Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Chance for stivkrampe?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej kameliadamen

    Du har ganske ret. Jeg er så glad for ikke at skulle vælge "skal, skal ikke" for mine børn Jeg ville være meget, meget bange.

    Jeg ville ikke turde undlade vaccinen for tuberkulose f.eks.

    Ligeledes polio, da vi endelig fik en vaccine var det lykken. Den vaccine ville jeg ikke turde sige nej tak til. Alle var mere eller mindre nervøse/bange for at blive syge. Jeg kan huske der pludselig blev omtalt bivirkninger. Så vidt jeg husker var det den vaccine man indtog på et stykke sukker, der kunne være farlig.

    Nå, men vi fik den alle i familien og heldigvis tog vi ikke skade.

    En overgang mente man det var fordi frugttræerne blev sprøjtede, at man fik polio. Men det havde altså ikke noget på sig.


    Da jeg mødte min nuværende mand, han arbejdede på et hospital, fik jeg det at vide fra nærmeste hold. Det drejede sig om et kendt skuespillerpars søn, som havde taget uoprettelig skade af en vaccine. Det rystede mig.
    En læge udtalte: Hvor der handles, der spildes. Kynisk sagt, men sandhed er det jo alligevel. Men så skal man have sandheden at vide og selv bestemme.
    Før troede jeg fuldt og fast på vacciner ikke var skadelige på nogen måde.

    Jeg anede virkelig ikke man kunne finde på at bruge vacciner, som kunne give så forfærdelige bivirkninger. Inden der blev ændret på vaccinen fik jeg at vide min søsters venindes barn var det gået på samme måde.

    Jeg har læst om børn, i USA, hvor forældrene fik at vide, hvis ikke børnene fik ritalin blev de fjernet fra forældrene. Der var også en sag i Kalundborg. Nå, men heldigvis fik de ikke lov til at fjerne dette barn. Forældrene ville prøve andre muligheder først og det skulle de så sandelig have lov til. Når det drejer sig om et stof, som Ritalin.

    Man ved Ritalin kan skade hjertet. Mange læger er heldigvis også imod at give børn den slags.

    Influenza vaccinen holder jeg mig også langt væk fra. Jeg talte med en dame en dag, som fortalte mig hendes nabo var død efterfølgende, så hun skulle ikke nyde noget. Det sker sjældent, men jeg vil gerne SELV have lov til at tage stilling til om jeg vil løbe nogen risiko.

    Vi har altid fået at vide stivkrampe skulle man passe meget på. Jeg anede ikke, der også kunne være bivirkninger, at man skal tænke sig om inden man får en sprøjte. Om det passer har jeg ingen forudsætninger for at vide.
    Men jeg er blevet så skeptisk over for vores sundhedsmyndigheder. Mit eget barnebarn ændrede sig desværre efter en vaccine. Er det vaccinen eller er det ikke. Jeg stoler ikke mere på myndigheder, overhovedet ikke.
    Man bør ikke vaccinere børn for andet end de farlige sygdomme, polio, kopper f.eks.

    I min barndom blev vi da syge af almindelige børnesygdomme. Ingen af dem jeg kendte blev varigt syge, men raske. Måske havde man bedre af at få alm. børnesygdomme. Faktisk var det jo en slags vaccination. Kighoste har jeg også haft. Men blev rask. Hvorfor så løbe en risiko, man får måske aldrig sygdommen. Og hvis, så kan man da sagtens overleve. Ellers så sad jeg da ikke her i dag.

    Vaccinen mod livmoderkræft ville jeg ikke have. Det er jo slet ikke en beskyttelse der afhjælper mod alle de vira, der kan give kræft. Måske burde unge mennesker beskytte sig bedre. For hvad med alle de andre sygdomme, som også er farlige. HIV f.eks.

    Hvorfor er så mange unge piger syge i dag. Hvorfor får de så mange nervelidelser. ????

    I min familie, i udlandet, har jeg fået oplysninger om visse ting. Der er så mange penge indblandet at man ikke kan stole på noget som helst. Danmark er også nævnt.

    Bl. a. blev der for mange år siden solgt hjerteklapper med en fejl. Penge gør meget. Der var også noget med nogle hofteoperationer. o.s.v.

    Man kan bare håbe, det går godt. Det gør det heldigvis også i de fleste tilfælde.
    Men hvad med dem, det ikke går godt for, når ting skjules. Det giver mig "sved på panden"


    Hvor var det dejligt at "sludre" med dig, kameliadamen. Jeg glemmer aldrig du hjalp mig med "samtale", da jeg var så syg af medicin. Og så i meget lang tid, du tabte aldrig tålmodigheden. Tak for det, du hjalp mig med at komme igennem.
Log in eller Registrér for at kommentere.