Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

HJÆÆLP - Har mistet følelserne for min mand :-(

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Linda,

    Jeg vil absolut kigge efter bogen, tak :-)

    Jeg kan ikke sige hvor længe jeg har haft det sådan, et år, ½år, måneder, vandet løb over pludselig her slutningen af 2014 og jeg kunne bare ikke mere. Vi snakkede ikke sammen, vi sad i hver sin ende af sofaen, han var til sport eller spillede computer, sex blev nogen gange bare til pligt ellers stod den på tid med vores datter. Ingen par tid
    Jeg har været sammen med min mand i mange år og nu følte jeg bare, at jeg manglede en masse ting i vores forhold. Jeg skulle have taget det undervejs, men fik aldrig gjort det, hvilket nok er en klassiker for mange parforhold som går i stykker :-(
    Jeg ved og kan huske de mange dejlige følelser jeg har haft for ham, så jeg ved de har været der følelserne.

    Jeg er klarover at dette kun er et debat forum og hjælpen ligger i terapien, men jeg følte bare jeg skulle "lufte mine ord og tanker", selvom man aldrig får det hele med.
    Jeg ved at hver person er individuel og ingen har den samme historie eller slutning, og jeg ikke kan bruge andres erfaringer til meget i min historie, men det trøster mig nu alligevel lidt at andre har været i samme situation og giver gode råd på vejen.
    Det jeg slår mig ved dit indlæg og Lottes som kommenterede tidligere, er tid, tålmodighed, jeg skal tage mig tid og finde ro. Og hvis jeg er der som ven for min mand og han omvendt, så kan følelserne for ham MÅSKE komme igen. Jeg vil gerne finde dem for ham, også derfor vi er i parterapi, men jeg er også klar på, at hvis de ikke dukker op igen, så det nok ende stationen for begge :-(
    parterapi er en øjne åbner for os begge, og vi ser hinanden bedre og forstår hinanden bedre. Men der mangler det sidste.

    Længe side, men jeg er begyndt og gå lidt ud med veninderne, når der er plads i kalenderen, det er mange år siden man har været ude og danse til den lyse morgen og få en masse drinks. Ikke fordi jeg sørger opmærksomhed, men bare for, at få lidt luft hjemmefra.
    Min mand har forslået vi skal en tur ud at rejse, jeg er lidt tilbageholdende, når vi er i denne situation, men måske det kunne hjælpe lidt på vej, at være sammen en uges tid på en varm solskins ø eller shopping tur til USA.
  • Indstillinger
    Hej @maifuglen1.

    Jeg har læst dit indlæg igennem og er lidt nysgerrig over at høre hvordan det hele er gået?
    - har selv fået beskeden fra min konen for 3 dage siden og er forsat i chok men klar på at vinde hendes hjerte tilbage.
Log in eller Registrér for at kommentere.