Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Bør jeg give hende en chance?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    persille1persille1
    Redigeret 12 februar, 2015, 02:54
    Der kan siges ting både for og imod. Jeg synes det er umodent af den unge mand, at tale med en anden om hende. Hvis det var mig ville jeg blive vred over at blive diskuteret.

    Men det er bestemt også umodent af den unge pige, eller det der er værre, det hun har gjort. Jeg synes selv hun er meget tarvelig.

    Det afhænger af personen om det ville ske igen og igen. Havde hun drukket og gjorde hun noget hun bittert fortrød, så burde det jo kunne tilgives.
    De skal jo ikke giftes og have børn lige med det samme, så man burde vel kunne se et stykke tid om det er noget, der bliver gentaget.

    Men jeg fortryder selv, at jeg ikke droppede ham, der senere blev min mand, han holdt aldrig op. Hvad der er rigtigt for den ene er galt hos den anden. (han blev droppet på et tidspunkt)

    Så længe der ikke er noget særligt, der binder, det hele er nyt, kan man da godt forsøge, mener jeg. Det kunne jo være en dumhed, som fortrydes bittert. Sker det igen, så ville jeg droppe personen, som du også foreslår, familiefar.
    Jeg oplevede det selv to gange og jeg skulle aldrig have tilgivet.
  • Indstillinger
    Tak for jeres inputs

    Altså nu har jeg snakket med hende, og hun fortæller han aldrig har været så fuld før (og ingen af os mener dette er en undskylning) Men inderst inde tror jeg på at det virkelig var en fejltagelse. Om hun kan finde det igen, det er så bare det store spørgsmål?

    Men hun fortæller meget hvordan hun har haft, det og hvor ked af det hun er. Hun fortæller også hun vil holde op med at drikke og gå i byen det næste stykke tid på grund af dette.
  • Indstillinger
    Jeg tænkte jo nok hun var fuld.- Ikke at det skal være en undskyldning, men en forklaring. Man kan jo gøre dumheder, det kan vi alle. Jeg synes du bare skal nyde forholdet og lære af det. Vi får alle erfaringer med på vejen. Nogle kan være dyrekøbte, som i mit tilfælde. Jeg ønsker det bedste for dig.
  • Indstillinger
    Jeg var en gang kæreste med en fyr, som var mig utro efter at vi kun havde været kærester et par uger. Altså han kyssede en pige i byen.

    Jeg valgte at tilgive ham fordi jeg virkelig holdte af ham. Vi kom også over det, og havde det fint i det år vi var sammen. Men inderst inde fik jeg aldrig rigtig "respekt" for ham efter det han havde gjort - det lå altid i baghovedet.

    Så jeg synes virkelig den er svær...
  • Indstillinger
    Hvis det kun er noget hun gør når hun er fuld, så er det vel OK at give hende en chance til. De fleste drikker jo mest mens de er unge, og så aftager det med årene.

    Går du også med andre piger hjem, når du er fuld?
Log in eller Registrér for at kommentere.