Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

mit hjerte hopper slag efter slag over

Redigeret 4 marts, 2016, 04:33 i Hjerteproblemer
Hej ville høre om nogle kan jjælpe mig og fortæl mig hvad da er galt. Mit hjerte bliver ved med at hop slag over når jeg slapper af og min puls falder ned til 54..altså det slå 123 pause 123 pause 123 pause og jeg for en mærkelig fornemmelse i kroppen nåh det sker. Det kan vare op til 15-20 minutter også går det over men en puls på ca 70...håber i kan hjælpe mig eller som også har det som mig..føler at jeg ska dø om ikke så længe hjælp mig...
«1

Kommentarer

 • Indstillinger
  Mange tak for du gider hjælpe...har lavet ekg 2 gang og de siger mit hjerte er sund...men hvor længe ska vare rigtig
 • Indstillinger
  Hej te0001

  Jeg synes lige, at jeg vil tilføje et par ting til Jens’ i øvrigt udmærkede svar. Jeg så godt dine indlæg i går, men der ligger jo så mange indlæg og svar om samme problem her på Netdoktor. Derfor mente jeg i går ikke, at der var grund til at skrive mere, for jeg vil jo bare gentage mig selv fra en debattråd, som du har bragt til live ved at skrive i den.

  Når du har været hos læge og desuden også hos en hjertespecialist, som du skrev i den anden tråd, og hjertespecialisten har sagt, at der ikke er noget i vejen med dit hjerte, så vil jeg mene, at du godt kan stole på, at det er rigtigt.

  Men du har jo stadigvæk et problem. Du skal vide, at det er helt almindeligt, at læger siger, at den slags hjerteuro er fuldstændig normalt og overlader det til patienten selv at løse problemet.

  Hvis jeg var dig, ville jeg gå til den praktiserende læge og bede om at få taget blodprøve til undersøgelse for alle de vitamin- og mineralmangler, som en praktiserende læge kan tjekke for. Sørg for at få svarene på blodprøverne skriftligt, så du selv kan se tallene i ro og mag derhjemme. På den måde har du bedre styr på, om der er noget unormalt, og du ved, hvad du er undersøgt for, og hvad du ikke er undersøgt for.

  Sagen er nemlig, at hjerteuro godt kan skyldes mangeltilstande. Af egen erfaring ved jeg, at især mangel på jern giver hjerteuro.

  (Jeg kan tilføje, at jeg selv for mange år siden havde voldsom hjerteuro og var ved hjertespecialist flere gange. Hver gang fik jeg at vide, at der ikke var noget galt. Men det var der: Jeg havde voldsom jernmangel, hvilket først blev opdaget lang tid efter).

  Men der er flere andre mangeltilstande, der kan give problemer med hjerterytmen, så derfor er det vigtigt, at du bliver tjekket for så meget som muligt.

  Som du sikkert har læst i de andre debattråde, er der mange, der mener, at magnesium-tilskud kan hjælpe. Det hjælper selvfølgelig bedst, hvis man i forvejen mangler det.

  http://www.netdoktor.dk/interactive/dis ... t=19773&f=

  Selv tager jeg kosttilskuddet Q10, hvilket hjælper mit hjerte til at blive mere robust, efter at det blev voldsomt svækket af den gamle, langvarige jernmangel.

  Mange hilsner

  Kameliadamen
 • Indstillinger
  Mange taak det har virkelig hjulpet mig meget men er stadig lidt bange når det kommer..men er det normalt at pulsen falder på ca 55 når jeg har de ekstrahjerteslag
 • Indstillinger
  Jeg gar læst at det er livsfarligt hvis ekstradlagene kommer efter hinanden fx lige som min gøre 123 pause 123 pause 123 pause og sådan bliver det ved
 • Indstillinger
  Hej t0001

  En hvilepuls på 55 bliver normalt anset for meget flot, så vidt jeg ved. Min egen puls ligger tit på 55 eller deromkring.

  Det, du er bekymret over, er vel at pulsen hele tiden skifter. Men sådan er det jo: pulsen skifter, alt efter vores aktivitetsniveau, eller hvor meget vi bekymrer os, osv.

  Jeg vil råde dig til at lade være med at fokusere så meget på puls og hjerte. Jo mere du bekymrer dig, jo værre vil problemet føles.

  Hvis jeg var dig, ville jeg snarere fokusere på at gøre noget for at få problemet løst.

