Hjem Kvinder Åben debat for kvinder

Jomfru/Mødom

2»

Kommentarer

 • Kære Lotte
  Ja, samleje skal være dejligt, og det er det også så længe jeg ligger på ryggen. At han pludselig spontant ligger sig oven på mig, mens jeg ligger på maven - det er slet ikke til at holde ud. Selv når jeg hopper på alle fire.. smerten er eksploderende.

  Men ja, du har vel ret. Måske jeg burde kontakte lægen? Hmm.. måske jeg bare spænder? Min læge er ikke ret hjælpsom, generelt.

  Jeg har hele mit liv aldrig følt ubehag ved at ligge på siden/maven, men er for tiden lidt småirriteret. Ved ikke om det måske skyldes efter samleje? Føler nemlig også at min mave er lidt ophobet.


  Kære Johanne
  Det gør netop "kun" ondt når han ligger sig på min ryg/når jeg står på alle fire. Og sådan har det stået på i snart et år.

  Jeg tror også at jeg faktisk spænder, fordi jeg på forhånd frygter smerten. Min mave føles eksploderende og jeg føler at min vagina revner.

  Vi har prøvet med glidecreme også, det hjælper ikke ret meget igen. Smerten er der stadig.

  Han får ikke lov at støde i bund, netop fordi han er stor (synes jeg). Han tager meget hensyn. Jeg tænker selv at det må være kedeligt for ham i længden, med den samme stilling hver gang, pga mig :-(

  Når jeg sidder ovenpå ham kan jeg slippe ham helt ind, smertefrit. Mærkværdigvis.
Log in eller Registrér for at kommentere.