Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hjælp jeg lugter

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    @persille1
    Jeg spiser havregryn stortset hverdag, er det ikke nogenlunde det samme?
    Eller hvad mener du helt præcist?
    Og tak for rådet.

    @optimist7
    Okay, tak for hjælpen..
  • Indstillinger
    Jeg mener kogt havregrød.
  • Indstillinger
    okay, det vil jeg prøve, muligvis i weekender da der er meget lidt tid om morgenen til hverdage.
    jeg står op tidligt for at nå bussen til mit studie..

    derudover så var jeg til lægen, og forklarede at jeg havde forstoppelse, hvor jeg fik medicin. jeg tog det hver dag, og det hjælp rigtigt meget - mod forstoppelsen. men ikke mod lugten desværre.
  • Indstillinger
    Er dit problem løst?

    Jeg har også haft 'fakal kropslugt' i mange, mange år og været til et utal af lægebesøg. Dog uden at kunne få hjælp! Jeg har/havde akkurat samme lugtgener som dig. Og lige som dig har jeg været i nogle meget uheldige situationer, hvor folk, venner, bekendte og familie har nævnt de ubehagelig lugt! Dog ikke sagt det til mig direkte, men inddirekte. Meget, meget flovt!

    Igennem det sidste halve års tid har jeg dog fundt ud af noget der har hjulpet mig. Igennem de sidste 6 mdr. har jeg nærmest ikke spist hvidt brød, og prøvet at holde mig fra alkohol, slik, kager og mad fra friture. Kaffe er også no go, men drikker alligevel 1 til 3 kopper om ugen (de er jo nærmest et drug!). Det har hjulpet lidt!

    De sidst 7 dage er der sket noget! Og jeg tror der skyldes 2 ting:

    1/ Beuger IKKE LÆNGERE Head and Shoulder shampoo (som forresten er verdens mest solgte shampoo). Denne shampoo, i forskellige udgaver, har jeg brugt dagligt i mindst 10 år. For jeg fandt i sin tid ud af af denne shampoo virkede på mit skæl, som jeg døjede med på daværende tidspunkt.

    I stedet vasker jeg nu hårdet hurtigt og grundigt i Intimsæbe og lidt efter i Neural "skæl" shampoo.

    Er desuden også begyndt at bruge alm. håndsæbe til hænder og krop. Helst oliviensæbe eller andet (ikke flydende) sæbe uden alle mulige tilsætningsstoffer!!!

    Min teori går på at Head and Shoulder har givet min krop en slags svamp, som giver udslag af utrolig dårlig kropslugt af madvare og andet.

    2/ Jeg er begyndt med dybe vejrtrækningsøvelser. Nogle gange 2 x 30 min. on dagen, nogle dage ikke, og andre dage 3 til 4 gange dagligt. Hvor jeg tager flere dybe vejrtræk og holder vejret. Søg Google for yderligere info og vejrtrækningsøvelser ...

    Dette gør jeg for at 'afgifte' kroppen. Og jeg tror det hjælper.

    Håber mit indskud kan hjælpe dig og/eller andre!

    /Victor
Log in eller Registrér for at kommentere.