Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Råd og erfaringer søges (om at flytte sammen)

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg er helt enig!!!

    Jeg sparer op ved siden af. Jeg betaler jo kun lidt til min kæreste for forbrug (1000 kr.) og så vores mad. Resten ryger på opsparing hvor - hvis alt går godt - er det min del af udbetalingen på vores fælles hus. Hvis det går skidt - er det min udbetaling til at jeg selv kan komme videre... Det er MIN opsparing og altså ikke noget fælles...

    Derudover har jeg givet 1000 kr. til mit boligselskab for et boliggaranti-bevis. Det betyder, at hvis jeg indenfor de næste 3 år fortryder min opsigelse, springer jeg foran alle i køen og får tilbudt den første lejlighed som matcher den jeg opsagde...

    Derudover kan jeg ikke helt finde ud af om jeg bør tage flere forholdsregler... Hvad tænker du?
  • Indstillinger
    Og - så har du vel også en konto, der hedder William?

    Men ellers lyder det da som en udmærket aftale, hvis I vel at mærke også lige skriver den ned. For mit vedkommende, kan jeg bedre lide tanken, at du betaler lidt mere i husleje, og I begge betaler til husholdningen - netop fordi der så ikke skal føles pres til at købe lidt for dyr mad sidst på måneden, eller hvornår der måske lige kan være lidt lavvande af en eller anden grund.

    Hvis det udelukkende er dig, der står for mad og øvrig husholdning, så kan der jo netop komme en lidt skæv opfattelse af, hvornår man lige er nødt til at spare - og selv om I har fin økonomi, så er netop det punkt egentligt meget rart at være fælles om.

    Omvendt kan han måske lige blive lidt forskrækket over det øgede forbrug af vand, el osv. - og så er det da fint, at du netop deltager i betaling af det.
Log in eller Registrér for at kommentere.