhver fortsættelse af samliv med den kvinde, vil bare bevare dig i offerrollen og evt. børn bare give dig ekstra arbejde og endnu mindre liv.
    UD AF DET FORHOLD øjeblikkeligt koste hvad det koste må.
    Der er rigeligt af fisk i søen med bedre kød på.
    Held og lykke
Log in eller Registrér for at kommentere.