  Og så vil jeg bede dig om at skrive igen, når du har fundet en løsning. Det ville være godt, hvis vi, der giver råd på baggrund af egne erfaringer, får en tilbagemelding, så vi ved, om vores råd hjælper noget.

  Så skynd dig til læge og bliv tjekket for vitamin- og mineralmangler. Fortæl os, hvad du vil tage for at løse problemet, og endelig hvordan du blev problemet kvit.

  Mange hilsner

  Kameliadamen
 • Indstillinger
  Jeg har vært til lægen og tjækket vitaminer og alt var normalt...men nu er min hvile puls om aften og morgen meget lav.igår aftes var den på 44 og det gøre mig meget bange for at den stille og rolig stopper helt med at slå...
 • Indstillinger
  Jeg har ikke dyrket spirt i snart 2 år...er det ekstra hjerteslag jeg har eller er det noget andet...når jeg vågner om morgen måler jeg min puls da er den ca nede på 45 og jeg kan mærkeke at hjertet slår ikke som det skal det føles som om da er noget da blokerer for hjertet den slå 123 pause 1234 pau 123 pause 12 pause og sådan bliver den ved ind til jeg rejser mig op fra sengen og får pulsen op...jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre jeg bliver sindsyg af det...det sker mest om aften og om morgen og nåh jeg har det sådan jeg føler jeg mig meget træt og søvnig
 • Indstillinger
  På en hjerte underssøgelse konstateres en muskelbro over en af blodkarrene.
  Hvordan det kommer og hvad er årsager? Hvilken slags behandlig skal bruge.
  M.M.
 • Indstillinger
  Jeg få de ekstrahjerte slag rigtog meget når jeg er sulten og ikke har spist meget i løbet af dagen
 • Indstillinger
  Hej med jer. Jeg fik min første oplevelse med hjerte hopperiet på en lang køretur hjem fra sydfrankrig for snart 7 år siden.

  Har siden haft det dagligt, i større eller mindre grad. Har naturligvis været ved læge, div.speciallæger og senest på hjerteklinikken på Skejby i Aarhus.

  Jeg er blevet målt, skannet, testet og vejet i et væk, og lægerne har konstateret disse dobbeltslag (arytmi) ved flere ganges brug af hjertemåler (gået med dem i 48 timer af gangen). 2 gange har arytmien skabt hjerteflimmer (forkammer), som de begge gange har konstateres med ekg på skadestuen.

  Flere læger havde ellers udelukket af de 2 ting (dobbeltslag og hjerteflimmer) kunne hænge sammen. Men ved seneste besøg på hjerteklinikken på Skejby, fortalte overlægen mig at dette faktisk ikke er korrekt.

  Hvis sinusrytmen (impulserne) bliver for urolige eller der er for lange ophold imellem, kan forkammeret overtage styringen. Dvs. af man får forkammerflimmer, som betyder meget høj og ustabil puls.

  Dette skulle dog fungere som en slags nødfunktion, hvis den alm. hjerte/sinusrytme fejler.

  Har prøvet meget for at slippe ud af dette hjerte "helvede", stoppet rygning, masser af motion, kost, diverse tilskud, stresstests osv. osv. men intet har kunne stoppe hopperiet m.m. endnu.

  Samtlige læger (7 styk) som har undersøgt mig, siger at jeg har et stærkt og sundt hjerte, og i det hele taget er sund og rask.

  Dobbeltslagene kommer når jeg hviler mig, eller sover (vågner). Jeg har konstateret at min puls ved hvile, kommer helt ned på 45-50 i minuttet, som er meget lavt, når jeg ikke er olympisk sportsmand.

  Når pulsen ligger der nede, skal jeg hurtigst muligt have pulsen op, da det ellers trækker op til den meget ubehagelige hjerteflimmer (armbøjninger eller hvad som helst der for pulsen op).

  Jeg mærker at det er tæt på hjerteflimmer, ved at uroen i hjertet bliver meget voldsom (mange hårde hjerteslag hurtigt efter hinanden) og at det begynder at sitre i hjertet (fandens fornemmelse).

  Jeg hader dette hjertefis, og vil gøre alt for at komme tilbage til tiden uden, men når lægerne siger at det er ufarligt, og at jeg bare skal tage en betablokker når det er slemt, kommer jeg jo ingen steder???

  Nogen ideer/råd?
Log in eller Registrér for at kommentere.