Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

smerter ved samleje, lang tid efter keglesnit ! !

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg har lige læst mig frem til at det kunne være en betændelsestilstand, men kan man have det i flere måneder uden at få feber osv? Og ville gynækologen så ikke have opdaget det, da hun tog den sidste test på celleforandringer? Ved ikke, spørg måske lidt dumt, men syndes bare der mangler alt for meget information omkring smerter ved livmoderhalsen, og har nu Været inde og læse lidt om fysioterapeuter og deres arbejde, og det kunne da godt være noget spænding, jeg håber inderligt at det er noget, man kan fixe, så den virker optimalt igen :) og så er det slet ikke så dyrt, så jeg vil helt klart ringe til dem når påsken er overstået :)
  • Indstillinger
    Ja for jeg tror at din livmoderhals er blevet meget sart efter kejlesnit for ellers havde du jo haft problemet før det. Og så vil det gør ondt i alle stillinger og ikke kun doggystyle, men ved doggystyle går den dybt og støder i livmoderhalsen. Jeg ved at man kan fryse det men er ikke sikker om man kan gør det hvis man har foretaget keglesnit. Men det kan være det går over med tiden at den heler langsomt men prøv at skåne den ved at holde pause fra doggystyle. Hvis det var betændelse ville gynækolog opdage det. Jeg synes du skal til gynækolog igen og finde ud af hvad der kan være galt inden man prøver noget andet, prøv evt en anden gynækolog for den du gik til er åbenbart ikke dygtig nok.
  • Indstillinger
    Det har du helt ret i, det virker også logisk, men bruger slet ikke doggy style, jeg holder helt pause fra at have nigen som helst samleje, da det slet ikke er rart, også når der er gået længere tid, forsøger vi igen, men så er den gal endnu engang :/ så min krop vil slet ikke have sex mens min hjerne driver mig til vanvid, lidt frustrerende, men må blive ved med udstrækning også må jeg se hvad lægen siger, håber det er fordi jeg er spændt, eller at den bare er blevet lidt sensitiv også håbe på der er noget man kan gøre derefter :)
Log in eller Registrér for at kommentere.