Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Gode råd søges!

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Nej, det lader til at dette forhold har udviklet sig til en gættekonkurrence.

    Du regner med, at hun har det fint ved ikke at tage initiativ, du regner med at hun er helt tilfreds med, at du er rykket ind i stuen.

    Du gætter på livet løs, men spørge hende direkte? Nej – det falder dig ikke ind, og det fortæller da, at I i det hele taget ikke er gode til at tale sammen.

    Du savner hende og hendes nærhed, men hun tror, at du kun vil have sex – og ikke andet fra hende.

    Gætte, gætte, gætte.

    Nu forventer du oven i købet, at hun tager initiativ – og det skal hun forresten også gætte, at du forventer – hun sidder sikkert og forventer noget fra dig, men det skal du gætte.

    Kan du ikke selv se det? Taber du ansigt ved at åbne for samtalen?
  • Indstillinger
    Det er helt normalt at kvinder i 40'erne mister sexlyst p.g.a hormonelle forandringer. 2-3 gange om måned er helt normalt i et parforhold med børn, arbejd osv. At sove i stuen hjælper ikke på jeres sexliv. Du må acceptere at sådan er det og acceptere at hun ikke har det samme sexlyst som dig da du er en del yngre end hende og mænd i 30'erne har større sexlyst sådan er det.
  • Indstillinger
    Det er da muligt, at nogle ganske få kvinder mister lidt sexlyst i anledningen af derers 40-års fødselsdag, men det er jo overhovedet ikke det, det handler om her.

    Her drejer det sig om et par, der slet ikke kan finde ud af at tale sammen om det, der fylder.
  • Indstillinger
    En ting er, at man kritikløst - og dybt uforskammet - spammer løs med sine yderst tvivlsomme reklamer, men helt ærligt - at bare uden videre anbefale potensmidler til en, der i debatten har vist, at han har mere potens, end han kan få afløb for.

    Hvor latterligt kan det blive?

    Håber da ikke, at der findes nogen, der hopper på det udokumenterede og givet dybt farlige stads - men det gør der jo desværre, siden de bliver ved med at poppe op.
Log in eller Registrér for at kommentere.