Hjem Mænd Åben debat for mænd

Hvor kan man blive omskåret ordenligt?

24

Kommentarer

 • Hvordan gik din omskæring?
 • Jeg venter stadig, så der er ikke noget nyt på dén front.
 • High and tight....

  Ikke ualmindelig rundt om.... Vist Chippendales der fremviste sådanne...
  En ulempe ved den type skulle angiveligt vare at det er svært at onanere uden brug af glidecreme...
 • @ Mouseman71
  Hvordan gik det fik du foretaget en " High/tight omskæring på Mølholm Århus?? Hvilken læge fortog omskæringen på dig???
  Nogen der ved hvem der laver den slags omskæring i jylland eller på fyn???
 • @hofbassen

  Jeg har brugt en del tid på at ringe rundt og undersøge det, både på sjælland og fyn. Jeg besøgte endda også et par klinikker da de fleste af dem nægter at give nogen som helst detaljer om deres ekspertise over telefonen.

  Men fælles for alle klinkkerne jeg kontaktede, både private og offentlige, er at ingen(!) af dem tilbyder andre typer omskæring end den der kan beskrives som "low & loose", altså den nemmeste løsning hvor man bare klipper noget af forhuden af(indre og ydre) og så syer det sammen.

  Jeg kom til den konklusion at omskæring bare ikke er hverdag i Danmark, og at det derfor ikke kan svare sig for nogen læge at specialisere sig i det.
 • Stadig ikke fundet en, der kan lave high and tight?

 • @Jesper sagde:
  Stadig ikke fundet en, der kan lave high and tight?

  Hej, Jesper. Nej, du kan ikke(!) få lavet en "high & tight" i Danmark: Der er så få voksne mænd bosiddende i Danmark der ønsker at blive omskåret, at der ikke findes en eneste læge der har specialiseret sig i det. Jeg har undersøgt det og besøgt forskellige klinikker; de er alle ens.

  I Danmark kan du få den "nemme" standard omskæring, den som man på engelsk beskriver som "low & loose", hvor det meste eller hele den inderste forhud skæres bort, og det meste eller en lille del af den yderste forhud bevares.

  Min konklusion er også, at indgrebet oftest foretages af en decideret kirurg med speciale i urologi, men blot på et ambulatorium(en klinik udenfor hospitalet, der er privat eller offenligt ejet) af en der er uddannet til at udføre mindre, ambulante kirurgiske indgreb, som de store danske sygehuse ikke vil indlægge patienter for.

  Hvis du ønsker en kirurg med speciale i urologi, så skal du besøge en privatklinik i plastikkirurgi, alla Aleris Hamlet eller Mølholm. De foretager dog heller ikke andre variationer end "low & loose" eller måske "low & tight", så der er som sådan ingen grund til at opsøge dem.

  Jeg ville også fraråde at prøve at overtale nogle af disse kirurger til at udføre "high & tight" eller andet en det de selv tilbyder: De har ingen erfaring.

  Du er nødt til at rejse til Tyskland eller England, og så finde en klinik der reklamerer med "high & tight" og de andre stilarter på deres hjemmeside, så du ved de har erfaring med det.

 • SteenhkSteenhk
  Redigeret 11 oktober, 2020, 23:18

  Jeg tog turen til London, for at blive omskåret.

  Jeg har haft den drøm i mange år, så konen og mig tog en forlænget weekend i London, hvor jeg blev omskåret.

  Jeg ville også have lavet en high and tights omskæring og fjernet min streng, jeg fandt et sted hvor de er specialister i omskæring, og de kunne lave alle slags.

  Jeg er mega glad for at jeg har fået det gjort.

  Jeg kan kun anbefale alle der går med den tanke, at de skal få det gjort.

  Så hvis der er nogle mænd der går med den tanke, så vil jeg gerne være behjælpelig.

 • Må jeg spørge, hvorfor du ønskede at blive omskåret?

  Selv har jeg hele mit voksne liv haft forhuden trukket tilbage hele tiden - både som slap og stiv. Det har jeg gjort, fordi jeg så føler mig meget mere ren.

 • Jeg har altid været træt af mit forhud, jeg har også altid haft det trukket tilbage, men som tider ruller det frem igen.

  Også er der det med renlig heden, det er 100% bedre nu.

  Også synes jeg at det ser meget bedre ud, godt nok ligner man ikke alle andre i badet i svømmehallen, men det er jeg fuldstændig ligeglad med.

  Bare jeg er tilfreds, og det er jeg.

  Jeg håber at du kan bruge mit svar.

Log in eller Registrér for at kommentere.